Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Medieval 2: Total War

More
26 Dec 2006 14:02 #24404 by Νικολής Ασημάκης
Περιμένω να πεθάνει ο βασιλιάς των σκοτσέζων, επειδή έχει παντρευτεί μια πριγκήπισσά μου. Μόλις πεθάνει όμως..... :twisted:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Dec 2006 01:02 #24431 by Νικολής Ασημάκης
Πότε πας στην Αμερική; Έχω φτάσει σε 110 χρόνια μετά την αρχή του παιχνιδιού και δεν μου έχει βγει κάποια σχετική επιλογή! Βοήθεια!!!

Υ.Γ.Επίσης θα πρότεινα να γράφουμε και περίεργα γεγονότα που μας έτυχαν στο παιχνίδι. Ξεκινάω εγώ.

Έχω πάρει τους Άγγλους και για 4 συνεχόμενους πάππες ήμουν πολύ ψηλά στην εκτίμησή τους. Ο 4ος αφόρισε τους Δανούς επειδή μου επιτέθηκαν και μου κατέκτησαν μια πόλη. Εγώ έκανα σταυροφορία εναντίον εκείνης της πόλης ( μου σκότωσαν τον βασιλιά μου στην πολιορκία και ήθελα εκδίκηση! :twisted:

More
27 Dec 2006 20:40 #24463 by Σταύρος
Αμερική πας προς το τέλος. Δεν θυμάμαι χρονολογία πάντως το παιχνίδι έχει 277 turns όποτε λογικά κάπου εκεί γύρω στο 200

More
27 Dec 2006 21:52 #24465 by Σπύρος Κλαουδάτος
Aυτα τα περιορισμενα turns να μην υπηρχαν και ολα θα ηταν πολυ καλυτερα...

More
28 Dec 2006 03:39 #24477 by Νικολής Ασημάκης

Terminator\ wrote: Aυτα τα περιορισμενα turns να μην υπηρχαν και ολα θα ηταν πολυ καλυτερα...

Σωστός. Έχω φτάσει με τους Άγγλους 9 γύρους πριν το τέλος και έχω μόνο 24 περιοχές. :roll:  Με είχε τραβήξει το εμπόριο, αλλά και κάτι σταυροφορίες προς ανατολάς.

More
28 Dec 2006 03:47 #24478 by Νικολής Ασημάκης
Αλήθεια, μια ακόμα ερώτηση. Εσείς τις μάχες τις παίζετε μόνοι σας ή βάζεται τον υπολογιστή; Εγώ στην αρχή παίζω μόνος μου, αλλά μετά από κάποια στιγμή βαριέμαι και βάζω τον υπολογιστή. :oops:

More
28 Dec 2006 13:31 #24485 by Σταύρος

Terminator\ wrote: Aυτα τα περιορισμενα turns να μην υπηρχαν και ολα θα ηταν πολυ καλυτερα...

Μόνο που δεν είναι περιορισμένες. Όταν φτάσεις στο τέλος και σου βγάλει το μήνυμα ότι έχασες η κέρδισες από κάτω έχει επιλογή continue playing. Ε αν το πατήσεις παίζεις αιωνίως ενώ επίσης αν καταφέρεις να κανείς το objective σε αυτό το διάστημα τότε νικάς πάλι. Το όλο θέμα των turns υπάρχει για το challenge και την ιστορία. Όλα τα total war πάντα σταμάταγαν σε πολύ σημαντικά ιστορικά γεγονότα. Και εξάλλου είναι και το πως παίζει ο καθένας. Εγώ συνήθως πάω αργά, Φροντίζω το εμπόριο παίζω πολύ και με διπλωματία, δολοφονίες, κατασκοπία, κάνω αρκετά upgrades και έτσι το ευχαριστιέμαι ποιο πολύ. Έχω και ένα φίλο όμως ο οποίος το τερματίζει στα μισά turns και ίσως και λιγότερες,. Συνήθως με στρατηγική Blitzkrieg ,μόνο μάχες δηλ και λίγο οικονομία αλλά έτσι το γουστάρει

Τώρα για τις μάχες που λες...αναλόγως την σημασία της μάχης, τον στρατό που έχεις ή έχει ο αντίπαλος , αν είναι άμυνα ή επίθεση και φυσικά αν είναι πολιορκία( επιθετική ή αμυντική). Διαφορετικά για το καθένα. Σχεδόν πάντα παίζω τις άμυνες σε πολιορκίες ή γενικός άμυνες που

More
30 Dec 2006 13:09 #24653 by Νικολής Ασημάκης
Όταν το τερματίσεις, θα μπορέσεις να παίξεις και με τους Αζτέκους;

More
31 Dec 2006 17:30 #24706 by Νικολής Ασημάκης
Tελικά με τους Άγγλους έχω κολλήσει στις 32 περιοχές και δεν μου φαίνεται να το συνεχίζω. Να σας πω το λόγο; Κατέστρεψα τους Βυζαντινούς, οπότε μου ξεκλειδώθηκαν και λιώνω μ'αυτούς! :P

More
31 Dec 2006 20:42 #24722 by Σπύρος Κλαουδάτος

Soulseeker\ wrote:

Μόνο που δεν είναι περιορισμένες. Όταν φτάσεις στο τέλος και σου βγάλει το μήνυμα ότι έχασες η κέρδισες από κάτω έχει επιλογή continue playing.

τοτε αλλαζουν τα πραματα.