Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιο θεωρείτε το καλύτερο Strategy?

More
19 Oct 2014 21:08 #150598 by Αλέξανδρος Κωνσταντίνου
Πραγματικά το Red Alert το 2 κυρίως, το πήρα τα 2003 και έκτοτε δεν το έχω βαρεθεί. Φταίει ένα πράγμα. Δεν είχα καταλάβει τότε (μεχρι το 2010) πχ τον Psy Yuri και όλα τα άλλα κρυφά όταν έβαζες spy σε όλα τα κτίρια στην αντίπαλη βάση. Τώρα πριν 1 βδομάδα έβαλα το Red Alert 3. Δεν είναι όπως το 2, τελοσπάντων. Φοβερά όλα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Oct 2014 12:19 #150603 by Christos Soudis
Κατα την αποψη μου ειναι το Age of mythology, Age Of Empires και το Rome Total War...(Και κατι απο Company of heroes με το οποιο εχω ασχοληθει λιγο)

P.S. ειναι δυσκολο να ξεχωρισω ενα αλλα ειχα καψει το Age of Empires και το Rome

More
20 Oct 2014 20:16 #150614 by Νικολής Ασημάκης
Θα έλεγα το Crusader Kings 2. Πάρα πολύ γαμάτο παιχνίδι.

More
27 May 2015 23:56 #161830 by Γιωργος κοιλιας
πιστευω οτι πολυ ωραια παιχνιδια στρατιγικης ειναι τα comany of heroes και το heroes of might and magic

More
28 May 2015 00:27 #161837 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Age of empires και Age of Mythology τα 2 strategy που είχα λιώσει στο παρελθόν .

More
29 May 2015 13:47 - 29 May 2015 13:48 #161905 by Georgios Manolis
Red Alert γιατί ήμουν μικρός και μου έκανε εντύπωση γιατι ήταν πρώτη φορά που έπαιξα παιχνίδι τέτοιου είδους.Το να μαζεύω resourses και να χτίζω τη βάση μου πριν ριχτώ στη μάχη ήταν εθιστικό όσο δε παίρνει.
Αλλά με το καιρό άρχισα να βαριέμαι το να είμαι θεός και να δίνω εντολές εκ του ασφαλούς.Ήθελα να μπορώ να βλέπω τη δράση απο κοντά και αν χρειαστεί να πάρω κι εγώ μέρος.Τότε ήρθε το ArmA και το Warfare Module για να κάνει ακριβώς αυτό! ;)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
Last edit: 29 May 2015 13:48 by Georgios Manolis.

More
29 May 2015 13:57 #161906 by Tony
Εμενα παντως μου αρεσε παρα πολυ το age of empires

More
29 May 2015 15:01 #161914 by Βασιλης Γαλανος
Top 3 strategy games για εμενα:
3)Age of mythology + Titans expansion(ατελειωτες ωρες με τον κολλητο μου οταν ειμασταν ακομα δημοτικο απο το σταθερο τηλεφωνο διναμε συμβουλες ο ενας στον αλλο προσπαθοντας να περασουμε τις πιστες του campain)
2)Total war Shogun 2
1)Starcraft 2

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
07 Jul 2015 19:29 #163964 by Δημήτρης Αραμπατζίδης
Ο βασιλιάς είναι ένας και μοναδικός, Total War: Rome! Τι να πει κανείς γι'αυτό το αριστούργημα; Όσο και να θέλω, δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου όταν αναφέρομαι σε Strategy. Με'χει στιγματίσει :P

Άξια αναφοράς τα : Starcraft II, Age of Mythology, Age of Empires II: Conquerors και Command & Conquer: Generals και Red Alert.

More
07 Jul 2015 20:20 #163974 by Tony
Πριν λιγο καιρο αρχισα το sid meier's civilization V.Εκει που ελεγα age of empires -θεικο παιχνιδι,τωρα βαριεμαι να ασοχληθω μαζι του.....
Αφου επαιξα το civ5 ,μπορω να πω οτι ειναι το αγαπημενο μου strategy game,χωρις να εχω παιξει και πολλα παιχνιδια αυτου του ειδους.