Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιο θεωρείτε το καλύτερο Strategy?

More
15 May 2013 21:26 #124154 by Haris
Όποιος ενδιαφέρεται να πάρει μια γεύση για το πως διαχειρίζεται κανείς ένα κρατος,να τα ''βαλει'' με το χρέος και το έλλειμα του κράτους(επίκαιρο παιχνίδι στρατηγικής) που θα επιλέξει και πολλά άλλα ,ας το δοκιμάσει : www.positech.co.uk/democracy2/ Είναι πολύ δύσκολο βέβαια.
Θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε κάποιο παρόμοιο τίτλο .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 May 2013 13:36 #124166 by Γιώργος Λακαφώσης
DJHaris έψαξα το παιχνίδι που αναφέρεις και μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον! Όπως είπες και εσύ είναι αρκετά δύσκολο αλλά σίγουρα αρκετά διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει.

More
19 May 2013 17:16 #124258 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Μάλλον θα έπρεπε να λέγεται debtocracy το παιχνίδι :P

More
27 Jun 2013 15:02 #126859 by Σπύρος
Ήμουν των Total War μέχρι που έπαιξα το Crusader Kings 2 της Paradox και ειλικρινά δε ξέρω πως θα γυρίσω πίσω στα total war μιας και θα μου φανούν περιορισμένα. Αντίστοιχο λιώσιμο έχω κάνει με τα Civ κυρίως το 3 και το 5. Πρωτοπόρα και με ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου και στα Lan party στη δουλειά ακόμα και σήμερα έχουν τα Red Alert 2, Age of Empires 2. Διαμάντια ακατέργαστα και τα Rise of Nations και Empire Earth.

More
27 Jun 2013 15:54 #126862 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
grotenfrond σε ποια υπέροχη δουλειά είσαι και έχετε Rad Alert 2 Κλπ??? Να στείλω βιογραφικό αν είναι!

Για το rise of nations συμφωνώ όπως και για το πρώτο empire earth αλλά για τα υπόλοιπα empire earth oxi συν το γεγονός πως τα supreme commander ήταν καθολικά πολύ καλύτερα και απο τα 2 προαναφερθέν.

Το empire at war γιατί δεν το αναφέρει κανείς; Ηταν πολύ αξιόλογο και με φρέσκιες και επιτυχημένες ιδέες.

More
27 Jun 2013 15:55 #126863 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
grotenfrond σε ποια υπέροχη δουλειά είσαι και έχετε Rad Alert 2 Κλπ??? Να στείλω βιογραφικό αν είναι!

Για το rise of nations συμφωνώ όπως και για το πρώτο empire earth αλλά για τα υπόλοιπα empire earth oxi συν το γεγονός πως τα supreme commander ήταν καθολικά πολύ καλύτερα και απο τα 2 προαναφερθέν.

Το empire at war γιατί δεν το αναφέρει κανείς; Ηταν πολύ αξιόλογο και με φρέσκιες και επιτυχημένες ιδέες.

More
27 Jun 2013 19:55 #126877 by Σπύρος
Χαχα, είμαστε καμιά 10αριά άτομα και στον ελεύθερο χρόνο παίζουμε παλιό καλό Lan, από CoD εως AoE2.
Supreme Commander έχω παίξει το πρώτο αρκετά, φοβερό σαν ιδέα δεν προωθήθηκε αρκετά όταν κυκλοφόρησε.
Επίσης δε ξεχνώ τα καυτά hotseat στα Heroes 3-4-5.

More
01 Jul 2013 12:52 #127188 by Φώτης
Δεν έχω παίξει και πάρα πολλά παιχνίδια στρατηγικής,αλλά θα πω το Age of Empires 2!

More
01 Jul 2013 15:04 #127199 by Δημήτρης
το πρωτο που επαιξα ειναι το battle for middle earth 2. τρελο κολλημα.

starcraft(αλλο κολλημα αυτο), warcraft, AoE

More
18 Jul 2013 20:01 #128639 by John Last
Όσο για μένα Praetorians forever.