Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιο θεωρείτε το καλύτερο Strategy?

More
18 Jul 2013 20:06 #128640 by Νικολής Ασημάκης

grotenfrod wrote: Ήμουν των Total War μέχρι που έπαιξα το Crusader Kings 2 της Paradox και ειλικρινά δε ξέρω πως θα γυρίσω πίσω στα total war μιας και θα μου φανούν περιορισμένα

Τείνω να συμφωνήσω με αυτή την άποψη, με τη μόνη διαφορά πως επιστρέφω χαλαρά στο Total War, αλλά ναι, παραδέχομαι πως το Crusader Kings 2 είναι μια μοναδική εμπειρία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Jul 2013 21:25 #128645 by Alex Filos
Δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι είμαι μεγάλος παίχτης παιχνιδιών στρατιγικής. Το τελευταίο που έπαιξα και αυτό λόγω ιστορίας ήταν το πρώτο campaign του Starcraft 2. Επίσης παίζω lol μία στο τόσο αλλά τα Moba παρότι strategy θέλουν άλλες αρετές και όχι το στρατιγικό και τακτικό μυαλό που θέλει ένα βαρύ strategy game.

Τα αγαπημένα μου strategy είναι αυτά που είχα παίξει σε μικρότερη ηλικία: Red Alert, Command and Conquer, Civ 2, το άφταστο Starcraft 1. Το καλύτερο μάλλον ήταν το Starcraft 1 αλλά για αγαπημένο μου θα έλεγα το Heroes of Might and Magic 2. Εξαιρετική μουσική, πολύ ωραία γραφικά, μεγάλο και ωραίο campaign αλλά κυρίως άπειρες ώρες hotseat με τον αδερφό μου και φίλους μου. Συνεχίσαμε με το 3, που είναι επίσης εξαιρετικό, αλλά πιστεύω το 2 ασκεί περισσότερη γοητεία.

More
18 Jul 2013 22:20 #128650 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

Vitril wrote: Δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι είμαι μεγάλος παίχτης παιχνιδιών στρατιγικής. Το τελευταίο που έπαιξα και αυτό λόγω ιστορίας ήταν το πρώτο campaign του Starcraft 2. Επίσης παίζω lol μία στο τόσο αλλά τα Moba παρότι strategy θέλουν άλλες αρετές και όχι το στρατιγικό και τακτικό μυαλό που θέλει ένα βαρύ strategy game.

Τα αγαπημένα μου strategy είναι αυτά που είχα παίξει σε μικρότερη ηλικία: Red Alert, Command and Conquer, Civ 2, το άφταστο Starcraft 1. Το καλύτερο μάλλον ήταν το Starcraft 1 αλλά για αγαπημένο μου θα έλεγα το Heroes of Might and Magic 2. Εξαιρετική μουσική, πολύ ωραία γραφικά, μεγάλο και ωραίο campaign αλλά κυρίως άπειρες ώρες hotseat με τον αδερφό μου και φίλους μου. Συνεχίσαμε με το 3, που είναι επίσης εξαιρετικό, αλλά πιστεύω το 2 ασκεί περισσότερη γοητεία.

Βρήκα επιτέλους έναν ακόμα που θεωρεί το 2ο μέρος του HOM&M καλύτερο! Νόμιζα ότι ήμουν ο μοναδικός. Πάντως, συμφωνώ με την άποψη σου περί strategy και MOBA.

More
18 Jul 2013 23:54 #128658 by Γιάννης Μοσχονάς
Ψηφίζω Warhammer 40.000 "δαγκωτό" αν και είναι πολύ δύσκολη επιλογή γιατί υπάρχουν πολλά αριστουργήματα όπως τα Total War, Civilization κ.τ.λ.

More
20 May 2014 22:08 #144847 by Διονύσης
Το civilization είναι το κορυφαίο για μένα αν και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω παίξει τόσα πολλά παιχνίδια στρατηγικής.

Τα καλύτερα πολεμικά παιχνίδια στρατηγικής δωρεάν www.onlinepaixnidia.com

More
20 May 2014 22:52 #144848 by Βαγγέλης Δασκαλάκης
Είμαι ανάμεσα σε Warcraft 3 και Dark crusade

More
20 May 2014 22:57 #144849 by jimbl
Η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι φανατικος οπαδος των παιχνιδιων στρατηγικης. Ωστόσο, η σειρα Command and Conquer ειναι απαιχτη και αγαπημενη ειδικοτερα τα red alert.

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!

More
22 May 2014 22:43 #144921 by Βασίλης
Ολα οσα εχουν αναφερθει ειναι εξαιρετικοτατα και κρατανε για καιρο τον παικτη..
Εγω ξεχωριζω ολα τα age of empires,τα commandos, και τα πρωτα red alert..
Επισης με ειχαν κρατησει πολυ και τα civilization και settlers ..

More
23 May 2014 00:12 #144931 by Αγησίλαος Σιντόρης
Age of empires 3..για εμενα το καλυτερο strategy game ever..!

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
23 May 2014 00:32 #144935 by Πας Παρτού
θα έλεγα ότι τα παιχνίδια στρατηγικής χωρίζονται κατ' αρχήν σε δύο πολύ διαφορετικές σε βαθμό που είναι μη συγκρίσιμες κατηγορίες
α) κλασσικά (που είναι και τα περισσότερα)
β) «κανονικά» RTS

στην δεύτερη κατηγορία θα έλεγα ότι υπάρχει καθαρός νικητής. Το starcraft (το πρώτο).
το να συγκρίνεις όμως το starcraft με το civilazation ή το crussader kings είναι αδύνατον. Είναι εντελώς διαφορετικά είδη. Τώρα για τα κλασσικά μού είναι αδύνατον να διαλέξω γιατί ο πλούτος είναι τεράστιος όχι μόνο σε αριθμούς αλλά κυρίως και σε ποικιλομορφία.