Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows Live Messenger

More
15 Oct 2010 07:44 #81641 by rafor
Replied by rafor on topic Windows Live Messenger
Η μονη λυση ειναι η απεγκατασταση.Ειχα παθει και εγω κατι παρομοιο , γιατι δεν το ειχα κατεβασει απο την επισημη ιστοσελιδα , αλλα απο καπου αλλου και εβγαζε ενα σφαλμα συνεχεια.Πηγαινε και ξανακατεβασε την εγκατασταση απο την επισημη ιστοσελιδα του MSN.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Oct 2010 11:13 #81652 by Aνέστης Αδαμίδης

Alcatraz wrote: Εννοώ ποιο version έχεις. Ποινής χρονιάς είναι, 2007 ή 2010? Κατάλαβες τώρα? Κανε τώρα εσύ την απεγκατάσταση και θα φτιαχτεί. Έτσι πιστεύω. Ξέρεις να κανείς αποεγκατάσταση? :lol:

Του 2010 θα είναι σίγουρα. Πριν δύο μήνες το έκανα εγκατάσταση. Όσο για την ερώτηση.... Αν δεν ήξερα να κάνω απεγκατάσταση τι στην ευχή;!

rafor wrote: Η μονη λυση ειναι η απεγκατασταση.Ειχα παθει και εγω κατι παρομοιο , γιατι δεν το ειχα κατεβασει απο την επισημη ιστοσελιδα , αλλα απο καπου αλλου και εβγαζε ενα σφαλμα συνεχεια.Πηγαινε και ξανακατεβασε την εγκατασταση απο την επισημη ιστοσελιδα του MSN.

Πάντα από την επίσημη το κατεβάζω.

More
15 Oct 2010 18:57 #81689 by rafor
Οκ, καλο για σενα ειναι!

More
16 Oct 2010 15:01 #81778 by Aνέστης Αδαμίδης
Λοιπόν, εγώ έκανα την απεγκατάσταση και μετά έψαχνα να κάνω την εγκατάσταση. Όμως, απ'ότι είπα με τον Boss στη συνέχεια, πέρασα την καινούρια beta. Στην εγκατάσταση μου έλεγε για Windows Live 2011 κι εκεί σκάλωσα λίγο. Τώρα προσπαθώ να μάθω να το δουλεύω, γιατί δεν είναι αρκετά εύκολο... :?

More
16 Oct 2010 16:07 #81788 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote: Τώρα προσπαθώ να μάθω να το δουλεύω, γιατί δεν είναι αρκετά εύκολο... :?

Εμμμ πατα αυτο:

και θα εισαι οκ πιστευω

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
16 Oct 2010 16:48 #81793 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Windows Live Messenger
Καινούργιο msn είναι αυτό? Γουστάρω! :P

More
16 Oct 2010 19:03 #81803 by Hercules
Replied by Hercules on topic Windows Live Messenger
αηδια το MSN...

yahoo για παντα...ανετο σιγουρο και γρηγορο και πανω απο ολα ΛΙΤΟ οχι φρου φρου και αρωματα του msn

The best place to go POSTAL is Greece...

It is going to be fun...

my cromosoms that define my sex are YY...so yes i am more man than you are...

More
16 Oct 2010 23:23 #81824 by Aνέστης Αδαμίδης
Boss, η φώτο δεν γίνεται μεγαλύτερη και δεν μπορώ να δω τι ακριβώς εννοείς. Να δω αν φαίνομαι κι εγώ στη λίστα σου και τι κατάσταση έχω. Από αυτά που μπόρεσα να διακρίνω, έχεις και τον Nikoli και τον Thunderhawk.(τι λέω τώρα...)

More
16 Oct 2010 23:56 #81828 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Windows Live Messenger
Μάλλον εννοεί να κανείς κλικ στο πάνω δεξιά εικονίδιο! Και μπορείς επίσης πολύ απλά να αποθηκεύσεις την εικόνα και μετά να κάνεις ζουμ. :wink:

More
17 Oct 2010 10:25 #81843 by rafor
yahoo φιλε ηρακλη , δεν νομιζω να εχουν πολλοι...Οσο για το οτι το msn εχει φρου φρου και αρωματα εδω εν μερη εισαι σωστος.Απο τη μια εχει καποιος λειτουργιες οι οποιες ειναι πολυ χρησιμες(file sharing,αποστολη αρχειων,προβολη εικονας),οι οποιες κανουν στο msn τη διαφορα!Βεβαια εγω που το εχω(δεν το χρησιμοποιω)αργει τον υπολογιστη στο bootαρισμα...