Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows Live Messenger

More
23 May 2010 23:05 #72634 by Aνέστης Αδαμίδης

arkypraios wrote: Παιδια εμενα δεν λειτουργει εδω και περιπου ενα χρονο παταω sign in και με ξαναβγαζει εκει που βαζω το mail μου και τον κωδικο μου.Το εχω σε εξαιρεση στο antivirus μου

Μήπως έχεις δοκιμάσει να μπεις από άλλο PC; Εμένα δεν μπαίνει από το laptop στο ΜSN και όταν το βάζω από δημόσιο κομπιούτερ ή πάω από του κολλητού μου, τότε μπαίνει. Έχω κάνει ότι αναβάθμιση υπάρχει και πάλι δεν λειτούργησε. Μέχρι που έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση. Αλλά πάλι τίποτα. Δοκίμασε να μπεις από κάποιο άλλο PC κι αν μπαίνει τότε κάποιο πρόβλημα θα έχει το μαραφέτι σου, όπως και το δικό μου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jun 2010 22:29 #73599 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Τελικά εφτιαξε;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
10 Jun 2010 00:11 #73617 by arkypraios
Replied by arkypraios on topic Windows Live Messenger

TheReaper wrote:

arkypraios wrote: Παιδια εμενα δεν λειτουργει εδω και περιπου ενα χρονο παταω sign in και με ξαναβγαζει εκει που βαζω το mail μου και τον κωδικο μου.Το εχω σε εξαιρεση στο antivirus μου

Μήπως έχεις δοκιμάσει να μπεις από άλλο PC; Εμένα δεν μπαίνει από το laptop στο ΜSN και όταν το βάζω από δημόσιο κομπιούτερ ή πάω από του κολλητού μου, τότε μπαίνει. Έχω κάνει ότι αναβάθμιση υπάρχει και πάλι δεν λειτούργησε. Μέχρι που έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση. Αλλά πάλι τίποτα. Δοκίμασε να μπεις από κάποιο άλλο PC κι αν μπαίνει τότε κάποιο πρόβλημα θα έχει το μαραφέτι σου, όπως και το δικό μου.

Ναι οντως αυτο γινεται ξεχασα να το αναφερω.Απο το laptop μου μπαινει μια χαρα απο τον επιτραπεζιο οχι.Δεν ξερω τι φταιει.

BigBoss wrote: Τελικά εφτιαξε;

Οχι BigBoss δεν εφτιαξε ακομα δυστυχως.

More
03 Oct 2010 20:04 #80376 by Aνέστης Αδαμίδης
akrypaios, τώρα δουλεύει το msn σου; Σκεφτόμουν μήπως υπήρχε κάτι που το έκανε block και δεν λειτουργούσε σωστά.

More
14 Oct 2010 01:17 #81537 by Aνέστης Αδαμίδης
Nα σας πω ρε παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα με το msn στο laptop της αδερφής μου, το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο με αυτό που είχα εγώ κάποτε(τυχαίο? δε νομίζω). Που λέτε, ενώ στην αρχή και μέχρι τρεις μέρες νωρίτερα έμπαινε στο msn, τώρα δεν κάνει login και μου βγάζει ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη με κωδικό σφάλματος 80048051.

Έχω δοκιμάσει να κάνω επανεκκίνηση το messenger αλλά πάλι τίποτα. Ακολούθησα της οδηγίες της Microsoft στις λύσεις που έχει, αλλά πάλι τίποτα. Μήπως ξέρετε εσείς τίποτα; Καμιά ιδέα τι να κάνω;

More
14 Oct 2010 10:09 #81545 by takisant
Replied by takisant on topic Windows Live Messenger

TheReaper wrote: Nα σας πω ρε παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα με το msn στο laptop της αδερφής μου, το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο με αυτό που είχα εγώ κάποτε(τυχαίο? δε νομίζω). Που λέτε, ενώ στην αρχή και μέχρι τρεις μέρες νωρίτερα έμπαινε στο msn, τώρα δεν κάνει login και μου βγάζει ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη με κωδικό σφάλματος 80048051.

Έχω δοκιμάσει να κάνω επανεκκίνηση το messenger αλλά πάλι τίποτα. Ακολούθησα της οδηγίες της Microsoft στις λύσεις που έχει, αλλά πάλι τίποτα. Μήπως ξέρετε εσείς τίποτα; Καμιά ιδέα τι να κάνω;

Εμένα τα προβλήματα που μου βγάζει το msn είναι συνήθως λόγω κακιάς σύνδεσης αν ξανακλείσω το man και ξαναπροσπαθήσω ξαναμπαίνει.Αν δεν είναι αυτό δοκίμασε αρχικά να κατεβάσεις το msn από το νετ και να το εγκαταστήσεις πάλι στο laptop.

More
14 Oct 2010 15:35 #81568 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Windows Live Messenger
Και εμένα μου εμφάνιζε παλιά τέτοιο πρόβλημα, αλλά ήταν μια-δυό φορές. Μήπως κανείς κάτι λάθος? Ή μήπως έχει κανένα πρόβλημα το ίντερνετ? Πες μας ποιο msn είναι.

More
14 Oct 2010 19:16 #81601 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Καθε φορα το φτιαχνω με Uninstal-Instal :cool:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
14 Oct 2010 23:52 #81629 by Aνέστης Αδαμίδης

Alcatraz wrote: Και εμένα μου εμφάνιζε παλιά τέτοιο πρόβλημα, αλλά ήταν μια-δυό φορές. Μήπως κανείς κάτι λάθος? Ή μήπως έχει κανένα πρόβλημα το ίντερνετ? Πες μας ποιο msn είναι.

Όταν λες ποιο msn είναι τι εννοείς; Πάντως το να βάζω λάθος κωδικό ή τίποτα τέτοιο δεν παίζει. Αλλά αυτό που με προβληματίζει πιο πολύ είναι ότι στο μακαρίτικο το δικό μου δεν έμπαινε εξ αρχής στο msn. Ενώ σε αυτό έμπαινε και τώρα ξαφνικά, σταμάτησε να μπαίνει. Θα δοκιμάσω αυτό με την απεγκατάσταση και εγκατάσταση. Αλλά δεν ξέρω. Στο προηγούμενο δεν δούλεψε καν.

More
15 Oct 2010 07:16 #81637 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Windows Live Messenger
Εννοώ ποιο version έχεις. Ποινής χρονιάς είναι, 2007 ή 2010? Κατάλαβες τώρα? Κανε τώρα εσύ την απεγκατάσταση και θα φτιαχτεί. Έτσι πιστεύω. Ξέρεις να κανείς αποεγκατάσταση? :lol: