Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows Live Messenger

More
14 Jan 2009 18:00 #49900 by Μάνος Γρυπάρης
Το Windows LIve Messenger (ή πρώην MSN αν προτιμάτε) φαίνεται ότι θα αρχίσει να παίρνει μια νέα μορφή, μιας και στα σχέδια της Microsoft έχουν μπει επιρροές...απ' το Facebook! Σαφώς και τα δύο project μπορεί να φαντάζουν εκ διαμέτρου αντίθετα και το μέχρι στιγμής προβληματικό chat του Facebook να μην μπορεί να αντικαταστήσει το MSN, όμως οι άπειρες δυνατότητες του τελευταίου έχουν καταφέρει να απορροφήσουν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό κόσμου από το mIRC και το MSN. Το συγκεκριμένο κοινό βρήκε σε ένα site ότι ζητούσε από την άποψη του προφίλ και της επικοινωνίας, χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να κάνει install κάποια εφαρμογή στο PC του. Η Microsoft κατάλαβε που οδεύει το πράγμα και προσπαθεί να πάρει τα μέτρα της, ετοιμάζοντας μέσα στο 2009 την ενεργοποίηση του νέου Windows Live με σκοπό να προσφέρει στον χρήστη επικοινωνία μέσω e-mail, κοινή χρήση φωτογραφιών και αρχείων, δημιουργία Windows Live Groups και διασκέδαση μέσω διαφόρων games.

Η απάντηση στα Applications του Facebook ακούει στο όνομα "Windows Live Essentials". Πρόκειται για προγραμματάκια τα οποία οι χρήστες θα μπορούν να εγκαταστήσουν δωρεάν οποιαδήποτε στιγμή και να ενισχύσουν το MSN τους. Το κλειδί στα Essentials θα είναι η αξιοποίηση των αρχείων του Η/Υ κάθε χρήστη, όπως μπορεί να είναι για παράδειγμα οι φωτογραφίες, τα βίντεο ή ακόμη και τα αρχεία ενός κινητού. Ακόμη, θα υπάρχει και υπηρεσία μέσω της οποίας οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσφατη σε third-party applications, στις οποίες ως γνωστόν το Facebook ήδη στηρίζει πολλά. Στις νέες της αυτές κινήσεις, η Microsoft βρήκε σύμμαχο την HP η οποία της δίνει την δυνατότητα να κάνει promotion του Windows Live μέσω των προϊόντων της. Η HP ετοιμάζει μία Windows Live Photo Gallery η οποία θα συνεργάζεται με τους εκτυπωτές των σειρών Photosmart και Deskjet.

Η πρώτη έκδοση του νέου Windows Live Messenger είναι ήδη διαθέσιμη και για να την κατεβάσετε μπορείτε να www.gameworld.gr/index.php?option=com_remository&Itemid=7&func=startdown&id=2723

Στην εγκατάσταση υπάρχουν επιλογές για install του Windows Live Mail, της δυνατότητας Συλλογής φωτογραφιών, του Writer (με το οποίο δημιουργείτε δικές σας σελίδες) και του Microsoft Office Live Add-in που χρησιμεύει για το άνοιγμα αρχείων του Office.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Windows Live παραμένει πρώτο σε αριθμό χρηστών και η Microsoft ανακοίνωσε ότι ο αριθμός αυτός έχει ξεπεράσει τα 460 εκατομμύρια. Από αυτούς, σύμφωνα πάντα με την Microsoft, οι 330 εκατομμύρια θεωρείται ότι είναι ενεργοί.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jan 2009 12:43 #49903 by kostas
Replied by kostas on topic Windows Live Messenger
φενεται αρκετα ενδιαφερον!
οσο για τον αριθμο χρηστων, και πιος δεν εχει msn πια :P :mrgreen: :mrgreen:

More
15 Sep 2009 00:30 #60914 by Μάνος Γρυπάρης
Μπλακ-Άουτ στο Windows Live Messenger

Είναι απλώς η ιδέα μου ή έχει γίνει Ο πανικός απόψε? Γιατί απ' ότι βλέπω αρκετοί από εμάς δεν μπορούμε να στείλουμε μήνυμα ο ένας στον άλλον! Προφανώς οι servers της Microsoft έχουνε πάθει...γενικό μπλακάουτ!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
15 Sep 2009 00:34 #60915 by Chris Zotos
Replied by Chris Zotos on topic Windows Live Messenger
Κανείς δε μπορεί να στείλει..
Μου λένε διάφοροι φίλοι μου μέσω skype ότι έχουν το ίδιο πρόβλημα με το messenger αυτή ακριβώς την ώρα...

More
15 Sep 2009 00:41 #60916 by Ρωμανός Βογιατζής

Manos wrote: Μπλακ-Άουτ στο Windows Live Messenger

Είναι απλώς η ιδέα μου ή έχει γίνει Ο πανικός απόψε? Γιατί απ' ότι βλέπω αρκετοί από εμάς δεν μπορούμε να στείλουμε μήνυμα ο ένας στον άλλον! Προφανώς οι servers της Microsoft έχουνε πάθει...γενικό μπλακάουτ!

Και εγώ που νόμιζα ότι κόλλησε το msn μου ...έλεος ούτε εγώ μπορώ να στείλω...!

More
15 Sep 2009 00:46 #60919 by Chris Zotos
Replied by Chris Zotos on topic Windows Live Messenger
Νομίζω ότι μόλις επανήλθε...

More
17 Sep 2009 18:23 #61092 by Μάνος Γρυπάρης
Windows Live Messenger: Υποχρεωτική αναβάθμιση

Πως θα γλιτώσετε από την αναβάθμιση του Windows Live Messenger.

Όλοι όσοι χρησιμοποιείτε τον Windows Live Messenger θα παρατηρήσατε ότι προχθές (15/9) υπήρχαν κάποια προβλήματα με την χρήση του προγράμματος. Οι περισσότεροι από εσάς θα διαπιστώσατε ότι ήταν αδύνατη η αποστολή μηνυμάτων από και προς τις επαφές σας. Ο λόγος που συνέβη αυτό ήταν ακριβώς επειδή η Microsoft πραγματοποιούσε update στους servers της. Στόχος του update αυτού ήταν όλοι οι κάτοχοι του Windows Live Messenger να κάνουν υποχρεωτική αναβάθμιση στην ανώτερη έκδοση.

Πολλοί από εσάς θα είχατε ήδη βολευτεί με παλιότερες εκδόσεις του WLM (όπως η 8.1) ακριβώς διότι το περιβάλλον του τότε ήταν πιο απλό, ξεκούραστο στο μάτι και κυρίως εύχρηστο. Η νέα έκδοση σαφώς και προκαλεί γκρίνιες, αλλά εδώ υπάρχει κάτι που η Microsoft δεν έχει υπολογίσει. Το update αυτό χρειάζεται αρχεία των Windows και λειτουργεί μόνο στα Windows Vista και Windows Seven, καθώς τα updates στα Windows XP έχουν εγκαταληφθεί από το Service Pack 3. Αν λοιπόν είστε κάτοχοι των Windows XP, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα τον Windows Live Messenger 8.1, τον οποίο και βρίσκετε με ένα απλό ψάξιμο στο Google.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
23 May 2010 13:59 #72614 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εχει πρόβλημμα; Δεν μπορω να μπω από προχτες

[UPDATE]Οκ λειτουργει

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
23 May 2010 22:53 #72629 by arkypraios
Replied by arkypraios on topic Windows Live Messenger
Παιδια εμενα δεν λειτουργει εδω και περιπου ενα χρονο παταω sign in και με ξαναβγαζει εκει που βαζω το mail μου και τον κωδικο μου.Το εχω σε εξαιρεση στο antivirus μου

More
23 May 2010 22:59 #72631 by Μπάμπης Χαραλάμπους

arkypraios wrote: Παιδια εμενα δεν λειτουργει εδω και περιπου ενα χρονο παταω sign in και με ξαναβγαζει εκει που βαζω το mail μου και τον κωδικο μου.Το εχω σε εξαιρεση στο antivirus μου

Δοκιμασε να αναβαθμισεις το MSN σου απο εδω: download.live.com/messenger

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.