Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
DJHaris wrote: Έβαλα το BitDefender Total Security 2014 αφού έχω διαβάσει σε πολλές ιστοσείδες(ελληνικές και ξένες+ av-test και av-comparatives)πως πρόκειται για ενα από τα καλύτερα,αν όχι το καλύτερο προγραμμα προστασίας εδώ και καιρό.
Ωστόσο, παρατήρησα κάποια καθυστέρηση στην ταχύτητα του Internet, που μπορεί να οφείλεται σε αυτό το πρόγραμμα. Υπάρχουν σχετικά αρθρα που βρήκα που ίσως πρόκειται για το firewall του.
Το έχει κανείς από τα μέλη;Είχε το ίδιο πρόβλημα?
AlexMastermind wrote: Ένας φίλος μου πρότεινε το Comodo, ξέρει κανείς κάτι για αυτό; Είναι καλό; Τώρα έχω το ESET NOD32 Antivirus 6. Να το αλλάξω;
aliengoa wrote:
DJHaris wrote: Έβαλα το BitDefender Total Security 2014 αφού έχω διαβάσει σε πολλές ιστοσείδες(ελληνικές και ξένες+ av-test και av-comparatives)πως πρόκειται για ενα από τα καλύτερα,αν όχι το καλύτερο προγραμμα προστασίας εδώ και καιρό.
Ωστόσο, παρατήρησα κάποια καθυστέρηση στην ταχύτητα του Internet, που μπορεί να οφείλεται σε αυτό το πρόγραμμα. Υπάρχουν σχετικά αρθρα που βρήκα που ίσως πρόκειται για το firewall του.
Το έχει κανείς από τα μέλη;Είχε το ίδιο πρόβλημα?
Το είχα δοκιμάσει (original) εγώ για μια περίοδο και στα Win7 και στα Win8. Είναι πάρα πολύ βαρύ αν και δεν ξέρω πόσο ρόλο παίζει το σύστημα μου (δες υπογραφή).
Είναι πάντως ένα απο τα πιο αξιόπιστα antivirus. Σε πολλά ΙΤ τμήματα είδα το Avira Enterprise με τα αντίστοιχα client σε κάθε PC και αυτό λέει πολλά. Απο εκεί και πέρα επειδή υπάρχει μεγάλη διαφορά στο software απο PC σε PC είναι εύλογο να παρατηρούνται διαφορετικές συμπεριφορές.
Εμένα δεν μου αρέσουν τα antivirus που διαβάζουν συνέχεια τον δίσκο ακόμα και αν αυτό είναι το καλύτερο μέσο για την προστασία μου (προσέχουμε και λιγάκι τι κάνουμε).
Ετυχε μάλιστα με το αναφερόμενο antivirus να κάνει διπλάσιο χρόνο αντιγραφή τα αρχεία απο τον ένα σκληρό στον άλλο επειδή τα έλεγχε όλα!
aliengoa wrote: Μου αρέσει που το έκανες και παράθεση! Αφού γράφω σε πολλά!!
Ασε τα benchmarks τα φάγαμε στην μάπα τόσα χρόνια που έβγαζαν τον Νορτονα πρώτο και γενικά αυτά που ήθελαν να πουλήσουν. Αν δεν έχεις κριτική σκέψη και βασίζεσαι μόνο στα benchmark ενός site όσο αξιόπιστου και αν είναι, τι να πω....
Προσωπικά, είμαι της γνώμης ότι τα antivirus δεν μπορείς να τα μετρήσεις! Μάλιστα παλαιότερα είχαν διατυπωθεί σε γνωστά περιοδικά του χώρου (Ram, Pc magazine 2003) γιατί δεν είναι εύκολο να μετρήσεις την απόδοση του και γιατί τέτοια τεστ δεν είναι αξιόπιστα πόσο δε για ένα περιβάλλον όπου εμφανίζονται συνέχεια ιοί που δεν έχουν καταγραφεί και βασίζονται στο "δυναμική" αναζήτηση.
Προσωπική άποψη ήταν btw...
ΥΓ. Στο είχα ξαναπεί στην συζήτηση που είχαμε για τα specs των CPU και GPU. Το να παραθέτεις αυτοβούλως κάποια benchmark σε τέτοια πράγματα δεν είναι απόλυτα σωστό μια και υπάρχουν πολλά και διάφορα benchmarks που μπορεί να δείχνουν το αντίθετο. Οπως θα είδες και απο τα παραπάνω σχόλια άλλων συμφορουμιτών έχουν πολλές και διαφορετικές απόψεις σχετικά με τα antivirus. Αν ήταν έτσι όπως τα λέει το σαιτ τότε τα περιοδικά και όλα τα site θα έλεγαν βάλτε αυτό που είναι το καλύτερο να τελειώνουμε, χωρίς να σκεφτεί τις διαφορετικές απαιτήσεις του καθενός...
Και είμαι σίγουρος πως πάλι θα πάρω απάντηση που θα πρέπει να απαντήσω