Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αntivirus: Γενική συζήτηση/Προτάσεις

More
29 Aug 2012 23:34 #111630 by Γιώργος Λόλας
Και τα δύο έχουν τις ίδιες επιδόσεις, είναι πολύ ελαφριά (δε σπαταλούν πόρους συστήματος) και κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι με το Microsoft Security Essentials στο PC μου και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Βάλε και το Spybot Search & Destroy και θα είσαι αρχηγός ;)

Επίσης, βάλε και το Ccleaner και το PC σου θα πετάει :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Aug 2012 12:36 #111643 by Γιάννης Ρέμας

geololj wrote: Και τα δύο έχουν τις ίδιες επιδόσεις, είναι πολύ ελαφριά (δε σπαταλούν πόρους συστήματος) και κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι με το Microsoft Security Essentials στο PC μου και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Βάλε και το Spybot Search & Destroy και θα είσαι αρχηγός ;)

Επίσης, βάλε και το Ccleaner και το PC σου θα πετάει :)

είναι τζαμπε αυτά άμα είναι δώσε links \:D/

More
30 Aug 2012 13:36 #111647 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Μπορείς να τα βρείς εύκολα με αναζήτηση στο Google

Spybot: www.safer-networking.org/dl/

CCleaner: www.piriform.com/CCLEANER

Το Avast κράτα το, και εγώ το έχω και δεν υπάρχει πρόβλημα. Κάνε και free register για να μην σε πρήζει με update κλπ.

More
30 Aug 2012 17:24 #111656 by Γιώργος Λόλας
Διάβασε και εδώ τον οδηγό για το Ccleaner, αν δε γνωρίζεις πώς να το χρησιμοποιείς.

More
28 Apr 2013 18:06 #123526 by Haris
Me 20 ευρώ(προσφορά) αγόρασα το Avira Internet Security 2013 και είμαι ευχαριστημένος. Value for money! Αν ξαναδώ την προσφορά θα σας το γράψω και όσοι θέλετε το αγοράζετε. Δεν θα έδινα 50 και 60 ευρώ για Antivirus (μέχρι 30 ευρώ το πολύ).

More
28 Apr 2013 19:10 #123529 by Χριστιάνα Θάνου
Για εμένα το Avast Internet Security είναι το καλύτερο και αρκετά φθηνό. Μάλιστα υπάρχει και το Avast Antivirus που είναι δωρεάν και κάνει καλή δουλειά. Γιατί το προτιμώ; Γιατί είναι ελαφρύ και καλό.

More
28 Apr 2013 19:34 #123531 by Haris
Επίσης κάποια συμπεράσματα για τα Antivirus βγάζω μέσω των ιστοσελίδων:
1. www.av-test.org/en/home/
2. www.av-comparatives.org/
3. www.virusbtn.com/index

Με ενδιαφέρει κυρίως το Real World Protection section, Heuristic/Behavioral section :idea: Το usability δεν με ενδιαφέρει σχεδόν καθόλου για παράδειγμα.

More
29 Apr 2013 00:46 #123541 by Χριστιάνα Θάνου
Κοίτα το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να τα χρησιμοποιήσεις μόνος σου ένα ένα. Εγώ αυτό έκανα και έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου. Τώρα Real Time Protection προσφέρει και το Kaspersky αλλά μετά θα σέρνεται το PC σου.

More
05 Jun 2013 21:45 #125202 by Σταύρος
Eμενα πάντως όταν αναβάθμισα στην τελευταία έκδοση του avast άρχισαν να σέρνονται όλα.Βεβαια δεν το έχω ακούσει από κάποιο άλλο αυτό και παίζει να έφταιγε κάποιο conflict με άλλο prog αλλα έχετε το νου σας.
Τώρα είμαι με το Microsft Security Essentials από το οποιο επίσης ικανοποιημένος και μου φαίνεται ακόμα πιο ελαφρύ και από το avast.
Πάντως για οποιον ενδιαφέρεται...για να βάλεις το MSE πρέπει να έχεις αυθεντικά Windows

More
05 Jun 2013 23:19 #125212 by Χριστιάνα Θάνου
Soulseeker το MSE είναι για άτομα που δεν γνωρίζουν και πολλά από PC. Αν δεν θες να ασχολείσαι με το asntivirus σου πολύ και να το έχεις να κάθεται οκ. Επίσης αν δεν μπαίνεις σε επικίνδυνα sites οκ. Παρόλα αυτά, αν θέλεις πλήρη κάλυψη μην κοιτάς προιόντα της Microsoft αφού οι προγραμματιστές της μαθαίνουν χακιές πάνω στα PC μας.