- Thank you received: 210
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Myrmidon wrote:
Prince of Persia 30 wrote: Εγώ παίδες έχω προεγκατεστειμένο στο Laptop μου το Windows 8.1 αλλά μου ζητάει activate windows (άρα και χωρίς λειτουργικό σύστημα να το αγόραζα ένα από τα ίδια) και δεν ξέρω κωδικό γιατί δεν υπάρχει πουθενά στην συσκευασία οπότε θα τα κάνω format και θα εγκαταστήσω πειρατικά, άρα θα μείνω με τα Windows 8.1 καθώς πειρατικά δεν γίνονται update σε windows 10.
Θα πρέπει να βρεις το κλειδί των 8 πριν το upgrade με κάποιο utility πχ Νirsoft product key recovery
Mε το που θα κάνεις ενεργοποίηση στα 10 το κλειδί θα πάψει να ισχύει για τα 8 φυσικά.
Prince of Persia 30 wrote:
Myrmidon wrote:
Prince of Persia 30 wrote: Εγώ παίδες έχω προεγκατεστειμένο στο Laptop μου το Windows 8.1 αλλά μου ζητάει activate .......... στα 10 το κλειδί θα πάψει να ισχύει για τα 8 φυσικά.
Δεν με βοήθησε το url που μου παρέθεσες και έψαξα και στο google και δεν βρήκα. Πόσα κλειδιά πρέπει να ψάχνω για να το βρώ ; Ελεος.
Θα κατεβάσεις αυτό που λέει "Download Product Key (in Zip file)". Δεν θέλει εγκατάσταση, μόνο ίσως θα πρέπει να το κάνεις ignore στο καθάρισμα που κάνει On the fly το antivirus σου. Δεν έχει ιό το αρχείο, απλά επειδή ψάχνει κλειδιά των Windows, το θεωρεί βλαβερό.
Myrmidon wrote:
Prince of Persia 30 wrote:
Myrmidon wrote:
Prince of Persia 30 wrote: Εγώ παίδες έχω προεγκατεστειμένο στο Laptop μου το Windows 8.1 αλλά μου ζητάει activate .......... στα 10 το κλειδί θα πάψει να ισχύει για τα 8 φυσικά.
Δεν με βοήθησε το url που μου παρέθεσες και έψαξα και στο google και δεν βρήκα. Πόσα κλειδιά πρέπει να ψάχνω για να το βρώ ; Ελεος.
Θα κατεβάσεις αυτό που λέει "Download Product Key (in Zip file)". Δεν θέλει εγκατάσταση, μόνο ίσως θα πρέπει να το κάνεις ignore στο καθάρισμα που κάνει On the fly το antivirus σου. Δεν έχει ιό το αρχείο, απλά επειδή ψάχνει κλειδιά των Windows, το θεωρεί βλαβερό.
Το κατέβασα το έκανα unzip και μετά copy paste στο pc settings-activate windows -enter a product key και μου βγάζει μήνυμα the key did not work please check it or try again or try a different key.
Prince of Persia 30 wrote: Το κατέβασα το έκανα unzip και μετά copy paste στο pc settings-activate windows -enter a product key και μου βγάζει μήνυμα the key did not work please check it or try again or try a different key.