Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Manos wrote: Το ότι έχεις ασύρματο Internet επηρεάζει γενικά να ξέρεις την ταχύτητα.
Τι PC εχεις? Διοτι καθε νεότερη έκδοση των Windows έχει μεγαλύτερη ανάγκη από resources.
CThomas wrote: Το μονο θεμα που αντιμετώπισα στα win10, ειναι οτι δεν μπορώνα έχω σε παιγνιδια ήχο 5.1 μεσω οπτικής ίνας. Σε ταινίες BlueRay λειτουργει κανονικα το dolby μεχρι και 7.1, επειδή ο ηχος ειναι ηδη recorded σε τετοιο format. Σε games εχει ακομα θεμα, η microsoft προσπαθει να το διωρθωσει εδω και 3 μηνες. Ειναι θέμα windows και οχι θεμα drivers/software.
Επίσης, αρκετοι (οπως και εγω) έχουν θεμα με το kinect του XboxOne, που δεν αναγνωριζεται καθόλου.
Windows 8.1 ολα τα παραπανω λειτουργουν αψογα!
Prince of Persia 30 wrote: Εγώ παίδες έχω προεγκατεστειμένο στο Laptop μου το Windows 8.1 αλλά μου ζητάει activate windows (άρα και χωρίς λειτουργικό σύστημα να το αγόραζα ένα από τα ίδια) και δεν ξέρω κωδικό γιατί δεν υπάρχει πουθενά στην συσκευασία οπότε θα τα κάνω format και θα εγκαταστήσω πειρατικά, άρα θα μείνω με τα Windows 8.1 καθώς πειρατικά δεν γίνονται update σε windows 10.