Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
snikefriend wrote: Δεν γνωρίζω αν το απλό refresh θα κάνει δουλειά. Ξέρω ότι σίγουρα, αν υπάρχει product key δεμένο με το BIOS/UEFI, η διαδικασία του format θα το επαναφέρει. Δεν χάνεις τίποτα και να το δοκιμάσεις όμως. Εαν τελικά αποφασίσεις/χρειαστείς να κάνεις format, καλό θα ήταν να ανατρέξεις στο manual του laptop για το πως να το κάνεις, αλλά απότι ξέρω, το πρόγραμμα λέγεται Lenovo OneKey Recovery (δυστυχώς το link για recovery μέσω του partition δεν λειτουργεί). Σε κάθε περίπτωση ξανατονίζω πως καλό θα ήταν να διαβάσεις το manual για το πως να κάνεις recovery και να δώσω το κλασικό warning ότι το recovery θα διαγράψει όλο το περιεχόμενο του υπολογιστή και θα επανεγκαταστήσει το εργοστασιακό λογισμικό και τα προγράμματα οδήγησης (για να είμαστε τυπικοί). Εαν επικοινωνήσεις με την τεχνική υποστήριξη , σε αρχικό στάδιο 99% θα σου πουν ακριβώς το ίδιο πράγμα να δοκιμάσεις.
snikefriend wrote: Δεν είμαι σίγουρος αν το Recovery Option των Windows είναι ίδιο με αυτό της Lenovo, καλύτερα ψάξε για το συγκεκριμένο της Lenovo και όχι μέσα από τα Windows. Εκτός αν ξέρει να μας διαφωτίσει κάποιος άλλος επί του συγκεκριμένου θέματος. Εσύ στα προγράμματα δεν βλέπεις κάποιο της Lenovo;
snikefriend wrote: Για να δούμε. Μπορεί και των Windows να κάνει.
Prince of Persia 30 wrote:
Για την ώρα δεν λύθηκε το πρόβλημα και το περίεργο είναι πως αυτό το GQ6R3,που λέει το βρίσκω μέσω του ShowKeyPlus που ανέφερα πιο πάνω το οποίο μου βγάζει installed key,original key κ.λ.π
Ε λοιπόν μέσα στο installed key αναφέρει όπως σωστά ισχύει ανάμεσα σε άλλους αριθμούς και το GQ6R3..τους καταχωρώ και μετά μου βγάζει μήνυμα πως δεν είναι αυτό το product key.
Μια λύση είναι να πάρω τηλέφωνο στο eshop να μάθω τι γίνεται και μετά αυτούς από Lenovo αν δεν βγάλω άκρη και η άλλη λύση αν δεν βγάλω άκρη είναι να εγκαταστήσω πειρατικά windows με crack όπως έχουν πολλοί.
Myrmidon wrote:
Prince of Persia 30 wrote:
Για την ώρα δεν λύθηκε το πρόβλημα και το περίεργο είναι πως αυτό το GQ6R3,που λέει το βρίσκω μέσω του ShowKeyPlus που ανέφερα πιο πάνω το οποίο μου βγάζει installed key,original key κ.λ.π
Ε λοιπόν μέσα στο installed key αναφέρει όπως σωστά ισχύει ανάμεσα σε άλλους αριθμούς και το GQ6R3..τους καταχωρώ και μετά μου βγάζει μήνυμα πως δεν είναι αυτό το product key.
Μια λύση είναι να πάρω τηλέφωνο στο eshop να μάθω τι γίνεται και μετά αυτούς από Lenovo αν δεν βγάλω άκρη και η άλλη λύση αν δεν βγάλω άκρη είναι να εγκαταστήσω πειρατικά windows με crack όπως έχουν πολλοί.
Ποια εκδοση δλδ?