Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Που πήγατε ΣΗΜΕΡΑ?

More
08 Jan 2011 00:45 #87383 by Στέφανος Τρίγγας

Alcatraz wrote: Λοιπόν εγώ σήμερα το πρωί ξύπνησα, πηγα στην τράπεζα Κύπρου, μετά ξαναγύρισα σπίτι και έκατσα. Το απόγευμα πηγα στο μαγαζί "Μαργαρίτα" για να πάρω δώρο στο λαγουδακι μου (την Σοφία εννοώ) και γύρισα σπίτι. Μετά από λίγη ώρα πηγα να δω το λαγουδακι μου (ήταν να παω και το πρωί αλλά τα είχα πάρει άγρια ο βλάκας!)... μετά έκανα και γιόγκα και γύρισα σπίτι μου!

Τι δώρο πήρες στον Bugs Bunny?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Jan 2011 09:42 #87387 by Ιβάν

ThunderHawk wrote:

Alcatraz wrote: Λοιπόν εγώ σήμερα το πρωί ξύπνησα, πηγα στην τράπεζα Κύπρου, μετά ξαναγύρισα σπίτι και έκατσα. Το απόγευμα πηγα στο μαγαζί "Μαργαρίτα" για να πάρω δώρο στο λαγουδακι μου (την Σοφία εννοώ) και γύρισα σπίτι. Μετά από λίγη ώρα πηγα να δω το λαγουδακι μου (ήταν να παω και το πρωί αλλά τα είχα πάρει άγρια ο βλάκας!)... μετά έκανα και γιόγκα και γύρισα σπίτι μου!

Της πήρα ένα δαχτυλίδι!

More
08 Jan 2011 11:08 #87389 by Γιάννης Ρέμας

Alcatraz wrote:

ThunderHawk wrote:

Της πήρα ένα δαχτυλίδι!

τη να το κάνει το δαχτυλίδι πάρε της ένα καρότο :mrgreen:

More
08 Jan 2011 12:54 #87391 by Μπάμπης Χαραλάμπους

legend10 wrote:

Alcatraz wrote: Της πήρα ένα δαχτυλίδι!

τη να το κάνει το δαχτυλίδι πάρε της ένα καρότο :mrgreen:

χαχαχαχαχα!!!! :mrgreen: :mrgreen:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
08 Jan 2011 21:43 #87434 by Στέφανος Τρίγγας
Εγώ σημερα πήγα στο σπιτι της γιαγιας μου (διπλα στο δικο μου ειναι) και μετα στο σπιτι της μανας μου ( πανω απο το δικο μου ειναι) και τελος ηρθα σπιτι μου.

More
08 Jan 2011 23:14 #87440 by Ιβάν
Εγώ σήμερα πηγα να πετάξω τα σκουπίδια και κατευθείαν πηγα προπονηση. Μετά από κανα τετραώρο γύρισα σπίτι και έμεινα μέσα να "διαβάσω" γιατί την Δευτέρα ξεκιναω πάλι μάθημα!

More
09 Jan 2011 05:12 #87459 by Κώστας Λεοντιάδης
Εγώ σήμερα πήγα στο KaKa (όποιος είναι από Θεσσαλονίκη το ξέρει :P ) και μετά στο Lido... Πριν λίγο γύρισα! :D

More
09 Jan 2011 18:10 #87512 by rafor
Εγω και παλι θα προτοτυπησω λεγοντας οτι πηγα μεχρι την κουζινα!!!

More
23 Jan 2011 00:53 #88460 by Ιβάν
Λοιπόν εγώ σήμερα το πρωί πηγα Avenue, μετά στο The Mall, ύστερα πηγα προπόνηση και τέλος πηγα σπίτι. Αυτά.

More
23 Jan 2011 01:07 #88466 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ πήγα μέχρι το Μαρούσι να δω κάτι φίλους μου. Πριν λίγο γύρισα.