Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Που πήγατε ΣΗΜΕΡΑ?

More
12 Dec 2010 00:23 #85736 by Νικολής Ασημάκης
Ξύπνησα στις 11μιση, ξεπροβόδισα τη μητέρα μου και την αδερφή μου που πήγαν στο χωριό και άραξα στον υπολογιστή, λίγο με LoL, λίγο με manager. Γύρω στις 5 έφυγα και πήγα και παρέλαβα από το μετρό το Μπάμπη. Κάναμε ένα "ghost" και τρέξαμε μέχρι το παρκαρισμένο λεωφορείο για να ανακαλύψουμε πως είμαστε και οι δυο αγύμναστοι λαπάδες. Αράξαμε ξέπνοοι στις θέσεις μας και περιμέναμε να φτάσουμε σπίτι καθώς ο Μπάμπης μου έδειχνε τις δημιουργίες του στο DSi. Αφού φτάσαμε σπίτι, παίξαμε ένα ματσάκι στο LoL (που όλως τυχαίως χάσαμε) και μετά πήγαμε στο Μάνο όπου παίξαμε Buzz (τα σπάει, διαβάστε και το σχετικό review ) Μετά δοκιμάσαμε κάτι μαλακίτσες στο Kinect και αράξαμε στο τέλος με FIFA. Μετά γυρίσαμε, πήραμε σουβλάκια και αφού φάγαμε, γράφω αυτό εδώ το ποστ και πάμε να παίξουμε ματσάκι στο LoL. :bye:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Dec 2010 01:46 #85741 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ πάντως το έχασα το ματς εκείνο, γιατί έπεσε το ίντερνετ. Μετά έπαιξα ένα μόνος μου με Twisted Fate στο οποίο και κερδίσαμε με την υπόλοιπη ομάδα.

More
12 Dec 2010 02:59 #85745 by Norman_Jayden
Πήγα μέχρι το περίπτερο για τσιγάρα και μπύρες και μετά κάηκα στο Heavy Rain για να το τερματίσω 4η φορά. :cool:

More
12 Dec 2010 12:29 #85754 by Andr
σημερα εχω κανει τη κουραστικη διαδρομη κρεβατι κουζινα. :roll:

More
12 Dec 2010 12:31 #85755 by thanasis

kammeno souvlaki wrote: σημερα εχω κανει τη κουραστικη διαδρομη κρεβατι κουζινα. :roll:

α και γω εχω πολυ βαρεμαρα.Αλλα εχω βγει και στο μπαλκονι... :mrgreen:

More
12 Dec 2010 12:35 #85756 by rafor
Ενα ΜΕΓΑΛΟ χειροκροτημα για τον Θανο!Εγω και παλι κατεβηκα στον κατω οροφο και ξανανεβηκα. :)

More
12 Dec 2010 12:37 #85758 by Andr
ρε παιδια πως τα καταφερνετε??ειναι βαρετο ακομα και να κουνηθεις στο κρεβατι και εσεις κανατε υπερβαση :icon applaud:

More
12 Dec 2010 18:54 #85792 by Στέφανος Τρίγγας
Εγώ ανέβηκα στο σπίτι τις μάνας μου να φάω και μετά κατέβηκα στο σπίτι μου και έκατσα στο PC.

More
14 Dec 2010 02:09 #85930 by Μπάμπης Χαραλάμπους
ΟΑΕΔ -> ΚΕΠ -> Εφορία -> Σπίτι

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
08 Jan 2011 00:04 #87378 by Ιβάν
Λοιπόν εγώ σήμερα το πρωί ξύπνησα, πηγα στην τράπεζα Κύπρου, μετά ξαναγύρισα σπίτι και έκατσα. Το απόγευμα πηγα στο μαγαζί "Μαργαρίτα" για να πάρω δώρο στο λαγουδακι μου (την Σοφία εννοώ) και γύρισα σπίτι. Μετά από λίγη ώρα πηγα να δω το λαγουδακι μου (ήταν να παω και το πρωί αλλά τα είχα πάρει άγρια ο βλάκας!)... μετά έκανα και γιόγκα και γύρισα σπίτι μου!