Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Που πήγατε ΣΗΜΕΡΑ?

More
21 Nov 2010 14:48 #84605 by Ιβάν
Αυτό το topic έχει την ίδια λογική με το topic του Τι κάνετε ΤΩΡΑ? , απλά εδώ ο κάθε χρήστης στο τέλος της μέρας θα μπορεί να μας γράφει τα μέρη τα οποία επισκέφτηκε! Και κάνω την αρχή:

Εγώ γύρισα από την εκκλησία του Αγ. Ιωάννη του Ρώσου και λογικά δεν θα παω σήμερα πουθενά αλλού!

Γράψτε μας και εσείς που πήγατε ΣΗΜΕΡΑ!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Nov 2010 17:20 #84621 by Lalo007
Πηγα στην τουαλετα.

More
21 Nov 2010 17:22 #84622 by GoldString
Εγώ πήγα στο γήπεδο να δω ματς ,μετά για μάθημα ,μετά βόλτα με το αμόρε, μετά προβλέπω να πάω να δω το γαύρο και μετά σπίτι!!!

More
21 Nov 2010 17:36 #84625 by thanasis
Εγω το πρωι διαβαζα επειδη γραφουμε διαγωνισματα απο αυριο :( Και μετα πηγα και ειδα την Παναχα να νικα την Ροδο 2-0.....Αυτα προς το παρον παρολο που δεν πιστευω να κανω κατι αλλο σημερα...

More
27 Nov 2010 23:01 #85009 by Ιβάν
Λοιπόν εγώ σήμερα πήγα πρωί-πρωί στον ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ για να πάρω γάλα. Μετά πήγα στην προπόνηση και μετά από την προπόνηση φύγαμε κατευθείαν για Ολυμπιακό Χωριό για να δούμε τους αγώνες! Μετά γύρισα και πήγα να πάρω κάρτα για λεωφορείο! Και τώρα κάθομαι στο pc! :mrgreen:

More
28 Nov 2010 00:21 #85022 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ ξύπνησα 10 η ώρα το πρωί για να ετοιμάσω τη βαλίτσα μου, 1 ήμουν στο αεροδρόμιο, 2 έφυγε η πτήση μου για Ζυρίχη. Μέσα στο αεροπλάνο είδα μερικά επεισόδια "Lovely Complex" (anime). Έφτασα ζυρίχη γύρω στις 4. Έφαγα ένα γεύμα στα Burger King και πήγα στην πύλη για την πτήση μου για Ζάγκρεμπ που έφευγε στις 7, οπότε άραξα εκεί και είδα μερικά ακόμα επεισόδια "Lovely Complex". Μόλις επιβιβαστήκαμε τελείωσα το Μάκμπεθ του Σαίξπηρ και αφού απογειωθήκαμε είδα δυο ακόμα επεισόδια του anime. Όταν έφτασα με παρέλαβε η νονά μου, πήγαμε να φάμε και τώρα είμαι σπίτι και γράφω αυτό το ποστ.

More
28 Nov 2010 00:33 #85023 by rafor
Απο αεροδρομιο σε αεροδρομιο και απο anime σε anime!

More
28 Nov 2010 11:35 #85026 by takisant
Εγώ από το δωμάτιο μου στο σαλόνι και μετά για πρωτοτυπία πάλι στο δωμάτιο μην ρουτινιάζω κιόλας. :lol:

More
11 Dec 2010 23:13 #85732 by Ιβάν
Εγώ ξύπνησα σήμερα 9:30 είδα τηλεόραση, έφαγα, διάβασα και στις 12:00 πηγα προπόνηση! Ύστερα γύρισα κατά της 15:00 έφαγα και διάβασα! Μετά στις 18:00 πηγα σε ένα πάρτυ, κάθησα βοήθησα το μωρό μου να καθαρίσει και πηγα σπίτι στον κολλητό μου... και μετά γύρισα σπίτι!

More
12 Dec 2010 00:15 #85735 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ξύπνησα στις 1:00μμ και εκανα μπανιο. Μετά, εφαγα και βγηκα στο δρόμο και πηγα στην σταση του λεωφορείου και του τρόλεϊ. Πηρα το τρόλλει και κατέβηκα στον σταθμο Αγιος Αντώνης. Απο εκει κατέβηκα στον Αγιο Δημητριο (μεγάλη η χάρη του) και μετα με πηρε ο Νικολης και μου ειπε να βάλω Ghost και βαλαμε και τρεξαμε σαν τρελοι για να παρουμε ενα σταματημενο λεωφορειο και μετα ειχαμε ζαλιστει απο το τρεξιμο γιατι απο οτι φαινεται ειμαστε αγυμναστοι. Μετα αφου πηγα σπιτι του παιξαμε LoL και μετα πηγαμε στον Μανο (τον γνωστο) και παιξαμε Buzz, κατι βλακιες στο Kinect και λιγο Fifa. Μετα ηρθα παλι στον Νικολη για να ξαναπαιξουμε Lol και να λεμε βλακειες ολο το βράδυ (ενω απορρίψαμε την προταση για έξοδο απο τον Μανο).

Αυτα. Τελειωσε η μερα.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.