Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Με τον Ανδρέα Παπανδρέου "φάγαμε ψωμί"?

More
28 Jan 2011 17:35 #88849 by Γιάννης Παναγιωτίδης
1ον εντάξει, δεν είμαι πολιτικός ούτε ιστορικός ούτε τίποτα. Απλά ανέφερα μερικά πράγματα που με απασχολούσαν. Έλεος, δεν υποστήριξα τίποτα ούτε θέλω να αποδείξω κάτι. Απλά ήθελα να ακούσω και τις γνώμες άλλων και σας ευχαριστώ. Στο 1ο post που έκανα νομίζω το είπα.

2ον ποιούς κανόνες παραβίασα? Ξέρετε δεν διαβάζω ποτέ κανόνες, απλα τους ξέρω γενικά. Δεν έκανα επίτηδες κανένα 2ο post. Δεν θα είχα λόγο να το κάνω. Αν έκανα κάτι τέτοιο θα έγινε καταλάθος. Εκτός απο το post έκανα και κάτι άλλο που δεν έπρεπε?

3ον εντάξει αυτό με τον Stalin ίσως παραήταν, δεν έχω κάνει ποτέ μάθημα στο σχολείο για τον Stalin και ότι ξέρω είναι απο διάφορες φωνές. Παραδέχομαι πως εκεί έκανα λάθος (το πιθανότερο)

Αυτά, εδώ σταματάω να ασχολούμαι στην συζήτηση γιατί βλέπω πως δεν έχουν όλοι καλές προθέσεις και ίσως να μην είναι καλό να ασχοληθώ.
Anyway, πάω να συνεχίσω την αυτοκρατορία μου στο Civilization V και σας εύχομαι καλό gaming

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jan 2011 19:52 #88852 by Ιβάν
@TR: Μην το λες (λέω για τα παιδιά του δρόμου). Μόλις ανέβει κάποιος θα αλλάξει ριζικά! Η εξουσία είναι γλυκιά για τον καθένα (FFC). Είναι κάτι σαν το ναρκωτικό, θα πει γιατί να μην κλεψω και εγώ μια φορά και μετά θα το κάνει συνέχεια, και ας είναι παιδί του δρόμου! Μην λέμε ανοησίες τώρα!

More
28 Jan 2011 20:13 #88853 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Συμφωνω με οτι ειπε ο IloveGames, ετσι απλα.

Όσο για αυτο που ειπατε για την δημοκρατια και τις γυναικες, ενα εχω εγω να πω. Δεν ξέρω γιατι τις γυναίκες απ' έξω αλλα ούτε γιατι κάναν και καποια αλλα πράγματα. Το μονο που ξέρω είναι πως εκείνοι ήξεραν τι εκαναν και αυτο έχει σημασια. Δεν εφτασαν ποτε στα χαλια μας, να μην έχουν ένα αρτια οργανωμένο κρατός. Ίσως και η περιθωριοποίηση των γυναικων να επαιξε ρόλο ίσως και όχι. Τιποτα παντως δεν γίνεται χωρις λογο.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
28 Jan 2011 20:22 #88855 by Aνέστης Αδαμίδης
Μπα, μην το λες αφεντικό. Και στην αρχαία Ελλάδα υπήρχε διαφθορά. Είναι στο αίμα μας. Πάντοτε θα υπάρχει η διαφθορά. Όσον αφορά αυτό που είπε ο Alc, δεν νομίζεις ότι πλέον αυτό μας έχουν κάνει να πιστεύουμε; Ότι η εξουσία πάντοτε διαφθείρει; Όντως έτσι είναι τις περισσότερες φορές, αλλά σκέψου να έπαιρνε την εξουσία κάποιος που ξέρει να συγκρατεί το μυαλό του. Εγώ πιστεύω πως το καλύτερο πολίτευμα είναι αυτό που προτείνει ο Πλάτωνας στην "Πολιτεία" του, με κάποιες παρεκκλίσεις.

Όσο γι' αυτό που είπα για τον Παπαδόπουλο, ισχύει ότι ήταν όργανο των Αμερικάνων. Στρατιωτικό όργανο για την ακρίβεια, γι' αυτό άλλωστε επέβαλλε και στρατιωτικό νόμο.

More
28 Jan 2011 21:16 #88858 by Andr
δε νομιζω οτι τα παιδια του δρομου ειναι απαραιτητα παντα.πιστευω οτι ενα μεγαλο μερος των πολιτικων γνωριζει τα προβληματα και τη κατασταση που επικρατει αλλα απλως αδιαφορει.οσο για τη διαφθορα δεν ειναι τυχαιο που οποτε συμβαινει καποιο μεγαλο συμβαν διαφθορας καποιος ελληνας παντα εχει συμμετασχει :mrgreen: το εχουμε στο αιμα μας

More
28 Jan 2011 21:50 #88860 by rafor
Συμφωνω σχεδον με ολους σας, αλλα υποτιθεται οτι οταν εχεις ενα ιδεωδες και ενα οραμα για να κανεις κατι, ακομα και να ανεβασεις του μισθους 1% πρεπει να κανεις οτι περνα απο το χερι σου για να το καταφερεις.Αναρωτιεμαι τι ψυχη εχουν αυτοι που αφηνουν τον κοσμακι να πειναει οταν αυτοι ειναι στα πρωθυπουργικα γευματα...Σιγουρα ξερουν τι γινεται αλλα αφου ειναι μαριονετες οτι και να θελουν να κανουν παντα θα τους ελεγχουν.