Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Με τον Ανδρέα Παπανδρέου "φάγαμε ψωμί"?

More
27 Jan 2011 15:26 #88782 by eliminator
Με τοσους δημοσιους υπαλληλους που εχουμε πως να μην ξαναεκλεγουν;;!! Ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι τους ψηφιζουν, γιατι ξερουν πως αμα βγει αλλο κομμα ισως και να απολυθουν. Και εκτος απο αυτα, να μη βαλουν το λιθαρακι τους(τη ψηφο τους) για να διοριστει και το παιδι τους;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Jan 2011 19:50 #88793 by Γιάννης Παναγιωτίδης
πολύ καλό κείμενο. ελπίζω να μην διαγραφεί!!!!
λοιπόν έχουμε και λέμε, η κυβέρνησή μας είναι η συνέχεια αυτού του πράγματος. Εσείς συνεχίζετε να το ψηφίζετε. Η μισή Ελλάδα το ψηφίζει. Κάνετε τίποτα? Όχι. Μπορώ να κάνω κάτι εγώ? Όχι. Γιατί? Επειδή ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του. Όταν μιλάω για τέτοια πράγματα στο σχολείο οι καθηγητές με κοιτάνε παράξενα και συμμαθητές πιστεύουν στα έξυπνα γραμμένα προπαγανδιστικά κείμενα της ιστορίας. Εγώ δεν είμαι ούτε πολιτικός αντίπαλος, ούτε έχω κανένα κέρδος από αυτό που θα πω, αλλά τι πιστεύετε για τον Γιώργο Παπαδόπουλο? Ναι μιλάω για την περίοδο που αποκαλείται χούντα. Ήταν πραγματικά τα πράγματα όπως τα γράφουν τα βιβλία ιστορίας? Αν προσέξετε μετά από αυτόν, αμέσως μετά όμως, ο Παπανδρέου υπέγραψε αυτό το χαρτί. Ακούω από πολλούς να λένε ότι ο Παπαδόπουλος ήταν σκληρός και το μόνο που ήθελε ήταν η εξουσία. Αλλά το ίδιο μας κάνουν και οι σημερινοί πολιτικοί απλά τους ψηφίζουμε από πάνω. Αλλά έχω ακούσει ότι αυτός υποστήριξε την ανάπτυξη της Ελλάδας με αληθινές χρηματοδοτήσεις. Πήρε την Ελλάδα σε πραγματικά άθλιες συνθήκες. Έκανε πράγματα χωρίς να δίνει Ψεύτικες "απολαύσεις" στον λαό και χωρίς να γεμίζει την Ελλάδα με χρέη. Πιστεύετε πως αυτές οι τράπεζες και οι Η.Π.Α σχεδίασαν όλο αυτό το πράγμα μέσα σε λίγες μέρες? Το σχεδίαζαν την εποχή επί Παπαδόπουλου, και αυτός ήταν ένα εμπόδιο. Μπορεί να κάνω και λάθος όμως για αυτό θέλω να ακούσω γνώμες. ΔΕΝ σας λέω τι να πιστέψετε, ακόμα ούτε εγώ ο ίδιος δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη και για αυτό προωθώ αυτό το θέμα.

More
27 Jan 2011 21:51 #88796 by Aνέστης Αδαμίδης
Βασικά, και ο Παπαδόπουλος ήταν βαλμένος από την Αμερική. Τουλάχιστον αυτό ξέρω εγώ. Θα ρωτήσω τη γειτόνισσά μου που ξέρει την ιστορία γιατί την έζησε και θα σας πω αύριο αν είναι.

More
28 Jan 2011 09:25 #88812 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Για τον Παπαδοπουλο δεν ξερω τίποτα για το αν ήταν βαλμένος ή όχι. Αλλά αυτό που λέει ο IloveGames ειναι αλήθεια. Επι χουντας η Ελλάδα είχε τεράστια αναπτυξη, πράγμα που μπορει να βάλει τον οποιοδήποτε σε υποψίες για το αν η χούντα, ήταν πράγματι τόσο σκληρη όσο ακούμε.

Τώρα, στο θέμα μας. Όπως ειπες και εσυ ILoveGames μιλάς στους άλλους για το θεμα αυτό και σε κοιτανε λες και τους εβρισες όλο το σοι! Κολλημένα μυαλα... :bduh:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
28 Jan 2011 11:20 #88814 by Νικολής Ασημάκης
Γιατί, πότε έφυγε η χούντα και δεν το ξέραμε; Άλλαξε το όνομα του αρχηγού θα πείτε, δεν είναι πλέον Παπαδόπουλος αλλά Καραμανλής. Σωστό αυτό. Αλλά πόσο στέκει όταν ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΘΕΣΕΙΣ παραμένουν καλυμμένες από χουντικούς; Οι τρεις (Παπαδόπουλος και Σια) μπήκαν φυλακή, αλλά ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ. Οι υπόλοιποι κράτησαν τις θεσούλες τους μια χαρά.

More
28 Jan 2011 12:02 #88815 by eliminator
Σιγα μη γινουμε και χουντικοι! Υπηρχε αναπτυξη επι χουντας; Στα @@@@@@@@@ δεν υπηρχε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ομως.

More
28 Jan 2011 13:41 #88821 by Andr
εγω πιστευω οτι ουτε για πλακα δε μπορουμε να πουμε οτι στη χουντα ηταν καλυτερα.ας ειχαμε και το μεγαλυτερο ποσοστο αναπτυξης που ειχε ποτε η ελλαδα.δεν παυει να ειναι χουντα.Δεν θα μπορουσαμε καν να συζηταγαμε στο forum σε περιπτωση χουντας τετοια θεματα.Εκτος ομως αν ειμαστε ευχαριστημενοι να ειμαστε ολοι σε καλη οικονομικη κατασταση και να μη μπορουσαμε να εκφρασουμε τη γνωμη μας.

More
28 Jan 2011 15:06 #88827 by lavezzi7
Έχουμε φτάσει στο σημείο να εξετάζουμε κατά πόσο η χούντα είναι καλύτερη από την δημοκρατία.Α ρε που καταντήσαμε... :(

More
28 Jan 2011 15:15 #88831 by Ιβάν

eliminator wrote: Σιγα μη γινουμε και χουντικοι! Υπηρχε αναπτυξη επι χουντας; Στα @@@@@@@@@ δεν υπηρχε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ομως.

Δημοκρατία? Τι λες αγόρι μου? Ποιος σου το είπε αυτό το παραμύθι? Αν αυτό είναι δημοκρατία τότε εγώ είμαι ο Χίτλερ!

More
28 Jan 2011 15:20 #88832 by eliminator

Alcatraz wrote:

eliminator wrote: Σιγα μη γινουμε και χουντικοι! Υπηρχε αναπτυξη επι χουντας; Στα @@@@@@@@@ δεν υπηρχε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ομως.

Δημοκρατία? Τι λες αγόρι μου? Ποιος σου το είπε αυτό το παραμύθι? Αν αυτό είναι δημοκρατία τότε εγώ είμαι ο Χίτλερ!

Αντε πες μας τι ειναι, εσυ που τα ξερεις.
Μπορεις να εισαι εξω οτι ωρα θελεις;
Κατεβαινει στρατος στους δρομους;

Τοτε τι εχουμε ωρε παλικαραααααααα;;;;;;;;;;;