Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Με τον Ανδρέα Παπανδρέου "φάγαμε ψωμί"?

More
28 Jan 2011 15:31 #88833 by Γιάννης Παναγιωτίδης
@Nikolis
Μόλις διάβασα στο wikipedia πως και μερικοί ακόμα μπήκαν φυλακή αλλά βγήκαν σχετικά γρήγορα οπότε έχεις δίκιο.

@eliminator
σίγουρα δεν υπήρχε δημοκρατία αλλά να σε ρωτήσω κάτι. Τώρα υπάρχει? τι ακριβώς διοικεί ο λαός? ξέρεις ποιο είναι το προνόμιό σου? η ψήφος και τίποτα άλλο. κλέβουν τα λεφτά μπροστά μας και εμείς δεν κάνουμε τίποτα. Μόνο εξουσία θέλουν. Και χρήματα φυσικά. Μόλις διάβασες ότι η Ελλάδα είναι μια επιχείρηση των Αμερικανών και το βλέπουμε καθημερινά αυτό. Το ότι κατεβαίνεις στους δρόμους είναι δελεασμός για να τους ψηφίσεις.

@kammeno souvlaki
σωστός. αλλά πώς ξέρεις ότι τώρα μια υπηρεσία της κυβέρνησης δεν κυνηγάει αυτόν που το πρωτοανέβασε στο διαδίκτυο?

@lavezzi7
προσωπικά βλέπω μια "νόμιμη χούντα" μπροστά μου που κυριαρχεί πολιτικά και νομικά αλλά όχι πολεμικά. Διαβάσαμε πάνω πως μια ολόκληρη γενιά έζησε καλά με τα ψέμματα του πρωθυπουργού της.

Τώρα θα σας μιλήσω φιλοσοφικά (παρόλο που είμαι τεχνολογική). Την κυβέρνηση της αρχαίας Σπάρτης γιατί δεν την ονομάζουμε χουντική?
Η πραγματική δημοκρατία υπήρξε μια περίοδο στην αρχαία Αθήνα. Τώρα όμως έχουμε ένα τεράστιο κράτος και κάποιος θα έλεγε ότι είναι αδύνατο να υπάρξει κάτι παρόμοιο και συμφωνώ. Αλλά και πάλι το τωρινό σύστημα σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jan 2011 15:31 #88834 by Ιβάν

eliminator wrote:

Alcatraz wrote:

eliminator wrote: Σιγα μη γινουμε και χουντικοι! Υπηρχε αναπτυξη επι χουντας; Στα @@@@@@@@@ δεν υπηρχε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ομως.

Δημοκρατία? Τι λες αγόρι μου? Ποιος σου το είπε αυτό το παραμύθι? Αν αυτό είναι δημοκρατία τότε εγώ είμαι ο Χίτλερ!

Αντε πες μας τι ειναι, εσυ που τα ξερεις.
Μπορεις να εισαι εξω οτι ωρα θελεις;
Κατεβαινει στρατος στους δρομους;

Τοτε τι εχουμε ωρε παλικαραααααααα;;;;;;;;;;;

Κοίτα, ούτε κατοχή έχουμε ούτε χούντα! ΑΛΛΑ αυτό ΔΕΝ είναι δημοκρατία! Το να κάνουν ότι θέλουν είναι δημοκρατία? Τον λαό τον ρώτησαν καθόλου? Ελα τώρα. Εδώ (όπως και στην Ουκρανία) χρειάζεται ένας Στάλιν να τους καθαρίσει όλους!

More
28 Jan 2011 15:33 #88835 by Γιάννης Παναγιωτίδης
η λέξη τεράστιο είναι πολύ λάθος :P . εννοώ απλά ότι είμαστε κράτος πολύ μεγαλύτερο απο τότε.

eliminator wrote:

Alcatraz wrote:

eliminator wrote:
Αντε πες μας τι ειναι, εσυ που τα ξερεις.
Μπορεις να εισαι εξω οτι ωρα θελεις;
Κατεβαινει στρατος στους δρομους;

Τοτε τι εχουμε ωρε παλικαραααααααα;;;;;;;;;;;

Κοίτα, ούτε κατοχή έχουμε ούτε χούντα! ΑΛΛΑ αυτό ΔΕΝ είναι δημοκρατία! Το να κάνουν ότι θέλουν είναι δημοκρατία? Τον λαό τον ρώτησαν καθόλου? Ελα τώρα. Εδώ (όπως και στην Ουκρανία) χρειάζεται ένας Στάλιν να τους καθαρίσει όλους!

χαχαχαχαχα νομίζω πως εδώ έχουμε κοινή λογική!

More
28 Jan 2011 15:50 #88840 by Γιάννης Ρέμας
@ilovegames γιατί είχαν δημοκρατία στην αρχαία Ελλάδα ψήφιζαν οι γυναίκες? αν κάνω κάτι λάθος έχω χρόνια να διαβάσω ιστορία :D

More
28 Jan 2011 16:00 #88841 by rafor
Τωρα που ψηφιζουν οι γυναικες τι χαρηκαμε???Πανε και βγαζουνε ολες τις κατινες(συγγνωμη για τον χαρακτηρισμο) βουλευτινες.Δημοκρατια δεν θα υπαρχει ποτε σε 1 εθνος γιατι ακομα και οι νομαδικοι λαοι ειχαν αρχηγους.Παντα οι ανθρωποι θελουν καποιον να ηγειται μεταξυ τους ,ωστε να κρατουνται ισορροπιες.

More
28 Jan 2011 16:03 #88842 by Γιάννης Παναγιωτίδης

legend10 wrote: @ilovegames γιατί είχαν δημοκρατία στην αρχαία Ελλάδα ψήφιζαν οι γυναίκες? αν κάνω κάτι λάθος έχω χρόνια να διαβάσω ιστορία :D

όπως αναφέρω ποιο πάνω είμαι τεχνολογική οπότε δεν είμαι ειδικός να σου απαντήσω αλλά νομίζω πως όχι. :-k Επίσης δεν ήταν πάντα δημοκρατική διότι τον χρυσό αιώνα του Περικλή ανάγκαζε άλλες πόλεις-κράτη να πληρώνουν φόρους με το ζόρι για αυτό και λέω "κάποια περίοδο"
Ωστόσο φεύγουμε απο το ζητούμενο και γινόμαστε offtopic έτσι :P :P

rafor wrote: Τωρα που ψηφιζουν οι γυναικες τι χαρηκαμε???Πανε και βγαζουνε ολες τις κατινες(συγγνωμη για τον χαρακτηρισμο) βουλευτινες.Δημοκρατια δεν θα υπαρχει ποτε σε 1 εθνος γιατι ακομα και οι νομαδικοι λαοι ειχαν αρχηγους.Παντα οι ανθρωποι θελουν καποιον να ηγειται μεταξυ τους ,ωστε να κρατουνται ισορροπιες.

πολύ σωστός! (για τους νομάδες) Ωστόσο για να συμπληρώσω θα έλεγα πως δεν θέλουμε αρχηγούς όπως αυτούς που έχουμε τωρα που περισσότερο για προδότες της Ελλάδας μου φαίνονται. Αλλά κάποιον που να σκέφτεται το καλό της χώρας του.
Επίσης δεν πιστεύω πως οι γυναίκες είναι οι μόνες που ψηφίζουν λάθος.
Επίσης θέλω να πω πως δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο κόμμα που να είναι σαν τον αρχηγό που λέμε, όλοι διεφθαρμένοι μου κάνουν.

More
28 Jan 2011 16:09 #88844 by eliminator
ILoveGames εχεις παραβιασει κανονες του gameworld. Δεν επιτρεπεται το doublepost, μεχρι στιγμης εχεις κανει ποσα και συνεχιζεις.

More
28 Jan 2011 16:43 #88845 by Νικολής Ασημάκης
Ένα πράγμα θα πω και δεν ξανασχολούμαι με το θέμα (γενικά τα πολιτικά βλάπτουν σοβαρά την υγεία μου). Μην εύχεστε να υπήρχε ένας Στάλιν γιατί δείχνετε τη μεγάλη άγνοιά σας από ιστορία. Ο Στάλιν ήταν ΙΔΙΟΣ με τον Χίτλερ (ολοκαύτωμα, μιλιταρισμός κλπ) μόνο που ο Χίτλερ πρόλαβε να κάνει τον πόλεμο. Το σενάριο του πρώτου Red Alert δεν είναι τόσο άτοπο όσο μερικοί πιστεύουν.

(edit) Τα διπλά ποστ συγχωνεύτηκαν από μένα

More
28 Jan 2011 16:55 #88847 by Aνέστης Αδαμίδης
Ποτέ δεν πρέπει να λέμε ότι χρειάζεται ένας Στάλιν ή ένας Παπαδόπουλος. Ούτε η δημοκρατία της αρχαιότητας ήταν αυτό που νομίζουμε ότι ήταν. Απλά μας το δώσαν να το αντιληφθούμε λάθος. Εγώ είπα και ξαναλέω ότι στην εξουσία πρέπει να βγουν άτομα που είναι από τους δρόμους(όχι αλήτες), άτομα που ξέρουν τα προβλήματα του τόπου και ξέρουν και τις λύσεις στα προβλήματα αυτά.

eliminator wrote: ILoveGames εχεις παραβιασει κανονες του gameworld. Δεν επιτρεπεται το doublepost, μεχρι στιγμης εχεις κανει ποσα και συνεχιζεις.

Δεν καταλαβαίνω που το βλέπεις το double post. Εγώ μόνο ένα είδα. Αν θυμάμαι καλά.

More
28 Jan 2011 17:18 #88848 by rafor
Το θεμα ειναι οτι ακομα και ο Obama που ειχε στην αρχη το profile του καημενου, οπου ειναι απο την Αφρικη και εζησε στην φτωχεια και επιβιωσε απο πολεμο, ειδαμε και αυτος τι ειναι...Το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι προεδροι ειναι ''εικονικoi'' κατι που ειχε παραδεχτει και ο ιδιος ο John Kennedy και ειδατε πως κατεληξε.(η δολοφονια του ολως τυχαιως δεν εξιχνιαστηκε ποτε εαν δεν κανω λαθος)Κανενας απο αυτους δεν κανει.Αυτοι μπηκαν στην πολιτικη για να κυνηγησουν το χρημα και οτι συνεπαγεται αυτο.Δυστυχως κανενας δεν ειναι ανιδιωτελης και σκεφτεται το τι πραγματικα χρειαζεται στη ζωη του ο αλλος για να του το προσφερει ΧΩΡΙΣ ανταλλαγμα.Ολα αγοραζονται, οποτε μην περιμενετε και πολλα.Παντα θα ειναι ολοι τους σκαρτοι...