Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Κοίτα, ούτε κατοχή έχουμε ούτε χούντα! ΑΛΛΑ αυτό ΔΕΝ είναι δημοκρατία! Το να κάνουν ότι θέλουν είναι δημοκρατία? Τον λαό τον ρώτησαν καθόλου? Ελα τώρα. Εδώ (όπως και στην Ουκρανία) χρειάζεται ένας Στάλιν να τους καθαρίσει όλους!eliminator wrote:
Alcatraz wrote:
Δημοκρατία? Τι λες αγόρι μου? Ποιος σου το είπε αυτό το παραμύθι? Αν αυτό είναι δημοκρατία τότε εγώ είμαι ο Χίτλερ!eliminator wrote: Σιγα μη γινουμε και χουντικοι! Υπηρχε αναπτυξη επι χουντας; Στα @@@@@@@@@ δεν υπηρχε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ομως.
Αντε πες μας τι ειναι, εσυ που τα ξερεις.
Μπορεις να εισαι εξω οτι ωρα θελεις;
Κατεβαινει στρατος στους δρομους;
Τοτε τι εχουμε ωρε παλικαραααααααα;;;;;;;;;;;
eliminator wrote:
Alcatraz wrote:
Κοίτα, ούτε κατοχή έχουμε ούτε χούντα! ΑΛΛΑ αυτό ΔΕΝ είναι δημοκρατία! Το να κάνουν ότι θέλουν είναι δημοκρατία? Τον λαό τον ρώτησαν καθόλου? Ελα τώρα. Εδώ (όπως και στην Ουκρανία) χρειάζεται ένας Στάλιν να τους καθαρίσει όλους!eliminator wrote:
Αντε πες μας τι ειναι, εσυ που τα ξερεις.
Μπορεις να εισαι εξω οτι ωρα θελεις;
Κατεβαινει στρατος στους δρομους;
Τοτε τι εχουμε ωρε παλικαραααααααα;;;;;;;;;;;
όπως αναφέρω ποιο πάνω είμαι τεχνολογική οπότε δεν είμαι ειδικός να σου απαντήσω αλλά νομίζω πως όχι. :-k Επίσης δεν ήταν πάντα δημοκρατική διότι τον χρυσό αιώνα του Περικλή ανάγκαζε άλλες πόλεις-κράτη να πληρώνουν φόρους με το ζόρι για αυτό και λέω "κάποια περίοδο"legend10 wrote: @ilovegames γιατί είχαν δημοκρατία στην αρχαία Ελλάδα ψήφιζαν οι γυναίκες? αν κάνω κάτι λάθος έχω χρόνια να διαβάσω ιστορία
πολύ σωστός! (για τους νομάδες) Ωστόσο για να συμπληρώσω θα έλεγα πως δεν θέλουμε αρχηγούς όπως αυτούς που έχουμε τωρα που περισσότερο για προδότες της Ελλάδας μου φαίνονται. Αλλά κάποιον που να σκέφτεται το καλό της χώρας του.rafor wrote: Τωρα που ψηφιζουν οι γυναικες τι χαρηκαμε???Πανε και βγαζουνε ολες τις κατινες(συγγνωμη για τον χαρακτηρισμο) βουλευτινες.Δημοκρατια δεν θα υπαρχει ποτε σε 1 εθνος γιατι ακομα και οι νομαδικοι λαοι ειχαν αρχηγους.Παντα οι ανθρωποι θελουν καποιον να ηγειται μεταξυ τους ,ωστε να κρατουνται ισορροπιες.
eliminator wrote: ILoveGames εχεις παραβιασει κανονες του gameworld. Δεν επιτρεπεται το doublepost, μεχρι στιγμης εχεις κανει ποσα και συνεχιζεις.