Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Βανδαλισμός |
|
3 | 20% |
Τέχνη |
|
6 | 40% |
Αλητεία, Μαγκιά και Τέχνη |
|
3 | 20% |
Άλλο |
|
3 | 20% |
Total number of voters: 1 | |||
Only registered users can participate to this poll |
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Σκέψου το λογικά ρε Νικολή. Δεν είναι καλύτερα να βλέπεις ζωντάνια τριγύρω σου αντί να βλέπεις συνέχεια τα ίδια και τα ίδια χρώματα; Εμείς οι writers προσπαθούμε να δώσουμε ζωντάνια στον κάθε τοίχο που διαλέγουμε και γενικά στην πολύ.Nikolis wrote: Αλλά τώρα να πάω βόλτα στο κέντρο και να βλέπω σε καταστήματα, παλιά σπίτια κλπ graffiti, μου φαίνεται το λιγότερο άσχημο και κακόγουστο.
Νικολή δεν χρειάζεται να την σβήσεις εφόσον είναι όμορφη, αντιθέτως πρέπει να την αφήσεις, γιατί πολύ απλά κάνει τον τοίχο του σπιτιού σου να διαφέρει από άλλα. Δεν είναι ωραίο να υπάρχει ξέρω εγώ ένας άσπρος τοίχος. Όμορφο σου φαίνεται άμα είναι μονότονος;Nikolis wrote: Δηλαδή αν έρθει κάποιος και με το έτσι θέλω το βράδυ που κοιμάται κάνει graffiti στον τοίχο του σπιτιού μου, και δεν πα να είναι και η πιο γαμάτη εικόνα που έχω δει ποτέ, αλλά μετά εγώ την πληρώσω και πρέπει να κάτσω να ξαναβάψω τον τοίχο; Ή το άλλο, να κάνουν βράδυ graffiti στο σχολείο και μετά να αναγκάζουν τη φύλακα να βάψει τον τοίχο. Πρέπει να γίνει κατανοητό πως κάθε πράξη μας μπορεί να έχει άσχημες συνέπειες για κάποιους άλλους.
Nikolis wrote: Αυτά είναι που μου τη σπάνε περισσότερο. Δε βρίσκω κάποια λογική σε αυτά. Και ειδικά τα παλιά κτήρια μια χαρά μου αρέσουν. Μια συντηρισούλα και είναι μούρλια. Τα graffiti τα χαλάνε. Αν θέλετε πολύ να κάνετε graffiti, κάντε στον τοίχο του δωματίου σας.
8@no$ wrote: Ειναι ενα ειδος τεχνης και πολυ δυσκολο αλλα οχι και βανδαλισμος.Μπορει μονο να ειναι λιγο παρανομο αν το κανεις σε ξενους τυχους....Αλλα μεχρι εκει.