Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Teresa Fidalgo: Το κορίτσι-φάντασμα!

More
28 May 2010 02:48 #72836 by Μάνος Γρυπάρης
Δείτε πρώτα το βίντεο...
(από τη μέση και μετά γίνεται ενδιαφέρον)

[youtube:zf0pf1ks]
[/youtube:zf0pf1ks]

...και στη συνέχεια τα σχόλια δικά σας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 May 2010 11:58 #72849 by Andr
στημενο

More
28 May 2010 12:38 #72851 by thanasis
Δεν καταλαβα τιποτα....Βρηκαν ενα κοριτσι μεσα στη μεση του δρομου,και με τα τρακαραν??? :icon what: :icon what:

More
28 May 2010 12:57 #72853 by Άγγελος Φασούλης
Αυτό το είχα ξαναδεί σε μια εκπομπή για τα φαντάσματα, δεν το πολυπιστεύω όμως.

More
28 May 2010 13:23 #72855 by pReDiCtOR
Ναι και εγω πιστευω οτι ειναι στημενο. Πως αλλιως εξηγειται το οτι ΟΛΟΙ ειχαν "περιεργα" ματια lol rr. Anyway, :διχασμενη προσωπικοτητα:
1) Πως γινεται να δεις (και οχι μονο της μιλαγανε κιολας) ενα φαντασμα?
2) Τα φαντασματα, υποτιθεται οτι στοιχεωνουν 1 μερος μικρης εκτασης, το αυτοκινητο διενυσε αρκετα μετρα.
3) Κανονικα δεν θα επρεπε να καθρεπτιζεται το φαντασμα, το γεγονος οτι ο οδηγος δεν αντεδρασε "παραλογα" σημαινει οτι καθρεπτιζοταν η οψη της.

Απο την αλλη :
1) Ο μονος που μπορουσε να δει φαντασματα ηταν ο ... chuck norris so... μπορει τα παιδια (ΟΛΑ) να εχουν καποια συγγενεια με τον μεγα-^
2) Ισως το "αυτο" να περασε τα ορια της εκτασης που μπορουσε να στοιχειωσει οποτε και αρχισε να χανει την "πνευματικη" του αν οχι υλικη υποσταση.
3)Το υπεθεσα (και "στεκει"), αυτο συμβαινει με τα vampires.

the bottom line: Οι οτι και να 'ναι (εθνος) ξερουν απο video effects αλλα δεν ξερουν φυσικη (πως ακριβως "γερνει" ενα αυτοκινητο ωστε να μην χρειαστει να συρθει ουτε ενα χιλιοστο οταν (ξανα)ηρθε σε επαφη με το εδαφος ???? - εφοσον ειχε τεθει σε λειτουργια)

ps Μην κανετε quote για τα περιεργα ματια "μερος" εκανα πλακα haaha.

More
28 May 2010 13:27 #72856 by Stathis Yannacopoulos
Fake αλλά καλό. Ειδικά αφού μάλλον το έκαναν πιτσιρικάδες

More
28 May 2010 14:25 #72860 by doxitis
Μου ειχαν πριξει τα συκωτια :P χθες στο facebook με κατι μηνυματα που ελεγαν ξερω γω οτι αν δεν στειλεις αυτο το μηνυμα σε 20 φιλους (κλασσικο) θα ερθει η Τερεζα Φιδαλγκο πως διαολο λεγεται και θα κοιμαται διπλα σου :mrgreen:

More
28 May 2010 15:38 #72861 by Maldino
Εμενα μου ειχαν διηγηθει την ιστορια και νομιζω εκει που δειχνει λεει " εκει εκει πεθανα" νομιζω! παντως ειναι φρικιαστικο οταν ουρλιαζει...Πεταχτηκα :mrgreen: :mrgreen: αλλα πρεπει να ειναι σιγουρα στημενο...
Moλις διαβασα σε καποια αλλα φορουμ καποια στοιχεια που αποδεικνειουν οτι ειναι ψευτικο. Οταν γυριζει η κοπελα μες στα αιματα εχωντας δει εξω τον δρομο και τις λαμπες καταλαβαινεις οτι ειναι αλλη στιγμη και αλλο μερος δηλαδη εχουν σταματησει την αναπαραγωγη και την εχουν βαψει και μετα συνεχιζει κανονικα! Αν ψαξετε και λιγο στο google θα βρειτε πολλα στοιχεια που το αποδεικνυουν!

More
28 May 2010 17:03 #72864 by Βαλάντης
Εγώ δεν το πολυκατάλαβα..Τσίριξε το κορίτσι κι ο άλλος ντελαπάρισε;;Για ψεύτικο το βλέπω κι εώ αν και είμαι φανατικός X-Filer..

More
29 May 2010 21:05 #72922 by parakatw
Καλησπέρα.Επιτρέψτε μου να δώσω και την δική μου άποψη.
Όσοι έχετε πληροφορηθεί και γνωρίζετε,υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις νεκρών οι οποίοι-κατά άγνωστο σε εμάς τρόπο!-μπορούν να επικοινωνήσουν ή να γίνουν ορατοί στην δική μας"πλευρά".Δεν θα αναλυθώ περισσότερο,γιατί είναι θέμα πολύ συγκεκριμένων τρόπων μετάδωσης,προβολής,συχνότητας,με την οποία φθάνουν σε εμάς τα"μηνύματά"τους.
Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι απολύτως αληθές.Μπορεί να συμβεί σε κάποιες μόνο περιπτώσεις,αφορώντας όμως άτομα των οποίων η ψυχή θα βασανίζεται για χρόνια ή και αιώνες,εφόσον δεν έχει βρει ακόμα τον τρόπο για να"ελευθερωθεί".
Από τι?Μα φυσικά,από τον άδικο και βίαιο τρόπο με τον οποίο έφυγε από την δική μας"πλευρά".
Βεβαίως,ο τρόπος δεν μπορεί πλέον να βρεθεί από τις ψυχές αυτές.Πρέπει να βρεθεί από τους αμέσως επόμενους συγγενείς τους,οι οποίοι είναι και οι μόνοι ικανοί για να την ελευθερώσουν.
Τι"παίζεται",λοιπόν,με την συγκεκριμένη ψυχή?(Γιατί για την ψυχή της μιλάμε!)
Η ψυχή της κοπέλας"ψάχνει"εδώ και χρόνια,και περιμένει να συναντήσει κάποιον συγγενή της για να την"ελευθερώσει".Αντί αυτού,μέχρι να επιτευχθεί αυτό,πιθανότατα είναι ΚΑΙ"καταδικασμένη"να επαναλαμβάνει την ίδια διαδρομή που έκανε τότε,λίγο πριν σκοτωθεί ως ζωντανή ακόμα,στο τροχαίο.Δυστυχώς είναι ορατή και στην δική μας"πλευρά",οπότε,όποιος άτυχος περάσει από εκεί με το Ι.Χ. του και την"συναντήσει",τότε ναι.....κατά 95% θα τον"πάρει"μαζί της.
Ας μην βιαζόμαστε λοιπόν,να κατηγορούμε στοιχεία ή μαρτυρίες ή και βίντεο,από την στιγμή που πολλοί από εμάς αντιμετωπίζουμε τα όσα ακούμε ή βλέπουμε για την"άλλη πλευρά"με ψιλά γράμματα.
Διαβάστε,ακούστε και δείτε-όσοι θέλετε και ενδιαφέρεστε!-τι γίνεται μεταξύ των δύο πλευρών/διαστάσεων.Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι"όταν πεθάνεις,πέθανες".
Και όμως........δεν είναι έτσι!

Α!Και.....κάτι ακόμα.
Όσοι θέλετε να το θεωρείτε στημένο-ίσως γιατί έτσι"βολεύει"την αντίληψή και τις φοβίες σας-μην ξεχνάτε ότι,αν το βίντεο που έχει γυρίσει όλο τον Κόσμο είναι"απατεωνιά"και παίγνιο εναντίον του σεβασμού προς τις ψυχές των νεκρών......γιατί οι Αρχές δεν τους βρήκαν ακόμα για να τους κλείσουν μέσα?Ή μήπως.......περνιέται και αυτό στα"ψιλά γράμματα"......?Για την Ελλάδα,που από άγνοια και μόνον δεν τολμά να μαθαίνει,μπορεί.Για έξω όμως......?