Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Teresa Fidalgo: Το κορίτσι-φάντασμα!

More
29 May 2010 21:52 #72923 by Stathis Yannacopoulos
Tο συγκεκριμένο video είναι φιλμάκι. Ταινία μικρού μήκους. Ο δημιουργός του λέγεται David Rebordão και το έχει δηλώσει ο ίδιος. Φίλε parakatw και εγώ θέλω να πιστέψω που λέει και η γνωστή ατάκα αλλα δεν μπορώ να δέχομαι άκριτα οτι μου σερβίρουν. Καλως ήρθες στο φόρουμ

Υ.Γ claireb.wordpress.com/2007/01/11/95/ Εδώ υπάρχει και λινκ για να αγοράσει κάποιος ολόκληρη την ταινία.. Γάτα ο τύπος ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 May 2010 22:30 #72929 by Νικολής Ασημάκης
Έχω μια απλή (μπορείτε να την πείτε και χαζή) απορία.

Έχοντας δει αποσπασματικά το βίντεο και με κλειστό ήχο, οπότε μπορεί να έχω χάσει καμιά ατάκα κλπ. πως στο διάολο τυχαίνει, ενώ κάνουν μια βόλτα/διαδρομή/δεν-ξέρω-τι να τα βιντεοσκοπούν με μια κάμερα? Και πως όοοολως τυχαίως, να κάνει καίρια ζουμ, πχ στην ταχύτητα; Αναρωτιέμαι εγώ τώρα.

More
29 May 2010 22:36 #72931 by Vins
Οπως θα ελεγε και ενας φιλος μου....FAKE AND GAY. =P
Στο συγκεκριμενο δεν νομιζω οτι χρειαζετε να το ψαξεις για να καταλαβεις οτι ειναι μουφα.

Εχουν γινει πολυ της μοδας τα ψευτικα βιντεακια με φαντασματα, θαυματα κτλπ(βλεπε paranormal activiy?). Η αληθεια ειναι οτι υπερφυσικο κεντριζει το ενδιαφερων πολλων, παρολα αυτα, για ολα υπαρχει μια λογικη εξηγηση ειτε μας αρεσει ειτε οχι.

@parakatw Και εγω εχω δει ολες τις season απο το supernatural και μου αρεσει, αλλα δεν ειναι αναγκη να το παιρνεις στα σοβαρα.

More
29 May 2010 23:03 #72933 by Stathis Yannacopoulos
Παιδιά.. Είναι ταινία... Δεν είναι καν ψεύτικο βιντεο.. Είναι απόσπασμα απο μια ταινία. Το γατόνι ο σκηνοθέτης/δημιουργός το έβγαλε έτσι και κέρδισε δημοσιότητα απο το τίποτα. Το έγραψα και πιο πάνω

www.acurva.net/

Το official site της

More
29 May 2010 23:05 #72934 by Νικολής Ασημάκης
Ωχ, διάβασα το παραπάνω ποστ σου αλλά αφηρημένος νόμιζα πως παρέθετες λινκ για κάτι παρόμοιο και όχι για το συγκεκριμένο βίντεο. :roll: Αλλά το σχόλιο για την κάμερα παραμένει γιατί το έχω δει σε πολλά άλλα βίντεο, που δήθεν είδαν κάτι το παραφυσικό/εξωγήινο και εγώ δεν ξέρω τι...

More
30 May 2010 00:40 #72943 by parakatw
Οκ,καλώς.Πάω πάσο αν έτσι έχει η κατάσταση.Το βιντεάκι-αφού το λέτε εσείς-θα δεχτώ ότι είναι ψεύτικο.
Να βάλουμε,λοιπόν,και όλα τα υπόλοιπα μαζί στο ίδιο"τσουβάλι",όπως ισχυρίζονται μερικοί για πολλά άλλα συσχετισμένα?
Και....εν ολίγοις.....ας αποφασίσω επιτέλους να βγω και εγώ από το κλαμπ των"κορόιδων",και ας γραφτώ στο κλαμπ των"Πεφωτισμένων&Ψαγμένων".Γιατί,από ότι φαίνεται.....δεν υπάρχει"ταλαιπωρημένη ψυχή"μετά θάνατον.Αυτό έχουμε εξειδικευτεί αρκετά-ποιός ξέρει πως!-για να το κατανοήσουμε.

More
30 May 2010 00:59 #72946 by Νικολής Ασημάκης
Φίλε "παρακάτω" (και γαμώ τα ονόματα παρεπιπτόντως) προσωπικά δεν λέω πως απορρίπτω το παραφυσικό. Το παραφυσικό από μόνο του απλά δεν μπορεί να απαντηθεί και δεν θέλω να χαρακτηρίσω κάτι τύπους που λένε "θεωρίες" σε εκπομπές κλπ με πολυσπούδαστο ύφος και βγάζουν λεφτά από αυτό (βλέπε χαρδαβέλα), γιατί αν μπορούσες να εξηγήσεις το παραφυσικό, πολύ απλά θα ήταν φυσικό. Επιπλέον τα "έχω" με αυτούς που λένε πως και καλά έβγαλαν βίντεο εντελώς τυχαία με το ένα ή το άλλο παραφυσικό θέμα. (δεν θα ξεχάσω το αλησμόνιστο βίντεο που είχε κάνει ποστ πριν 2-3 χρόνια ο Μάνος, νομίζω, που ένας τύπος είχε βγάλει βίντεο βράδυ 5 διαστημόπλοια σε παράταξη να περνάνε από πάνω του σε απόσταση το πολύ 10-20 μέτρων από την επιφάνεια της γης και να εξαφανίζονται και προσπαθούσε να το πλασάρει για αληθινό)

More
30 May 2010 01:17 #72947 by Stathis Yannacopoulos
H κουβέντα έγινε γύρω απο το συγκεκριμένο βίντεο το οποίο είναι απόσπασμα απο ταινία.. Τα υπόλοιπα είναι άλλη ιστορία. Επειδή ακόμη δεν έχει αποδειχθεί τίποτα ο καθένας μπορεί να πιστεύει οτι θέλει χωρίς όμως να υπάρχουν αποδείξεις για να στηριχτεί κάποιο τέτοιο επιχείρημα.

More
30 May 2010 01:57 #72952 by Μάριος Φραγκόπουλος

...αν δεν στειλεις αυτο το μηνυμα σε 20 φιλους (κλασσικο) θα ερθει η Τερεζα Φιδαλγκο πως διαολο λεγεται και θα κοιμαται διπλα σου

Δεν μου ακούγετε και άσχημο! :wink:

δυστυχώς είναι ορατή και στην δική μας"πλευρά",οπότε,όποιος άτυχος περάσει από εκεί με το Ι.Χ. του και την"συναντήσει",τότε ναι.....κατά 95% θα τον"πάρει"μαζί της.

Με αυτή τη λογική όσοι την έχουν μαζέψει θα είναι και αυτοί φαντάσματα (άδικος και βίαιος θάνατος). Οπότε ο επόμενος θα συναντήσει ένα τσούρμο φαντάσματα που θα κάνουν οτοστόπ για να τον σκοτώσουν με τη σειρά τους. Άμοιρε οδηγέ...

Υ.Γ: Το Blair witch κανείς δεν το φτάνει.

More
30 May 2010 22:01 #72997 by parakatw

Mario wrote:

...αν δεν στειλεις αυτο το μηνυμα σε 20 φιλους (κλασσικο) θα ερθει η Τερεζα Φιδαλγκο πως διαολο λεγεται και θα κοιμαται διπλα σου

Δεν μου ακούγετε και άσχημο! :wink:

δυστυχώς είναι ορατή και στην δική μας"πλευρά",οπότε,όποιος άτυχος περάσει από εκεί με το Ι.Χ. του και την"συναντήσει",τότε ναι.....κατά 95% θα τον"πάρει"μαζί της.

Με αυτή τη λογική όσοι την έχουν μαζέψει θα είναι και αυτοί φαντάσματα (άδικος και βίαιος θάνατος). Οπότε ο επόμενος θα συναντήσει ένα τσούρμο φαντάσματα που θα κάνουν οτοστόπ για να τον σκοτώσουν με τη σειρά τους. Άμοιρε οδηγέ...

Υ.Γ: Το Blair witch κανείς δεν το φτάνει.

Και μια που το ανέφερες:
Το Blair Witch Project ήταν όντως κανονικά και πολύ επιτυχημένα σκηνοθετημένο.Το πρώτο όμως!Γιατί το δεύτερο ήταν......."μανούλα μου".Παταγώδης αποτυχία.