Nikolis wrote: Φίλε "παρακάτω" (και γαμώ τα ονόματα παρεπιπτόντως) προσωπικά δεν λέω πως απορρίπτω το παραφυσικό. Το παραφυσικό από μόνο του απλά δεν μπορεί να απαντηθεί και δεν θέλω να χαρακτηρίσω κάτι τύπους που λένε "θεωρίες" σε εκπομπές κλπ με πολυσπούδαστο ύφος και βγάζουν λεφτά από αυτό (βλέπε χαρδαβέλα), γιατί αν μπορούσες να εξηγήσεις το παραφυσικό, πολύ απλά θα ήταν φυσικό. Επιπλέον τα "έχω" με αυτούς που λένε πως και καλά έβγαλαν βίντεο εντελώς τυχαία με το ένα ή το άλλο παραφυσικό θέμα. (δεν θα ξεχάσω το αλησμόνιστο βίντεο που είχε κάνει ποστ πριν 2-3 χρόνια ο Μάνος, νομίζω, που ένας τύπος είχε βγάλει βίντεο βράδυ 5 διαστημόπλοια σε παράταξη να περνάνε από πάνω του σε απόσταση το πολύ 10-20 μέτρων από την επιφάνεια της γης και να εξαφανίζονται και προσπαθούσε να το πλασάρει για αληθινό)
Γειά σου φίλε μου και σε ευχαριστώ για την αξιολόγηση του username.Από μόνα τους,δεν εξηγούνται πολλά πράγματα.Και όχι μόνο το"Παραφυσικό".Εδώ,καλά-καλά,δεν μπορούν να εξηγηθούν όλα τα όνειρα.Προσωπικά όμως,δεν μπορώ να αποκλείσω περιπτώσεις μαρτύρων που"πήγαν και γύρισαν".Υπάρχουν πολλές,αλλά οι πιο αξιοσημείωτες δεν είναι πάντα αυτές που βγαίνουν στο"γυαλί".Εκεί μιλάμε για"ακροαματικότητα".Ωστόσο,υπάρχουν αρκετές αποδείξεις είτε στην Ελλάδα είτε στο Εξωτερικό,που μιλούν για περιπτώσεις"βασανισμένων/φυλακισμένων ψυχών",οι οποίες ψάχνουν ακόμα την λύτρωση,ή την"απελευθέρωση".Και όπως φαίνεται.....μάλλον δεν θα την βρουν.
Σχετικά με τις περιπτώσεις τώρα,θα σταθώ μόνο σε μια.Κάπου,σε μια μεγαλούπολη της Αμερικής.
Αν έχεις την ικανότητα να συλλαμβάνεις νοήματα ή μηνύματα βλέποντας ταινίες,τότε ίσως έχεις δει και θυμάσαι το"Rose Red".Σε αυτή την περίπτωση βέβαια,μιλάμε για καθαρή"κατάρα",η οποία δεν πρόλαβε να λυθεί.Γιατί η γυναίκα που θα την έλυνε,πέθανε σχετικά πρόωρα,μη προλαβαίνοντας να διατάξει το κατασκευαστικό"Τέλος"της Έπαυλής της που επί χρόνια βασάνιζε τα συνεργεία για την τελειοποίησή της.