Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γριφοι

More
08 Jun 2010 16:52 #73499 by Μαρία Ρογδάκη

predictor wrote: Και για τα 4αρια, ναι εννοω, ποσοι αριθμοι εχουν τον αριθμο 4 διπλα τους (και ποιοι).

(40), 41,42,43,44,45,46,47,48,49,54,64,74. Υποθέτω λοιπόν 14 ή 13 (με, ή χωρίς το 40, δεν διευκρινίζεις)

Όσο για το 1+1=3, λέω να πάω με τη λύση του Ρασούλη. "Μετά τον Ησαΐα, ένα και ένα κάνουν τρια" \:D/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Jun 2010 17:32 #73508 by Aνέστης Αδαμίδης
Έτσι είναι! Άμα έχεις πάθει το ξέρεις. Βέβαια εγώ το ξέρω χωερίς να το έχω πάθει, απλά μου ήρθε μια μέρα. Αν και βασικά η απάντηση που ήθελα να ακούσω ήταν το "τα λέμε σε 9 μήνες", όπως είχα πει κι εγώ στους φίλους μου όταν τους ρώτησα αυτό το πράγμα.

More
08 Jun 2010 17:50 #73510 by Μαρία Ρογδάκη
Κοίτα να δεις που τελικά τα τσιφτετέλια είναι διδακτικά! :mrgreen:

Εγώ μπορώ να βάλω ένα στα αγγλικά; Επειδή δε μεταφράζεται.

The wife shoots her husband, holds him under water and then hangs him. After half an hour, they are dining out together. How can this be?

(Τη μετάφραση στα αγγλικά την έκανα λίγο στο πόδι, γιατί δεν το θυμάμαι απέξω, αλλά νομίζω δίνει όλα τα στοιχεία)

More
08 Jun 2010 18:19 - 29 Jun 2010 04:19 #73514 by pReDiCtOR
Replied by pReDiCtOR on topic Γριφοι
(Για την συζυγο) Τα φανταζοταν ολα εκτος απο το "dinning out together" ?
Btw, αυτο με τα 4αρια ειναι σωστο.
Μια αλλη εκδοχη για τον τελευταιο γριφο. Για να πηρε τετοια μετρα η συζυγος, ο συζυγος της θα πρεπει να ηταν απιστος, η να εκανε τιποτε περιεργο(αμαρτημα), whatever, οποτε τον πυροβολησε κλπ, ομως, αυτοκτονησε και η ιδια μετα απο ολα αυτα. Επειτα πηγαν στην κολαση. Sooooo, οπως ειπε και ο μεγας Spartan, "Tonight we dine in Hell" η στην περιπτωση μας "that night they dined in hell (together)

Ακομη μια, δεν ξερω γιατι, αλλα ολο αυτο παραπεμπει σε ερωτικο παιχνιδι ...

Wipe Ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ΝΟΜΙΖΩ οτι το βρηκα, οποτε μπορειτε να αγνοησετε τα παραπανω, εξυπνο, να το πω?????
Hm, θα το πω!
Λοιπον, οριστε ο τροπος που σκεφτηκα:
Απο την αρχη ηξερα οτι ειναι μεταφορικα τα "shoot, hang και hold under water", αυτο που δεν ηξερα' ηταν αν ΚΑΙ τα 3 ηταν μεταφορικα. Οποτε, "αποκωδικοποιησα" μια-μια τις λεξεις "shoot, hang (εψαχνα και επιρρημα για το συγκεκριμενο) και hold under water., anyway, με λιγη σκεψη καταληγεις ψαχνοντας για ενα πραμα που: αφοτου το κανειςι, το βαζεις κατω απο νερο και στη συνεχεια το κρεμας (ολα αυτα σε ενα κοκκινο δωματιο ^^) ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
Last edit: 29 Jun 2010 04:19 by pReDiCtOR.

More
08 Jun 2010 19:42 #73515 by Μαρία Ρογδάκη

predictor wrote: Ακομη μια, δεν ξερω γιατι, αλλα ολο αυτο παραπεμπει σε ερωτικο παιχνιδι ...

Δε νομίζω ότι υπάρχει αρκτικόλεξο αρκετά μεγάλο για να περιγράψω πόσο γέλασα με όλο το ποστ (ίσως το roflmfao κάνει, αλλά δεν αρκεί!) :icon bow:

Πάντως, αν όλο αυτό, πριν βρεις τη λύση, σε παρέπεμψε σε ερωτικό παιχνίδι... μάλλον πρέπει να κόψεις τα rated anime!!! \:D/

Προφανώς και έχεις δίκιο στη λύση σου ;) (Το ήξερα ότι διευκόλυνα λέγοντας ότι δεν μεταφράζεται, αλλά κάπως έπρεπε να δικαιολογηθώ για τα αγγλικά)

More
28 Jun 2010 18:49 #74576 by maresca
Replied by maresca on topic Γριφοι
να ενας ευκολος γριφος

Κάποια κυρία έχει ένα κουτί µε σοκολατάκια, ένα µε µπισκότα και ένα µε καραµέλες. Κάθε κουτί έχει µια ετικέτα στην οποία αναγράφεται το περιεχόµενό του. Οι ετικέτες, όµως, έχουν µπει και στα τρία λάθος. Μπορείς να ßρεις τι περιέχει κάθε κουτί ανοίγοντας µόνο το ένα από αυτά;

More
28 Jun 2010 19:39 #74579 by Lalo007
Replied by Lalo007 on topic Γριφοι

maresca wrote: να ενας ευκολος γριφος

Κάποια κυρία έχει ένα κουτί µε σοκολατάκια, ένα µε µπισκότα και ένα µε καραµέλες. Κάθε κουτί έχει µια ετικέτα στην οποία αναγράφεται το περιεχόµενό του. Οι ετικέτες, όµως, έχουν µπει και στα τρία λάθος. Μπορείς να ßρεις τι περιέχει κάθε κουτί ανοίγοντας µόνο το ένα από αυτά;

Ανοίγεις, ας πούµε, το κουτί που η ετικέτα του γράφει “σοκολατάκια” και βρίσκεις τις καραµέλες. Αυτό σηµαίνει ότι το κουτί µε ετικέτα “µπισκότα” περιέχει τα σοκολατάκια, αφού δεν µπορεί να περιέχει τα µπισκότα. Τέλος, το κουτί µε ετικέτα “καραµέλες” περιέχει τα µπισκότα.

More
28 Jun 2010 19:50 #74580 by Lalo007
Να ένας πολύ εύκολος:

Έχουµε τις παρακάτω δέκα προτάσεις. Ποιες από αυτές είναι αληθείς και ποιες ψευδείς;
1) Μία µόνο από αυτές τις προτάσεις είναι ψευδής.
2) Δύο µόνο από αυτές τις προτάσεις είναι ψευδείς.
3) Τρεις µόνο από αυτές τις προτάσεις είναι ψευδείς.
4) Τέσσερις µόνο από αυτές τις προτάσεις είναι ψευδείς.
5) Πέντε µόνο από αυτές τις προτάσεις είναι ψευδείς.
6) Έξι µόνο από αυτές τις προτάσεις είναι ψευδείς.
7) Επτά µόνο από αυτές τις προτάσεις είναι ψευδείς.
8) Οκτώ µόνο από αυτές τις προτάσεις είναι ψευδείς.
9) Εννέα µόνο από αυτές τις προτάσεις είναι ψευδείς.
10) Δέκα από αυτές τις προτάσεις είναι ψευδείς

More
28 Jun 2010 21:29 #74588 by Γιώργος Δημόπουλος
οι 9 πρωτες ειναι ψεμα κ η τελευταια αληθεια?

More
28 Jun 2010 21:55 #74591 by Lalo007

1000giorgos wrote: οι 9 πρωτες ειναι ψεμα κ η τελευταια αληθεια?

:cry: Λάθος!!!Ελα ο επόμενος!!!