Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γριφοι

More
26 May 2010 23:34 #72782 by pReDiCtOR
Replied by pReDiCtOR on topic Γριφοι
Τωρα κατι γινεται, λοιπον, θα παμε το χρυσο στυλο πισω απο το κοκκινο στυλο και το μολυβι και θα φερουμε το μπλε στυλο πισω απο το χρυσο(παλι χειρολαβη θα ειναι) δεν επρεπε να πεις το hint ... Η βαζεις το χρυσο για χειρολαβη και το μπλε καθετα στο μολυβι και το κοκκινο στυλο.
Τωρα τον 2ο τροπο δεν μπορω να τον σκεφτω, εκτος και αν μετραει το "Η βαζεις ...στυλο" για ξεχωριστο τροπο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 May 2010 00:15 #72783 by Aνέστης Αδαμίδης

predictor wrote: Τωρα κατι γινεται, λοιπον, θα παμε το χρυσο στυλο πισω απο το κοκκινο στυλο και το μολυβι και θα φερουμε το μπλε στυλο πισω απο το χρυσο(παλι χειρολαβη θα ειναι) δεν επρεπε να πεις το hint ... Η βαζεις το χρυσο για χειρολαβη και το μπλε καθετα στο μολυβι και το κοκκινο στυλο.
Τωρα τον 2ο τροπο δεν μπορω να τον σκεφτω, εκτος και αν μετραει το "Η βαζεις ...στυλο" για ξεχωριστο τροπο.

Όχι, όχι. Λάθος είναι η απάντηση που έδωσες. Στο πρώτο post γράφω δύο κινήσεις και ήδη με το να σηκώσεις το ένα στυλό μετράει για μια κίνηση, που σημαίνει ότι κάτι δεν έκανες σωστά. Να πω την απάντηση;

More
27 May 2010 01:02 #72786 by maresca
Replied by maresca on topic Γριφοι
να ενας εξυπνος γριφος

: Η έξυπνη µέτρηση (***)

Ένας έχει µια νταµιτζάνα κρασί και θέλει να δώσει σε φίλο του 1 λίτρο. Πώς µπορεί να το µετρήσει, χωρίς καθόλου απ’ το κρασί να πάει χαµένο, αν διαθέτει µόνο ένα δοχείο των 5 λίτρων και ένα των 3 λίτρων;

:icon bike: :rip:

More
27 May 2010 01:03 #72787 by pReDiCtOR
E? που ειναι το λαθος???? 2 κινησεις κανω.
1) Σερνω το χρυσο προς τα πισω (ωστε να ερθει καθετα στο μολυβι και το κοκκινο στυλο)
2) Παω το μπλε καθετα στο χρυσο (για να σχηματισω την χειρολαβη)
και γυρναει αναποδα.

Η το αντιστροφο, 1) πας το μπλε καθετα στο μολυβι και το κοκκινο στυλο
και 2) πας το χρυσο καθετα στο μπλε (για να σχηματισεις τη χειρολαβη)

Σειρα μου τωρα.
Ποσα 4αρια υπαρχουν μεταξυ του 40 και του 80 ?

Edit
Βρηκα και αυτο με τα κρασια, αλλα οπως ειπα και σε προηγουμενο post, δεν "παιζω" μονο εγω ....

More
27 May 2010 01:18 #72788 by Μπάμπης Χαραλάμπους

predictor wrote:
Σειρα μου τωρα.
Ποσα 4αρια υπαρχουν μεταξυ του 40 και του 80 ?

Κανένα;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
27 May 2010 01:22 #72789 by Aνέστης Αδαμίδης
Ίσως το διατύπωσα λάθος εγώ. Αυτό που σέρνεις θα πρέπει να μείνει στο ίδιο επίπεδο αν με καταλαβαίνεις. Η μια αποδεκτή λύση είναι η εξής:

1)Σέρνεις το χρυσό στυλό προς τα πάνω, μέχρι το κόκκινο να βρίσκεται στη μέση του χρυσού. Έτσι γίνεται η χειρολαβή.
2)Παίρνεις το μαύρο μολύβι και το τοποθετείς στην επάνω άκρη του χρυσού στυλό και έτσι δημιουργείται ανάποδα το φτυάρι.

Τη δεύτερη λύση δεν τη θυμάμαι. Κι εγώ έκανα αρχικά αυτό που είπες εσύ αλλά μου είπαν ότι είναι λάθος για τον λόγο που σου είπα κι εγώ. Τώρα τι ακριβώς εννοούσαν με το επίπεδο ούτε εγώ κατάλαβα. Απλά έσκασα και το κατάπια. Κι όπως μου το είπαν έτσι στο λέω. Εγκυκλοπαιδικά, τη δεύτερη λύση την είδα από τον παππού μου! Δεν το κατάλαβα όταν το έκανε γι' αυτό και δεν θυμάμαι τη λύση.

Υ.Γ. Αυτό με το κρασί το ξέρω κι εγώ, μου το έχουν πει. Όσο για το 4 Boss, αν δεν απατώμαι πρέπει να είναι όσοι αριθμοί έχουν 4 δίπλα τους, σωστά;

More
27 May 2010 01:35 #72790 by pReDiCtOR
Μαλλον σου ειπαν για κατευθυνση και οχι επιπεδο. Αλλα εφοσον δεν το ηξερα ....
Και για τα 4αρια, ναι εννοω, ποσοι αριθμοι εχουν τον αριθμο 4 διπλα τους (και ποιοι).
Κατι αλλο, σε "ποιους" αναφερεσαι reaper?
Λες, "τωρα τι ακριβως εννουσαν ... "

More
27 May 2010 01:55 #72791 by Aνέστης Αδαμίδης

predictor wrote: Μαλλον σου ειπαν για κατευθυνση και οχι επιπεδο. Αλλα εφοσον δεν το ηξερα ....
Και για τα 4αρια, ναι εννοω, ποσοι αριθμοι εχουν τον αριθμο 4 διπλα τους (και ποιοι).
Κατι αλλο, σε "ποιους" αναφερεσαι reaper?
Λες, "τωρα τι ακριβως εννουσαν ... "

Κάτι φίλοι που μου έδειξαν αυτόν τον γρίφο. Από εκείνους το έμαθα.

More
30 May 2010 22:17 #73002 by Aνέστης Αδαμίδης
Ένα καινούριο που είναι και σαν ανέκδοτο.

Πως γίνεται 1+1 να μας κάνει 3;

More
08 Jun 2010 16:20 #73496 by doxitis
Replied by doxitis on topic Γριφοι
Δεν βλεπω να το βρισκει κανεις...για πες!