Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Rubber Bullets & Ellhnikh Astynomia

More
02 Jun 2007 11:33 #32686 by Δημήτριος Σωτηρίου

Afto ligo sklhrotero www.shockrounds.com/shock/body_damage.jpg

H prospathia tou Ypourgou gia na edreosei tis sfaires apo kaoutsouk sthn Ellhnikh Astynomia einai gnostes.
Afto pou den lene omos einai ti kanoun oi sfaires aftes giafto kai sas ebala merikes hremes fotografies.
Einai gnosto sto eksoteriko alla oxi sthn ellada oti aftes oi sfaires einai perissotero dolofonikes apo plevras ton astynomikon pou tis xrisimopoioun.
To thelo na po.
Se periptosh pou enas astinomikos riskei me kanonikes sfaires se kapoion ton xtipaei sto podi gia na mhn ton skotosei. (ektos apo tis spanies periptoseis pou "ekpirsokrotise" to oplo kai skotosan kapoion)
Sthn periptosh ton elastikon sfairon tote exoume megalo provlima. Diladi tha mas xtipane "kata lathos" se kairia shmeia, kefali - kardia  opou ean xtipitheis apo tetoia sfaira einai THANATIFORO. To kseroun to gnorizoun alla tha mas skotonoun KATA LATHOS giati aftes oi sfaires den einai "thanatifores" symfona me ton ko Ypourgo...

Mikres etsi? Kai einai mono merika montela...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jun 2007 13:27 - 02 Jun 2007 21:02 #32693 by Chris Zotos
Ρε αυτοί δεν παίρνουν από τέτοια !!!
Αυτοί είναι λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ' αγόρι μου !!!
Τι τον νοιάζει τον κύριο υπουργό αν θα πεθάνει ένας από τους χιλιάδες διαδηλωτές μιας πορείας άλλωστε !!!
Έτσι και αλλιώς τα ΜΜΕ τον καλύπτουν σε πάσα περίπτωση !!!
Last edit: 02 Jun 2007 21:02 by Chris Zotos.

More
02 Jun 2007 15:33 #32703 by Πανος Π
Δεν ξέρω παιδιά, ίσως και να χρειάζονται σε ορισμένες περιπτώσεις.
Είναι λεπτό το ζήτημα..

"2 ώρες είναι θα περάσουν...": Καθημερινά 12:00-14:00.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
02 Jun 2007 16:20 #32704 by a Guest
Replied by a Guest on topic Rubber Bullets & Ellhnikh Astynomia
Εάν δεν υπάρχουν λύσεις, γιατί δεν χρησιμοποιούν tazers βρε αδερφέ, όπως οι Αμερικάνοι, που είναι και λιγότερο επικίνδυνα...

Τις περισσότερες φορές που γίνεται χρήση πλαστικών βλημάτων έχουμε περισσότερα θύματα απ' ότι με τις συμβατικές σφαίρες (υπάρχουν ενδοιασμοί στο να πυροβολήσεις κάποιον με αληθινή σφαίρα, ενώ με την πλαστική νομίζουν πως έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και βαράνε στο ψαχνό)

More
02 Jun 2007 17:07 #32708 by Νικολής Ασημάκης
+1 Agouri. Η 2η φωτο που δείχνει την πλάτη ενός άντρα μου θυμίζει ΤΡΟΜΕΡΑ τα σπυράκια μου (ακμή) όταν τα σπάω, αλλά στο 10πλάσιο. Αφού υπάρχουν τέτοια αποτελέσματα γιατί δεν γίνετε τίποτα; Μάλλον θα απαντήσω μόνος μου λέγοντας μια φράση του Σπύρου: Μπανανία, έτος 2007.

More
02 Jun 2007 21:05 #32717 by Chris Zotos
Δεν κατάλαβα δηλαδή !!!
Και γιατί να χρησιμοποιούν τις οποιεσδήποτε σφαίρες !!! :evil:

More
04 Jun 2007 03:46 #32769 by Πανος Π
Παιδιά τι είναι τα tazers;

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
04 Jun 2007 06:56 #32772 by a Guest
Replied by a Guest on topic Rubber Bullets & Ellhnikh Astynomia
Είναι αυτά τα όπλα με τον ηλεκτρισμό που έχουν στην Αμερική
(και που είναι εξίσου επικίνδυνα ,γιατί αν χρησιμοποιηθούν για πάνω από 2-3 secs ή αυτός που θα δεχτεί την εκκένωση έχει καναν βηματοδότη...έχετε γεια βρυσούλες)
Πάντως κάποιο μέσο άμυνας πρέπει να έχουν και οι αστυνομικοί.
Δεν γίνεται να τρώνε πέτρες,καδρόνια και μολότωφ κατακέφαλα και να λένε κι ευχαριστώ...
Δηλαδή πώς θα ακινητοποιήσει τον χούλιγκαν ή τον κουκουλοφόρο για να τον συλλάβει;Θα τον υπνωτίσει;
Εσένα Tilion θα σου άρεσε αν ο πατέρας σου π.χ. ή ο

More
04 Jun 2007 14:53 #32795 by Πανος Π
Έτσι ακριβώς είναι, όπως τα λες. Αλλά να σας πω την αλήθεια, δεν έχω ακούσει ποτέ να γίνει φασαρία για πλαστικές σφαίρες. Ούτε να έχει πεθάνει κανείς. Πέρα του ότι για να αρχίσεις να χρησιμοποιείς τέτοια μέσα σε μια διαδήλωση, σημαίνει ότι έχει χαθεί τελείως ο έλεγχος και κάπως πρέπει να ανακτηθεί. Τα tazers μου φάινονται πολύ πιο επικύνδινα..

More
04 Jun 2007 15:55 #32800 by Πάτροκλος Κόντος
ρε παιδια χθεσινοι ειμαστε?
δηλαδη πιστευτε οτι θελουν να τους πιασουν και να τους μπαγλαρωσουν και δε μπορουν?
απλα θελουν να τους ελεγχουν και τιποτα περισσοτερο. δε γουσταρουν να αποδωσουν δικαιοσυνη ουτε να προστατεψουν τη περιουσια των πολιτων.

απλα λενε πχ, πλαστικες σφαιρες για να τρομαζουν οι φοιτητες , να μην κατεβαινουν στις πορειες , λες και το ξυλο το ριχνουν οι φοιτητες.
οποιος και να το ριχνει στο κατω κατω πρεπει να μπει πισω απο σιδερα.

οταν βλεπουμε εξω απο την ασφαλεια να μαζευονται αναρχικοι και να πετανε μολοτοφ και οι μπατσοι οι αδερφουλες(και καλα - εντολες ακολουθουν) καθονται και τους κοιτανε.τι περιμενετε? :roll: