Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Rubber Bullets & Ellhnikh Astynomia

More
05 Jun 2007 02:45 #32847 by Πανος Π
Καλά μην ξεκινήσουμε τέτοια κουβέντα τώρα γιατί ποιος ξέρει τι μπούρδες θα εκτοξευθούν.. Άραξε στα κυβικά σου..
:)

"2 ώρες είναι θα περάσουν...": Καθημερινά 12:00-14:00.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jun 2007 11:29 #32854 by Δημήτριος Σωτηρίου
Πάτροκλε όταν ένας άνθρωπος παίρνει 3 και μία σαφός και δεν θα διακυνδηνέψει την ζωή του...
Δεν είμαστε κατά της ΕλΑς αλλά κατά των κακών αστυνομικών που πυροβωλούν τον κόσμο για ένα πάρκινγ ή βαράνε τους συνταξιούχους λόγω ότι δεν τους έκατσε η γυναίκα τους την προηγούμενη νύχτα... Αυτούς τους ΚΑΚΟΥΣ αστυνομικούς κατηγορούμε και όχι όλλο το σώμα.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
05 Jun 2007 13:57 #32868 by a Guest
Replied by a Guest on topic Rubber Bullets & Ellhnikh Astynomia

headless\ wrote: Είναι αυτά τα όπλα με τον ηλεκτρισμό που έχουν στην Αμερική
(και που είναι εξίσου επικίνδυνα ,γιατί αν χρησιμοποιηθούν για πάνω από 2-3 secs ή αυτός που θα δεχτεί την εκκένωση έχει καναν βηματοδότη...έχετε γεια βρυσούλες)
Πάντως κάποιο μέσο άμυνας πρέπει να έχουν και οι αστυνομικοί.
Δεν γίνεται να τρώνε πέτρες,καδρόνια και μολότωφ κατακέφαλα και να λένε κι ευχαριστώ...
Δηλαδή πώς θα ακινητοποιήσει τον χούλιγκαν ή τον κουκουλοφόρο για να τον συλλάβει;Θα τον υπνωτίσει;
Εσένα Tilion θα σου άρεσε αν ο πατέρας σου π.χ. ή ο

More
05 Jun 2007 23:03 #32911 by Πανος Π
Είσαι σοβαρός ρε ψηλέ;; Βράδυ, σε μια περιπολία ρουτίνας με περιπολικό στα Εξάρχια, ξεφυτρώνουν από το πουθενά 20 κουκουλοφόροι, καίνε τις ρόδες του περιπολικού και παίρνουν φόρα για τους αστυνομικούς. Με τέτοια άτομα, συναναστρέφονται οι υπερποστατευμένες ομάδες καταστολής. Και μη σου πω ότι πολλές φορές κάνουν και τους μαλάκες και κάθονται σαν κότες και απλά αποφεύγουν οτιδήποτε εκτοξέυεται.. Τα έχουμε δει και μάλιστα πρόσφατα. 8 Μαρτίου έκαναν τα ΜΑΤ ότι δείχνουν τη δύναμη που έχουν και είδαμε όλοι τι έγινε. Να σημειώσουμε κιόλας ότι τότε ήταν η τελευταία μεγάλη διαδήλωση για την παιδεία. Όταν έπεσε το ξύλο της αρκούδας, τότε σταματήσαμε να πουλάμε μαγκιά. Και αυτό που με θλίβει είναι ότι δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να μας σαπίσουν στο ξύλο για να καταλάβουμε ότι μαλακιζόμαστε (οι φοιτητές) και κάποιοι να καταλαβουν (κουκουλοφόροι) ποιος έχει το πάνω χέρι στους δρόμους της πόλης. Για να μπούνε και πλαστικές σφαίρες στο παιχνίδι, να δω μετά, θα κάνουμε πορεία επειδή η φραπεδιά δεν έχει πολύ γάλα;;

More
06 Jun 2007 02:26 #32918 by Αντώνης Κατρής
Ρε κοροϊδευόμαστε? Θεωρείς ότι αυτοί που υποκινούν τα επεισόδια είναι αντεξουσιαστές, αναρχηκοί και όλα τα σχετικά? Χρόνια τώρα, από τη μεταπολίτευση και μετά αυτοί που ξεκινάνε τις ιστορίες είναι μπάτσοι. Ή μήπως θεωρεί κανείς ότι όταν 30 και 40 ΜΑΤατζήδες κάνουν ντου σε 10 κουκουλοφόρους κωλοπαιδαράδες δε μπορούν να μπαγλαρώσουν τους 5 τουλάχιστον... Οπότε αν βγουν στο σεργιάνι με ελαστικές σφαίρες δε θα είναι οι κουκουλοφόροι αυτοί που θα τις τρώνε αλλά οι φοιτητές, οι εργάτες, οι συνταξιούχοι και γενικά όλοι οι άσχετοι... Σίγουρα πάντως όχι οι ένοχοι γιατί στην επόμενη διαδήλωση μπορεί οι ένοχοι να έχουν τη βάρδια των ΜΑΤ...

More
06 Jun 2007 02:59 #32919 by Πανος Π
Σίγουρα η χρήση των πλαστικών σφαιρών θα πρέπει να γίνεται μόνο σε έκτακτη ανάγκη και σε περίπτωση όπου κάποια κατάσταση έχει τελείως ξεφύγει. Όχι με το παραμικρό να βγαίνουν τα όπλα. Εγώ αυτό θα θέσω σαν περιορισμό. Και να πάμε και στα υπόλοιπα..
Εγώ το δέχομαι ότι μέσα στους κουκουλοφόρους υπάρχουν μπάτσοι, μπορείς να μου το αποδείξεις όμως; Κανείς μέχρι τώρα δεν έχει δώσει τέτοια στοιχεία. Όλο κάποιοι βλέπουν και κάποιοι ακούνε. Και να θεωρήσουμε δεδομένο ότι μέσα στους κουκουλοφόρους υπάρχουν και μπάτσοι. Σίγουρα όμως δεν υπάρχουν μόνο μπάτσοι, έτσι; Και σίγουρα δεν είναι πάντα μπάτσοι μέσα στις φασαρίες. Ακόμα και στον χαμό της 8ης Μαρτίου, (όπου δέχομαι ότι πιθανά να υπήρχαν και μπάτσοι μέσα στους κουκουλοφόρους) μήπως πρόσεξες τη στάση των ΜΑΤ πριν κάνουν το ντου και γίνει το μακελιό. Σα μαλάκες, στριμωγμένοι πίσω πίσω κοιτούσαν τα εκτοξευμένα αντικείμενα να έρχονται κατά πάνω τους. Όταν η αστυνομία έχει κάνει αλησύδα και για τον α,β λόγο δε σου επιτρέπει να περάσεις, και εσύ η επανάσταση κάνεις την αλησύδα σου και πας κατά πάνω τους και όταν φτάσεις, αρχίζεις τις κλωτσιές, τότε φιλαράκο τι περιμένεις; Να σου στηθούνε και στα τέσσερα; Κάτσε καλά δικιέ μου..
Αυτοί που κάνουν τις σχολές καρναβάλια κρεμώντας πανό ζητώντας την απελευθέρωση διαφόρων αναρχικών δεν είναι μπάτσοι. Ούτε αυτοί που κάψανε τα αστυνομικά τμήτατα τον προηγούμενο μήνα δεν ήταν μπάτσοι. Και στην τελική, ξέρεις τι συνέπειες έχει η σύλληψη ενός αναρχικού;; Ξέρεις αλλά προφανώς δεν το έχεις παρατηρήσει.. Πανό, διαδηλώσεις, πορείες, απεργείες πείνας, επιθέσεις. Αστυνομικός που συνέλαβε αναρχικό βρήκε το αμάξι του καμμένο μετά από 20 μέρες.
Ξέρεις κάτι; Μεταξύ μας, ειλικρινά, για τον βασικό μισθό ούτε εγώ θα έβαζα σε κύνδινο τη σωματική μου ακαιρεότητα και την οικογένειά μου σε μια χώρα που ο καθένας κάνει ό,τι θέλει όποτε του καπνίσει..

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
06 Jun 2007 11:31 #32921 by a Guest
Replied by a Guest on topic Rubber Bullets & Ellhnikh Astynomia

Panagiotis\ wrote: Ξέρεις κάτι; Μεταξύ μας, ειλικρινά, για τον βασικό μισθό ούτε εγώ θα έβαζα σε κύνδινο τη σωματική μου ακαιρεότητα και την οικογένειά μου σε μια χώρα που ο καθένας κάνει ό,τι θέλει όποτε του καπνίσει..

Είσαι και συ ένα θύμα... Κατάφεραν να πετύχουν πάνω σου αυτό που ήθελαν, την παθητική αντίδραση

More
06 Jun 2007 12:17 #32927 by Αντώνης Κατρής

Panagiotis\ wrote: Εγώ το δέχομαι ότι μέσα στους κουκουλοφόρους υπάρχουν μπάτσοι, μπορείς να μου το αποδείξεις όμως; Κανείς μέχρι τώρα δεν έχει δώσει τέτοια στοιχεία.

Εγώ προσωπικά δε μπορώ να στο αποδείξω αλλά μπορούν να το κάνουν παληκάρια που ήταν μέσα στις καταλήψεις και πιάσανε κάτι καλόπαιδα με κουκούλες και ως εκ θαύματος είχαν πάνω τους υπηρεσιακή ταυτότητα είτε κανονικού μπάτσου είτε της κρατικής ασφάλειας... Όσο για τους περιορισμούς που λες κανονικά υπάρχουν περιορισμοί ακόμα και στη χρήση των γκλομπ αλλά τα χρησιμοποιούν όπως να'ναι. Κανονικά τα μεταλλικά κλίπ είναι μόνο για να κρεμάνε εξοπλισμό αλλά αυτοί τα χρησιμοποιούν σαν σιδερογροθιές. Όταν λοιπόν έχουμε απτά παραδείγματα ποιος μπορεί να μου εγγυηθεί ότι ο μπάτσος θα ρίξει την ελαστική σφαίρα μόνο όταν αρχίσει το τρελό ξύλο? Και ποιος μπορεί να μου εγγυηθεί ότι θα τη φάει ο ταραξίας και όχι ο οποιοσδήποτε ασκεί το συνταγματικό του δικαίωμα της αντίδρασης σε κάτι που νομίζει ότι θίγει τα συμφέροντα και δικαιώματά του? Και το σημαντικότερο ποιος μπορεί να μου εγγυηθεί ότι τη σφαίρα θα τη ρίξει ο μπάτσος στα πόδια ή στα χέρια μου και όχι στη μούρη και στο λαιμό μου? Και επειδή η προφανής απάντηση είναι κανείς σου λέω το εξής, είναι έγκλημα να δίνεις φονικά όπλα στα χέρια απαίδευτων, άξεστων και πορωμένων ανθρώπων παράλληλα με τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιούν κατά βούληση. Γιατί αυτό είναι τα ΜΑΤ. Η πλέμπα της αστυνομίας, οι πλέον πορωμένοι και ανεγκέφαλοι, ειδικά επιλεγμένοι για να υπακούν τυφλά στις εντολές που τους δίνονται.

More
06 Jun 2007 14:15 #32933 by Πάτροκλος Κόντος

tigraki\ wrote: Πάτροκλε όταν ένας άνθρωπος παίρνει 3 και μία σαφός και δεν θα διακυνδηνέψει την ζωή του...
Δεν είμαστε κατά της ΕλΑς αλλά κατά των κακών αστυνομικών που πυροβωλούν τον κόσμο για ένα πάρκινγ ή βαράνε τους συνταξιούχους λόγω ότι δεν τους έκατσε η γυναίκα τους την προηγούμενη νύχτα... Αυτούς τους ΚΑΚΟΥΣ αστυνομικούς κατηγορούμε και όχι όλλο το σώμα.

με την ιδια λογικη ο στρατιωτης δε θα προστατεψει τη χωρα του και ο πυροσβεστης δε θα σβησει τη φωτια.
Φιλε αυτα που λες ειναι μεμονομενες περιπτωσεις και υπαρχουν παντου , εμενα το προβλημα μου ΕΙΝΑΙ η ΕΛΛΑΣ ή εστω αυτοι που τη διοικουν ή ο υπουργος.....οσο πιο πανω γινεται.

Το να λεμε οτι κινδυνευουν οι μπατσοι ειναι αθλιο επιχειρημα. για πειτε μου ποσοι ειναι οι αναρχικοι 1000? 5000? 10000? 20000? 50000? μηπως μεσα σε αυτους να βαλουμε και τους χουλιγκαν στο ποδοσφαιρο?

Τα χουμε δει 50 φορες οταν οι μπατσοι ειναι απεναντι σε 50 αναρχικους που σπανε περιουσιες πολιτων και δεν κανουν τιποτα και περιμενουν να γινει πορεια για να επιβαλουν τη ταξη, βγαλτε τα συμπερασματα σας.

More
06 Jun 2007 14:22 #32935 by Δημήτριος Σωτηρίου

patrox\ wrote:

tigraki\ wrote: Πάτροκλε όταν ένας άνθρωπος παίρνει 3 και μία σαφός και δεν θα διακυνδηνέψει την ζωή του...

με την ιδια λογικη ο στρατιωτης δε θα προστατεψει τη χωρα του και ο πυροσβεστης δε θα σβησει τη φωτια.
Φιλε αυτα που λες ειναι μεμονομενες περιπτωσεις και υπαρχουν παντου , εμενα το προβλημα μου ΕΙΝΑΙ η ΕΛΛΑΣ ή εστω αυτοι που τη διοικουν ή ο υπουργος.....οσο πιο πανω γινεται.

Το να λεμε οτι κινδυνευουν οι μπατσοι ειναι αθλιο επιχειρημα. για πειτε μου ποσοι ειναι οι αναρχικοι 1000? 5000? 10000? 20000? 50000? μηπως μεσα σε αυτους να βαλουμε και τους χουλιγκαν στο ποδοσφαιρο?

Τα χουμε δει 50 φορες οταν οι μπατσοι ειναι απεναντι σε 50 αναρχικους που σπανε περιουσιες πολιτων και δεν κανουν τιποτα και περιμενουν να γινει πορεια για να επιβαλουν τη ταξη, βγαλτε τα συμπερασματα σας.

Μην μπερδεύεις τα σώματα ασφαλείας...
Οι πυροσβέστες και οι στρατιώτες δεν έχουν καμιά μα καμία σχέση με τους αστυνομικούς.
Από την στιγμή που δεν έχεις πάει φαντάρος και δεν έχεις φάει καμια πυρόσβεση στο κεφάλι δεν μπορείς να καταλάβεις αρκετά πράγματα...
Όταν πας θα καταλάβεις τι εννοώ.

Ένα θα πω ... Πασαρης = η ρόμπα της ΕλΑς και της Ελληνικής δικαιοσύνης.
Δεν είπε πολλά χτες αλλά αρκούσαν για να τους ξεφτυλίσει όλους που είναι μέσα στην κλίκα της μπίχλας και της ρεμούλας.