- Thank you received: 1
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
headless\ wrote: Είναι αυτά τα όπλα με τον ηλεκτρισμό που έχουν στην Αμερική
(και που είναι εξίσου επικίνδυνα ,γιατί αν χρησιμοποιηθούν για πάνω από 2-3 secs ή αυτός που θα δεχτεί την εκκένωση έχει καναν βηματοδότη...έχετε γεια βρυσούλες)
Πάντως κάποιο μέσο άμυνας πρέπει να έχουν και οι αστυνομικοί.
Δεν γίνεται να τρώνε πέτρες,καδρόνια και μολότωφ κατακέφαλα και να λένε κι ευχαριστώ...
Δηλαδή πώς θα ακινητοποιήσει τον χούλιγκαν ή τον κουκουλοφόρο για να τον συλλάβει;Θα τον υπνωτίσει;
Εσένα Tilion θα σου άρεσε αν ο πατέρας σου π.χ. ή ο
Panagiotis\ wrote: Ξέρεις κάτι; Μεταξύ μας, ειλικρινά, για τον βασικό μισθό ούτε εγώ θα έβαζα σε κύνδινο τη σωματική μου ακαιρεότητα και την οικογένειά μου σε μια χώρα που ο καθένας κάνει ό,τι θέλει όποτε του καπνίσει..
Panagiotis\ wrote: Εγώ το δέχομαι ότι μέσα στους κουκουλοφόρους υπάρχουν μπάτσοι, μπορείς να μου το αποδείξεις όμως; Κανείς μέχρι τώρα δεν έχει δώσει τέτοια στοιχεία.
tigraki\ wrote: Πάτροκλε όταν ένας άνθρωπος παίρνει 3 και μία σαφός και δεν θα διακυνδηνέψει την ζωή του...
Δεν είμαστε κατά της ΕλΑς αλλά κατά των κακών αστυνομικών που πυροβωλούν τον κόσμο για ένα πάρκινγ ή βαράνε τους συνταξιούχους λόγω ότι δεν τους έκατσε η γυναίκα τους την προηγούμενη νύχτα... Αυτούς τους ΚΑΚΟΥΣ αστυνομικούς κατηγορούμε και όχι όλλο το σώμα.
Μην μπερδεύεις τα σώματα ασφαλείας...patrox\ wrote:
tigraki\ wrote: Πάτροκλε όταν ένας άνθρωπος παίρνει 3 και μία σαφός και δεν θα διακυνδηνέψει την ζωή του...
Δεν είμαστε κατά της ΕλΑς αλλά κατά των κακών αστυνομικών που πυροβωλούν τον κόσμο για ένα πάρκινγ ή βαράνε τους συνταξιούχους λόγω ότι δεν τους έκατσε η γυναίκα τους την προηγούμενη νύχτα... Αυτούς τους ΚΑΚΟΥΣ αστυνομικούς κατηγορούμε και όχι όλλο το σώμα.
με την ιδια λογικη ο στρατιωτης δε θα προστατεψει τη χωρα του και ο πυροσβεστης δε θα σβησει τη φωτια.
Φιλε αυτα που λες ειναι μεμονομενες περιπτωσεις και υπαρχουν παντου , εμενα το προβλημα μου ΕΙΝΑΙ η ΕΛΛΑΣ ή εστω αυτοι που τη διοικουν ή ο υπουργος.....οσο πιο πανω γινεται.
Το να λεμε οτι κινδυνευουν οι μπατσοι ειναι αθλιο επιχειρημα. για πειτε μου ποσοι ειναι οι αναρχικοι 1000? 5000? 10000? 20000? 50000? μηπως μεσα σε αυτους να βαλουμε και τους χουλιγκαν στο ποδοσφαιρο?
Τα χουμε δει 50 φορες οταν οι μπατσοι ειναι απεναντι σε 50 αναρχικους που σπανε περιουσιες πολιτων και δεν κανουν τιποτα και περιμενουν να γινει πορεια για να επιβαλουν τη ταξη, βγαλτε τα συμπερασματα σας.