Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Rubber Bullets & Ellhnikh Astynomia

More
06 Jun 2007 15:36 #32941 by Πανος Π
Φονικό αγγούρι, τους τελευταίους μήνες μίλησα με άπειρους ψευτοεπαναστάτες. Βγήκαμε στους δρόμους και μαλακιστήκαμε μια χαρά και τώρα τρέχουμε να προλάβουμε και κάνουμε τα εξάμηνα δίμηνα. Άσε ρε μεγάλε. Μας τα είπανε κι άλλοι. Βγήκαν 10 τσαρλατάνοι, χειραγωγήσαν όλη τη μάζα των υπνοτισμένων φοιτητών και τους πείσανε ότι οι αλλαγές δεν πρέπει να γίνουν και γίνανε όσα γίνανε γιατί;; Για να μη χάσει ο Έλληνας φοιτητής την φραπεδιά και το τάβλι. Εντάξει.. ΖΗΤΩ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΠΛΑ!
Sir_A_K βλέπεις τι μου λες;; Όλο κάποιος ακούει και κάποιος βλέπει. Κανείς δεν έχει καταφέρει να αποδείξει κάτι. Όσο για τα υπόλοιπα, θα συμφωνήσω μόνο στο ότι είναι λάθος να δίνεις δυνατά όπλα σε ανεγκέφαλους, απαίδευτους, πορωμένους ανθρώπους. Αυτό δε μας παραπέμπει όμως στο ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν ποτέ οι πλαστικές σφαίρες. Η έγκριση της χρήσης τους θα πρέπει να έρθει από πολύ ψηλά και μόνο σε πολύ κρίσημη κατάσταση. Θέλω να πω ότι δε θα είναι σωστό ο κάθε ματατζής να κουβαλάει ανά πάσα στιγμή πάνω του ένα όπλο με πλαστικές σφαίρες ώστε να μπορεί να το χρησιμοποιήσει όποτε θέλει.

"2 ώρες είναι θα περάσουν...": Καθημερινά 12:00-14:00.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jun 2007 17:46 #32953 by Πάτροκλος Κόντος
παναγιωτη , οπως και να το κανουμε το θεμα δεν ειναι οι φοιτητες και οι πορειες , το θεμα ειναι γιατι βαρανε αυτους και δεν πιανουν αυτους που πραγματικα καταστρεφουν.

tigraki δε λεω για τους φανταρους , λεω για τους μισθοφορους.τεσπα.
ο αλλος ο δραπετης? αυτος κιαν τους εχει κανει ρομπα. αλλα το θεμα ειναι οτι εγω δεχομαι αυτου του ειδους την ανικανοτητα(που δε συμβαινει και "συχνα") ,δεν ανεχομαι να μην θελουν πχ να προστατεψουν το αυτοκινητο μου απο 10 κολοπαιδα ενω ειναι εκει διπλα.

More
07 Jun 2007 02:15 #32970 by Αντώνης Κατρής

Panagiotis\ wrote: Φονικό αγγούρι, τους τελευταίους μήνες μίλησα με άπειρους ψευτοεπαναστάτες. Βγήκαμε στους δρόμους και μαλακιστήκαμε μια χαρά και τώρα τρέχουμε να προλάβουμε και κάνουμε τα εξάμηνα δίμηνα. Άσε ρε μεγάλε. Μας τα είπανε κι άλλοι. Βγήκαν 10 τσαρλατάνοι, χειραγωγήσαν όλη τη μάζα των υπνοτισμένων φοιτητών και τους πείσανε ότι οι αλλαγές δεν πρέπει να γίνουν και γίνανε όσα γίνανε γιατί;; Για να μη χάσει ο Έλληνας φοιτητής την φραπεδιά και το τάβλι. Εντάξει.. ΖΗΤΩ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΠΛΑ!
Sir_A_K βλέπεις τι μου λες;; Όλο κάποιος ακούει και κάποιος βλέπει. Κανείς δεν έχει καταφέρει να αποδείξει κάτι. Όσο για τα υπόλοιπα, θα συμφωνήσω μόνο στο ότι είναι λάθος να δίνεις δυνατά όπλα σε ανεγκέφαλους, απαίδευτους, πορωμένους ανθρώπους. Αυτό δε μας παραπέμπει όμως στο ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν ποτέ οι πλαστικές σφαίρες. Η έγκριση της χρήσης τους θα πρέπει να έρθει από πολύ ψηλά και μόνο σε πολύ κρίσημη κατάσταση. Θέλω να πω ότι δε θα είναι σωστό ο κάθε ματατζής να κουβαλάει ανά πάσα στιγμή πάνω του ένα όπλο με πλαστικές σφαίρες ώστε να μπορεί να το χρησιμοποιήσει όποτε θέλει.

Το αν έπρεπε να γίνουν ή να μη γίνουν οι καταλήψεις είναι άλλη ιστορία (προσωπικά πιστεύω ότι καλώς έγιναν αλλά ξαναλέω είναι άλλη ιστορία). Εγώ σου ξαναλέω οτι δε μπορεί κανείς να σου εξασφαλίσει το που θα πάει αυτή η ελαστική σφαίρα. Το ότι ο υπουργός ή ο πρωθυπουργός θα τους πει ρίχτε δε σημαίνει ότι οι σφαίρες θα πάνε στους υπευθύνους. Ειδικά από τη στιγμή που σχεδόν πάντα έχουν το αριθμητικό πλεονέκτημα οι μπάτσοι και ποτέ δεν μπορούν να πιάσουν ούτε το ένα τρίτο από τους ταραξίες, είμαι πεπισμένος ότι οι σφαίρες θα πηγαίνουν σε αθώους όπως άλλωστε γίνεται και στις "πολιτισμένες" χώρες όπου ήδη τις χρησιμοποιούν.

Όσο για τις αποδείξεις που λες, όταν αυτά στα λένε άνθρωποι που εμπιστεύεσαι και τα έχουν δει με τα μάτια τους δε νομίζω ότι συντρέχει λόγος να τους αμφισβητήσεις... Δεν έχουν συμφέρον απέναντί σου... Αλλά κι έτσι να είναι εγώ θα σου πω κάτι απλό. Οι κουκουλοφόροι τελευταία έχουν κάτι στιλό φωτοβολίδες. Αυτά λοιπόν αν έχεις δει βαράνε στην ευθεία και οι χρήστες τους σημαδεύουν τους μπάτσους στο ψαχνό (θεωρητικά). Αν μου εξηγήσεις πως σε καμία περίπτωση δεν έχει ούτε καν τραυματιστεί ούτε ένας μπάτσος τότε εγώ να δεχτώ ότι αυτοί που τις ρίχνουν είναι απλοί τσογλαναράδες που νομίζουν ότι με την ωμή βία θα αλλάξει ο κόσμος...

Υ.Γ. Το πλέον ανησυχητικό πάντως είναι ότι με τούτα και με κείνα αρχίζουν να γίνονται όλο και πιο αποδεκτά μέσα στην κοινωνία τα πλέον ακραία μέσα καταστολής... Ξεκινάμε με τις σφαίρες, μετά θα έρθουν οι επιθέσεις από έφιππους με ξύλινα γκλοπ και τέλος θα επανέλθουν και οι υδραντλίες και δε θα λέμε τπτ θα το θεωρούμε φυσιολογικό ή ακόμα χειρότερα απαραίτητο

More
08 Jun 2007 02:28 #33008 by Πανος Π
Sir_A_K σου είπα ότι το να δώσεις δυνατά όπλα σε φανατισμένους κρετίνους είναι εγκληματικό. Επομένως συμφωνώ ότι αν τελικά χρησιμοποιηθούν είναι πολύ πιθανά να χρησιμοποιηθούν λάθος. Και γι' αυτό ίσως να μην πρέπει να χρησιμοποιηθούν. Από την άλλη, παιδιά, οι πορείες στο κέντρο της Αθήνας είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Δεν γίνεται ρε αδερφέ κάθε τρεις και λίγο αυτή η δουλειά. Δε θέλω να πω να απαγορεύσουμε τις πορείες, ούτε το δικαίωμα να διαμαρτηρηθείς. Καμία σχέση. Αλλά ρε παιδιά εμείς κάνουμε κατάχρηση αυτού του δικαιώματος. Βέβαια οι συχνές πορείες δεν είναι και λόγος να χρησιμοποιηθούν πλαστικές σφαίρες. Με λίγα λόγια, θεωρώ τις πλαστικές σφαίρες ένα ακραίο τρόπο καταστολής ο οποίος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μόνο σε πάρα πολύ ακραίες περιπτώσεις. Και λέγοντας ακραίες, εννοώ χειρότερες από αυτές της 8ης Μαρτίου.

Όσο για τις αποδείξεις φίλε μου, το να σου το πει κάποις που εμπιστεύεσαι δεν

More
08 Jun 2007 02:39 #33010 by Αντώνης Κατρής
Σαφώς και δε το παίρνω προσωπικά αλλά και πάλι πάνω στο θέμα των αποδείξεων στην προκειμένη περίπτωση είναι πολύ λεπτό. Γιατί πιάνεις έναν τέτοιο. Σε ποιόν θα τον δώσεις? Στους μπάτσους? Μα είναι κι αυτός μπάτσος οπότε θα το κάνουν γαργάρα... Οπότε μόνο στα κανάλια και πάλι το αν θα παίξει και πως θα παίξει και γενικά η δουλειά είναι πολύ καλά στημένη ώστε τελικά ο θύτης να είναι το θύμα και αυτός που έχει δίκιο τρελός...

Και οι πορείες γίνονται γιατί ο κόσμος δεν περνάει καλά. Για την ακρίβεια μεγάλο μέρος σχεδόν δε τη βγάζει καθαρή και μπορεί η σπατάλη να είναι στο αίμα του Έλληνα και να κάνει ακόμα δυσκολότερη την κατάσταση αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι έχει άπειρα προβλήματα. Γι'αυτό άλλωστε αν δεις εδώ γίνονται πορείες για εργασιακά δικαιώματα αμοιβές κτλ. Στη Γερμανία για παράδειγμα που παίρνουν καλύτερους μισθούς και το κράτος δουλεύει έχουν πολύ λιγότερες διαδηλώσεις και αρκετές απ'αυτές είναι αντιναζιστικές ή κατά τις παγκοσμιοποίησης. Θέλω να πω με αυτό ότι το συχνότατο αυτό ελληνικό φαινόμενο θα εκλείψει όχι με το να σπας τα κεφάλια των διαδηλωτών αλλά με το να τους προσφέρεις αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης

More
08 Jun 2007 03:04 #33011 by Πανος Π
Στο αίμα επίσης του Έλληνα είναι και η μάσα και η μίζα κτλ. Είμαστε ανοργάνωτοι γιατί όλοι τρώνε από παντού και τους κατηγορούμε γι' αυτό. Ξέρεις κάτι όμως αν 10 άτομα είχαν την ευκαιρία να μπούνε στη θέση όλων όσων κατηγορούνε οι 9 θα κάνανε αυτά για τα οποία διαμαρτήρονται. Γιατί για να μιλάς για κάτι που δεν μπορείς να ζήσεις είναι καλά, αλλά στην πραγματικότητα κρίνεσαι όταν σου δωθεί η ευκαρία να κριθείς. Με λίγα λόγια, εγώ δε θα έπαιρνα ποτέ μίζα και για κανέναν λόγο. Το λέω τώρα αυτό γιατί δεν μπορώ να πάρω μίζα από πουθενά. Αν μου δινόταν όμως η ευκαιρία;; Θα υπερασπιζόμουν τις αρχές μου;; Δεν ξέρω παιδιά τι θα έκανα πραγματικά. Ούτε εσείς ξέρετε. Δεν μπορείτε να ξέρετε αφού δεν το έχετε ζήσει.
Από την άλλη όταν εσύ ο ίδιος ο ιδιώτης, ο μικροεπιχειρηματίας, λαδώνεις και τα χώνεις ώστε να γεμίσεις την κοιλάρα σου γρήγορα και εύκολα από που και ως που ρε τρόμπα κατηγορείς τον άλλον που τα παίρνει;; Πόσος κόσμος λαδώνει για να πάρει δίπλωμα αυτοκινήτου επιδή δεν ξέρει να οδηγεί;; Δεν είμαστε καλύτεροι από αυτούς που μας κυβερνάνε, γι'αυτό καλό είναι όχι να καθόμαστε σαν τα ζώα αλλά να αράξουμε λίγο στα κυβικά μας. Γιατί μια ζωή στην Ελλάδα, την καμπούρα του κανείς δεν την βλέπει γιατί την έχει στην πλάτη. Πάντα την καμπούρα του διπλανού βλέπουμε σε όλα τα επίπεδα.
Τώρα από εκεί και πέρα, η Ελλάδα είναι ένα βασανισμένο κράτος. Γι' αυτό άλλωστε έχει και ένδοξο παρελθόν. Σκέψου ότι όταν οι Ισπανοί εξερευνούσαν τη γη εμείς έπρεπε να κρυβόμαστε επειδή ήμασταν Χριστιανοί. Και όταν σε ολόκληρη την Ευρώπη εξαπλωνόταν ο διαφωτισμός και οι εφευρέσεις διαδέχονταν οι μία την άλλη, η χώρα με τα λαμπρότερα μυαλά της αρχαότητας, η μητέρα της γεωμετρίας, τη φιλοσοφίας, τη δημοκρατίας και της ρητορηκής σήκωνε ήδη 400 χρόνια σκλαβιάς και αγωνιζόταν φωνάζοντας "ελευθερία ή θάνατος". Και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Γιατί όταν η Ελλάδα σαν νεοσύστατο κράτος άρχισε να οργανώνεται και να λέει ότι πατάει γερά στα πόδια της να σου ένας Ελληνοτουρικός πόλεμος από τον οποίο βγαίνουμε ητημένοι, ένας Α' παγκόσμιος, και μια μικρασιατική καταστροφή που λόγω της αυξημένης προσφυγιάς εκμηδένισαν όποιαδήποτε πρόοδο του ελληνικού κράτους μέσα σε 30 χρόνια. Και πάλι από την αρχή, και να κι ένας 2ος παγκόσμιος, και στην μεταπολεμική περίοδο, ο εμφύλιος και σαν να μη μας φτάνανε όλα αυτά, μετά την εποχή που οι μαυραγορήτες είχαν το πάνω χέρι στην Ελλάδα και κινούσαν τα νήματα έρχεται και η δικτατορία και παέι και η Κύπρος. Και τρέχα εσύ τώρα να προλάβεις την Ευρώπη. Λίγο η ιστορία, λίγο η όλη ελληνική νοοτροπία του καιροσκοπισμού, να τα χάλια μας.
Καλό είναι λοιπόν να σκεφτόμαστε όλα αυτά πριν αρχίσουμε να κράζουμε τα συστήματα της χώρας μας που υπολειτουργούνε. Εντάξει, και εμένα με ένοχλούνε αλλά και ιστορία και πολιτισμό και πάντα οργανωμένοι, ωραίοι και μάγκες δε γίνεται. Βλέπετε την Αμερική;; Πολύ οργανωμένη. Η χώρα των ευκαριών. Αλλά χωρίς ιστορία. Και τι κάνει;; Γράφει ιστορία τα τελευταία 25 χρόνια περίπου σκοτώνοντας αθώο κόσμο και γεμίζοντας τη γη με πυρηνικά που θα συνεχίσουν να υπάρχουν ακόμα και μετά την καταστροφή της ίδιας της γης.
Και στην τελική, αν γίνουμε οργανωμένο, προγραμματισμένο κράτος όπως η Γερμανία και η Αγγλία (που δεν πρόκειται να γίνει ποτέ) πάλι δε θα είμαστε ευχαριστημένοι ρε παιδιά γιατί είμαστε Έλληνες. Και ο Έλληνας θέλει να δουλεύει 8 ώρες και τις υπόλοιπες να είναι στα μπουζούκια, να κάνει ταξίδια και γενικά να περνάει καλά. Γουστάρω που είμαι Έλληνας, και ειλικρινά ενοχλούμαι που είμαστε τόσο χύμα κάποιες φορές αλλά πραγματικά, επειδή έχω ταξιδέψει και έχω δει σε μια Γερμανία και σε μια Φιλανδία δε θα μπορούσα να ζήσω πότε.