Μα μόλις τώρα άρχισες να μιλάς σωστά φίλε μου.
Tilion\ wrote: Ευτυχώς που υπάρχει και το γέλιο στη ζωή μας...
Κανείς δεν είπε ότι θα σου επιβάλλω εγώ τι μουσική να ακούς. Αντίθετα, εσύ είσαι ο μόνος που μπορεί να επιλέξει τι θα ακούσει. Δεν έχει σημασία τι θα ακούσεις, αρκεί αυτό που ακούς να σου αρέσει.
Το θέμα είναι όμως ότι δεν καταλαβαίνω έτσι όπως παίρνεις τώρα θέση και με την οποία συμφωνώ απόλυτα, τι ζόρι τραβάμε με το τι ακούει ο καθένας και τι αρέσκεται να τραγουδάει ο καθένας. Η μουσική είναι θέμα γούστου. Το αν έχει ποιότητα ή όχι είναι μια άλλη τεράστια κουβέντα η οποία δεν έχει καμία σχέση με τα μουσικά μας γούστα. Έτσι λοιπόν, καλό θα είναι να σταματήσουμε να κατακρίνουμε τραγούδια που για τον α,β λόγο δε μας αρέσουν και ας ασχοληθούμε λίγο με την περσόνα μας χωρίς να πουλάμε πνεύμα και επίπεδο σε άτομα που τυγχάνει να ακούνε κάτι διαφορετικό ή περισσότερα πράγματα από εμάς ή κάτι που εμείς απεχθανόμαστε. Γιατί αν για σένα κάποιος δεν έχει επίπεδο επειδή μπορεί να ακούει ένα κάρο αμφιβόλης ποιότητος μουσική, εσύ γι' αυτόν τον κάποιον είσαι ξενέρωτος, φλώρος, κουλτουριάρης.
Υ.Γ.: Η φιλοσοφία στηρίζεται στην επιχειρηματολόγηση και στην λογική σκέψη. Εγώ να δεχτώ ότι είσαι λογικός άνθρωπος αλλά από επιχειρηματολογία πάσχει η λογική σου σκέψη. Επιπροσθέτως, καλό είναι να συνειδητοποιήσεις ότι οι στίχοι δεν είναι επιχειρήματα.