Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μιχάλης Χατζηγιάννης

More
12 Jun 2007 15:22 #33212 by Πανος Π
Δεν νομίζω κανένας να δεχτεί να βγάλει έστω και έναν δίσκο ή έστω και μια ταινία ή ένα βιβλίο χωρίς να έχει προσωπικό οικονομικό κέρδος. Δηλαδή να πει, θα κάνω μια δουλειά όπου θα πωληθεί σε τιμή κόστους. Κανείς δεν το κάνει αυτό. Όταν το rockwave έχει 60€,80€,100€ είσοδο, τότε ακόμα και μία από τις πιο εναλλακτικές μορφές τέχνης, έχει γίνει εμπόριο. Έχει παρατηρήσει ότι η ταρίφα όσων έρχονται Ελλάδα για συναυλίες είναι 40€+;;

"2 ώρες είναι θα περάσουν...": Καθημερινά 12:00-14:00.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Jun 2007 02:09 #33232 by penny

Panagiotis\ wrote:

tiamat\ wrote:

Panagiotis\ wrote: Υ.Γ.: και όταν ακούμε μόνο ένα είδος μουσικής, αθέλητα είμαστε φανατσμένοι με αυτό. Ανοίχτε τα μυαλά και τα αφτιά σας. Και τα 2 λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά.

Εγκέν, σπικ φορ γιορσέλφ :P

Πέφτεις πάρα πολύ έξω όμως...

More
13 Jun 2007 15:13 - 16 Jun 2007 10:24 #33252 by Chris Zotos
^Σωστή...
Panagiotis "Τίποτα δεν πάει χαμένο στη χαμένη σου ζωή..." !!!
Last edit: 16 Jun 2007 10:24 by Chris Zotos.

More
15 Jun 2007 02:34 #33317 by Πανος Π
Tilion από το να πετάς σοφίες και να κάνεις επικλήσεις στην αυθεντία και αυτές κλεφτές καλύτερα να μη μιλάς καθόλου γιατί γίνεσαι τουλάχιστον γραφικός.
Tiamat, δε μίλησα για σένα. Δεν είπα εσύ ακούς αυτό και αυτό. Γενικά μιλάω αν πρόσεξες. Ο λόγος μου ξεκινάει.. "Όταν ακούμε.. "

More
15 Jun 2007 10:48 #33320 by Chris Zotos
Η γραφικότητα είναι το ατού μου φίλε Παναγιώτη.

Πάντως αφού θες τόσο πολύ να σου μιλήσω, ας το κάνω. Απλά ήθελα να ξέρεις ότι συνήθως είναι κουραστικό να ανοίγεις το στόμα σου, ή στην περίπτωσή μας να εξασκείς τα δάκτυλα σου στο πληκτρολόγιο, για ευνόητα πράγματα.

Λοιπόν δηλώνω λάτρης της καλής ελληνικής μουσικής και αγωνίζομαι καθημερινά για να εμφυτεύσω τις αρχές της σε όσους βρίσκονται γύρω μου. Και γιατί λέω αγωνίζομαι; Είναι προφανές ότι ζούμε σε μια εποχή που ακμάζει η ιδέα του τσίρκου. Δε ξέρω πώς μπορεί να το αντιληφθεί κανείς… Όλων των ειδών τα οπτικά φαινόμενα. Μέχρι η γωνία πρόσπτωσης να γίνει μεγαλύτερη της οριακής, έτσι ώστε να μπορείς να δεις τα χάλια του εαυτού σου (Ολική ανάκλαση). Διαλέγεις και παίρνεις. Είναι όπως στη λαϊκή που δε ξέρεις τι θα σου βάλουν στην τσάντα. Είτε πατάτες Αιγύπτου, είτε πατάτες Ελλάδας, είτε ελληνικό, είτε ξένο όλα το ίδιο πράγμα είναι. Απλώς πατάτες…

Α και κάτι άλλο. Η στιχουργική δεν αποτελεί ποτέ αυθεντία.

More
15 Jun 2007 19:34 #33333 by Πανος Π
Θα σταθώ θα high lights..

[Η γραφικότητα είναι το ατού μου φίλε Παναγιώτη.] Θα ήταν καλό αν ήσουν τοπίο. Γιατί συνήθως, όταν μιλάμε για ανθρώπους, η γραφικότητα συνοδεύεται με τη γελειότητα..

[...] για ευνόητα πράγματα. [...] τίποτα δεν εννοείται αγαπητέ μου. Όταν παίρνεις μέρος σε μια συζήτηση όλες σου οι απόψεις πρέπει να έχουν επιχειρήματα. Εκτός

More
16 Jun 2007 03:06 #33342 by penny

Panagiotis\ wrote: Tiamat, δε μίλησα για σένα. Δεν είπα εσύ ακούς αυτό και αυτό. Γενικά μιλάω αν πρόσεξες. Ο λόγος μου ξεκινάει.. "Όταν ακούμε.. "

Δε μίλησες για μένα?!

More
16 Jun 2007 04:53 #33344 by Πανος Π
Καλά, σώπα και θα σου πάρω δωράκι αύριο..

More
16 Jun 2007 10:39 #33346 by Chris Zotos
Ευτυχώς που υπάρχει και το γέλιο στη ζωή μας...

Λοιπόν "φίλε" Παναγιώτη, η κάθε άποψη είναι δεκτή.
Όπως καταλαβαίνεις, ο καθένας μας υποστηρίζει έναν διαφορετικό πολιτισμό, αυτό που έχει διδαχθεί ή έχει επιλέξει να υποστηρίζει.

Κανείς δεν είπε ότι θα σου επιβάλλω εγώ τι μουσική να ακούς. Αντίθετα, εσύ είσαι ο μόνος που μπορεί να επιλέξει τι θα ακούσει. Δεν έχει σημασία τι θα ακούσεις, αρκεί αυτό που ακούς να σου αρέσει.

Άλλωστε αυτή η "μαυρίλα" δεν είναι πρόσφατο φαινόμενο...

Και αφού δεν έχω επιχειράματα, όπως λες και εσύ, ας χρησιμοποιήσω άλλη μια επίκληση:

Ξέσκισε η πόρνη η ιστορία αρχαία οράματα
τώρα για σέρβις μας ξαποστέλνει και για χαμόμηλο
την παρθενιά της επανορθώσαμε σφιχτά με ράμματα
την κουβαλήσαμε και μας κουβάλησε στον ανεμόμυλο

Ας αφήσουμε λοιπόν τα πράγματα ως έχουν και ας τραβήξει ο καθένας μας το δικό του μονοπάτι...

Υ.Γ.: Πάντως αν δεν πήγαινα για C.E.I.D. θα έκανα κάλλιστα καριέρα στη φιλοσοφική.

More
16 Jun 2007 13:31 #33352 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Πάντως τα 'χετε παίξει τελείως παίδες! Κάθεστε και τσακώνεστε για κάτι το οποίο δεν θα αλλάξει ποτέ! Και για κάτι που εμπίπτει αποκλειστικά και μόνο στην προσωπική κρίση και γούστο του καθενός..