Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μιχάλης Χατζηγιάννης

More
30 May 2007 14:21 #32507 by Μάνος Γρυπάρης
Εγώ θα βγω έξω από τα νερά σας. Για μένα είναι από τους πιο ταλαντούχους έλληνες καλλιτέχνες και όπως συμβαίνει σε κάθε Mad Video Music Awards, έτσι και φέτος, έχω την αίσθηση ότι θα τσιμπήσει 1-2 βραβεία. Από το νέο του άλμπουμ, το "Χέρια ψηλά" είναι ένα πολύ δυνατό κομμάτι. Κι ο Αρναούτογλου κατά καιρούς (στο συγκεκριμένο τραγούδι) έχει ρίξει αρκετή διαφήμιση.

Τώρα για τα υπόλοιπα, ελάτε λίγο στη θέση του Χατζηγιάννη. Μπαίνεις σε ένα forum και βλέπεις να σε βρίζουνε. Τι συμπέρασμα βγάζεις? Μετά αν θέλουμε να τον φέρουμε καλεσμένο στο ραδιόφωνο το πιο πιθανό είναι ο/η μάνατζέρ του να μας κλείσει το τηλέφωνο στη μούρη. Μπορεί λίγο να τον έχετε συνδέσει υποσυνείδητα με τις διαφημίσεις του ΟΤΕ (από τηλεφωνία μέχρι Conn-X) και λόγω της γνώμης σας για τον ΟΤΕ να χαλάει και η εικόνα σας γι' αυτόν. Για τα προβλήματα όμως του ΟΤΕ κα τις υψηλές τιμές που βάζει, δεν φταίει ο Χατζηγιάννης, αυτός την δουλειά του κάνει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 May 2007 14:27 #32508 by GIANNIS
Εχεις απολυτο δικιο Μανο.Αλλα εμενα δεν μου εχει κατσει καλα και το αντιπαθουσα και τον αντιπαθω για οτι και αν κανει.Και εγω το πιστευω οτι θα παρει αρκετα βραβεια φετο.Επιπλεον εχει οντως αρκετα ωραια τραγουδια αλλα οπως ειπαμε το αντιπαθω!!!

More
30 May 2007 15:00 #32514 by nick
egw pali den ton paw katholou ton xatzigianh eiparxoyn poli kaliteroi ellines kallitexnes apo ayton

More
30 May 2007 15:49 #32518 by Γιώργος
Παιδιά λίγη ηρεμία πρώτα απ'όλα...Όπως καταλαβαίνετε κι εγώ ανήκω στους ανθρώπους που δεν τον συμπαθούν να πω...δεν τον χωνεύουν...Τέλος πάντων δεν μ'αρέσει γενικώς και ούτε πρόκειται με αυτό το ρυθμό...Ωστόσο ποτέ δεν έχω βγει να τον βρίσω ούτε αυτόν ούτε κανέναν άλλο...Κι αυτό μόνο και μόνο γιατί κι εγώ δε θα ήθελα να βρίζουν...ας πούμε τους Dragonforce...άρα ηρεμήστε λίγο και σεβαστείτε και τις απόψεις και τα γούστα των άλλων...στο κάτω κάτω δημοκρατία έχουμε :P

Όσο για τα βραβεία...Δεν παρακολουθώ αλλά απ'όσο βλέπω γενικώς αν στις ίδιες κατηγορίες είναι Ρουβάς/Βανδή δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσει :P

More
30 May 2007 16:07 #32519 by Πανος Π
Εντάξει παιδιά, μπορεί να μην τον γουστάρετε, μπορεί να μη σας αρέσει η φάτσα του ή η μουσική του, μπορεί να τον θεωρείτε φλώρο και οτιδήποτε άλλο αλλά όχι και ατάλαντος. Αν μη τι άλλο, αν δεν ξέρετε 5 πράγματα πάνω σε αυτό που καλείστε να κρίνετε πείτε ότι δεν ξέρετε. Είναι σαφώς καλύτερο από το να λέτε ότι μπούρδα σας κατέβει στο κεφάλι. Άκου ατάλαντος ο Χατζηγιάννης..!! 8O Μια από τις πιο ωραίες και καλοδουλεμένες φωνές που έχουν βγει την τελευταία δεκαετία στην ελληνική έντεχη αρχικά και μετέπειτα ποπ-ροκ σκηνή, ένας πολύ καλός μουσικοσυνθέτης που έχει γράψει ένα κάρο τραγούδια με φάσμα που πιάνει από Νατάσα Θεοδωρίδου μέχρι Δέσποινα Ολυμπίου και ένας καλλιτέχνη ο οποίος κατακτά την κορυφή σε μια εποχή που βασιλεύουν τα reality και οι τραγουδιστές των 2 δίσκων. Μερικές φορές εδώ μέσα εκτοξεύονται κάτι μπαρούφες...

"2 ώρες είναι θα περάσουν...": Καθημερινά 12:00-14:00.

More
30 May 2007 16:52 #32525 by Χριστόφορος
Λοιπόν επειδή το thread πάει κατά διαόλου και τα 3/4 των posts είναι off-topic,ας ηρεμίσουμε λίγο.Ο άνθρωπος είναι μια χαρά,σοβαρός μετρημένος,δεν έχει καβαλήσει καλάμι και λοιπα...Όσον αφορά τα MVMA,είμαι σχεδόν σίγουρος πως ο Χ. θα πάρει το βραβείο για τις περισσότερες μεταδόσεις και για τον άνδρα καλλιτέχνη.

ΥΓ:Αν είναι δυνατόν,να μην ξαναδημοσιευθεί στο συγκεκριμένο thread ότι έχει σχέση με το αν ο Χ. είναι καλός τραγουδιστής,αλλά ΜΟΝΟ ότι αφορά το MVMA(Mad Video Music Awards).

PSN: personGR

More
30 May 2007 20:28 #32550 by Alex
Ρε παιδιά δεν τον μισούμε το παιδί...Αυτό που βλέπουμε λέμε...Δηλαδή δεν μπορώ να έχω την άποψή μου για έναν καλλιτέχνη;Και συγνώμη ρε Μάνο αν θέλει να έρθει καλεσμένος στην εκπομπή θα δει τι γράφουν σε ένα φόρουμ;Πρέπει να τον γουστάρουν όλοι δηλαδή;Προσωπικά θεωρώ τα τραγούδια του πολύ γλυκανάλατα (φλώρικα στην αργκο) και προορισμένα για ηλικίες μέχρι 10 ετών...Αυτή είναι η γνώμη μου...Συγνώμη για τις απόψεις μου... :roll:

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
30 May 2007 20:34 #32552 by konstanina
Δεν πιστευω πως σε κατηγορει κανεις για την αποψη σου,αντιθετα εγω προσωπικα τη σεβομαι και επαναλαμβανω γουστα ειναι αυτα. :)

More
30 May 2007 20:40 #32554 by Chris Zotos
Απορώ πώς αντέχω ακόμη μέσα σε αυτό το forum... !!! :roll:

More
30 May 2007 20:54 #32557 by Kostas Sotiropoulos
Και για να λέμε του στραβού το δίκιο, λίγοι νέοι τραγουδιστές έχουν τόσο χαρακτηριστικές φωνές όσο ο Χατζηγιάννης! Όπως και να το κάνουμε ξεχωρίζει σε αυτό που κάνει. Τον συμπαθώ αρκετά θα έλεγα ως τραγουδιστή, έχει πει μερικά πολύ καλά τραγούδια, ποιοτικά και ταυτόχρονα μοντέρνα, όχι τις λαμακίες που λένε όλοι οι περισσότεροι νεαροί τραγουδιστές σήμερα. Από την άλλη, λίγο θα με νοιάξει ποιά βραβεία θα τσιμπήσει στα Μad Awards... :P