Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Με βοήθησε η αδερφή μου. Επειδή τα παιδιά είναι μικρά σε ηλικίες, ήθελα να μην έχουν το πολύ βαρύ και σοφιστικέ ύφος όπως μια εγκυκλοπαίδεια. Παιδικά βιβλία για μικρές ηλικίες μου βρήκε, το ένα με την Αρχαία Ελλάδα με πληροφορίες για τις κυριότερες πόλεις (Αθήνα-Σπάρτη), το δωδεκάθεο κτλ, όπως κι ένα βιβλίο με τους άθλους του Ηρακλή, το οποίο στο τέλος περιέχει δραστηριότητες όπως ζωγραφική.
Χρειάζομαι λίγη βοήθεια, καθώς όντας κάτι λιγότερο από βιβλιόφιλος, δεν γνωρίζω τι και πώς να ψάξω. Θέλω να στείλω ένα πακέτο σε ένα φίλο στις ΗΠΑ κι επειδή τα παιδιά του δεν ξέρουν ελληνικά, έψαχνα κάποιο βιβλίο ελληνικής μυθολογίας στα αγγλικά. Γνωρίζει κανείς να με κατατοπίσει τι επιλογές έχω;
Εύκολα βρίσκεις. Μπές amazon και έχει ένα σωρό.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Τελείωσα επιτέλους μετά από τόσο καιρό το Beren and Luthien. Εξαιρετικό στο σύνολο του, μας δίνει να διαβάσουμε πτυχές της ιστορίας που δεν έχουμε ξανά δει, καθώς επίσης και το πως εξελίχθηκε η συγκεκριμένη ιστορία και οι χαρακτήρες που την περιτρυγυρίζουν για να φτάση στην τελική της μορφή. Σημαντικές όπως έγραψα στο προηγούμενο σχόλιο μου οι αναφορές και σημειώσεις του Κρίστοφερ Τόλκιν που βοηθάνε αφάνταστα για να κατανοήσουμε κάποια πράγματα και να έρθουμε πιο κοντά στο μεγαλείο του πατέρα του. Βοηθάει πολύ το να έχετε διαβάσει Σιλμαρίλλιον κλπ αλλά βγάζεις νόημα και έτσι. Must have για όλους τους φανς του Τόλκιν.