- Thank you received: 16
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Αυτό ισχύει για βιβλία, games και γενικότερα.Blood Prince wrote: Εάν έχουν ενδιαφέρον είναι εύκολο να τα διαβάσεις...αν σου φαίνονται αγγαρεία πάει να πει δεν σου αρέσουν.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Scavenger wrote:
Αυτό ισχύει για βιβλία, games και γενικότερα.Blood Prince wrote: Εάν έχουν ενδιαφέρον είναι εύκολο να τα διαβάσεις...αν σου φαίνονται αγγαρεία πάει να πει δεν σου αρέσουν.
Όταν ήμουνα pre-20 χρονών μια χαρά διάβαζα μεγάλα βιβλία (βλ. το πρώτο Harry Potter μέσα σε ένα απόγευμα) αλλά μετά πέρασα στη Νομική κι η ζωή μου ήταν μόνο μεγάλα -και βαρετά- βιβλία, εκτός αν ήταν rulebooks για RPGs. Γενικά δεν έχω φετίχ με το να είναι πολυσέλιδα τα βιβλία, αλλά πλέον με περιορισμένο χρόνο και κουράγια συν μια δουλειά που από μόνη της έχει πολύ διάβασμα, τα ογκώδη βιβλία αποκτούν μια αυξημένη δυσκολία.
Ισχύει, απλά διαπιστώνω ότι τούτο που καταπιάστηκα είναι απαιτητικό. Μπόλικα ονόματα, χαρακτήρες και δολοπλοκίες α λα Game of Thrones, συν θεοί που ανακατεύονται στα των θνητών α λα αρχαία Ελλάδα κι όλα αυτά κάθε τόσο από την οπτική του κάθε χαρακτήρα, οπότε με υποκειμενική αφήγηση. Έχει ενδιαφέρον, δεν παραπονιέμαι.Blood Prince wrote: Ούτε εγώ έχω φετίχ στα ογκώδη βιβλία.Συνήθως κάνω από 10-20 μέρες να διαβάσω ένα βιβλίο.Αν το βιβλίο έχει ενδιαφέρον και ο συγγραφέας είναι καλός δεν είναι δύσκολο πιστεύω ίσα ίσα που σε βοηθάει να ξεφεύγεις και να χαλαρώνεις.