- Thank you received: 539
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Zaratoth wrote:
Dovahkiin wrote: Το προηγούμενο διάστημα διάβασα δύο βιβλία του Λάβκραφτ, τα "Όνειρα στο Σπίτι της Μάγισσας" και "Ο Ίσκιος Πάνω από το Ίνσμουθ". Δεν είχε τύχει ποτέ να διαβάσω βιβλία του, αλλά με αφορμή το Bloodborne, αποφάσισα να διαβάσω και να γνωρίσω έναν αντίστοιχο σκοτεινό, μεταφυσικό κόσμο και τι καλύτερο από το να διαβάσω το δάσκαλο του τρόμου και του μεταφυσικού. Με εντυπωσίασαν οι πλούσιες περιγραφές του και η μεγάλη του φαντασία, αλλά... έως εκεί. Είναι λογικό που θεωρείται μετρ του είδους αυτού, προσωπικά όμως δεν είχε να μου προσφέρει κάτι. Είχα αγοράσει άλλο ένα του Λάβκραφτ, αλλά θα το διαβάσω άλλη φορά.
Ο Λαβκραφτ είναι προσωπική λατρεία. Έχει τα θέματά του, όπως όλα τα τόσο παλιά στυλ (μιλάμε για 80 χρόνια από το θάνατό του) και αν έχεις διαβάσει πολύ μετά πιάνεις τα κλισέ του, αλλά είναι στάνταρ ποιότητα και αξία. Και η κοσμοπλασία του είναι τρομερή, μαζί με τον τρόπο που ένωσε νουάρ ιστορίες με οντότητες από άλλες διαστάσεις.
Εγώ αυτή την περίοδο "παλεύω" με το Night Watch του Terry Pratchett. Συγγραφέας πολύ γνωστής τεράστιας σειρά χιουμοριστικών και σατυρικών φάνταζυ βιβλίων στον κόσμο του Discworld. Είναι πολύ καλό, αλλά αυτή την περίοδο έχω τρεξίματα και δεν έχω πολλή ενέργεια να αφιερώσω.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
An arrow in the knee wrote: Το είχα δει και εγώ πριν 1,5-2 μήνες στο Public.Μου έκανε πολύ εντύπωση όχι μόνο ότι υπήρχε, αλλά και το ότι δεν είχα ιδέα πως βγήκε.
Shikabane_Hime7 wrote: Για όσους ενδιαφέρονται (greatest love story ever γνώμη μου)
Beren and Lúthien by J. R. R. Tolkien