Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βιβλία: Γενική συζήτηση

More
06 Aug 2014 22:38 #147704 by Νικολής Ασημάκης
Μιας και υπήρξε μια κίνηση στο τόπικ των ωρών διαβάσματος, ξεθάβω αυτό το τόπικ μήπως πέσει καμιά σχετική συζήτηση.

Για το τι διαβάζω αυτή την περίοδο, καθώς και τι έχω διαβάσει γενικά και γούστα, μπορείτε να δείτε το προφίλ μου σε αυτό το site .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Aug 2014 04:09 #147713 by Jargo Seth
Replied by Jargo Seth on topic Βιβλία
Το πιό πρόσφατο που τελείωσα είναι ένα πάρα πολύ ωραίο μυθιστόρημα της Μαρώς (ναι ο τόνος στο "ω") Τριανταφύλλου, με τον τίτλο "Το σπίτι στην Πατησίων".Πολύ ωραίες περιγραφές του κέντρου της Αθήνας, και λιγο μυστήριο με στοιχεία μεταφυσικού... δεν περιγράφεται. Πολύ ιδιαίτερο βιβλίο που συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ξεκίνησα σχεδόν αμέσως μετά το "I have no mouth and i must scream: The Harlan Ellison Collection" που μαζεύει 7 μικρές αυτοτελείς ιστορίες απο έναν απ'τους μαιτρ του horror science fiction, και μέχρι στιγμής περνάω υπέροχα την ώρα μου. Τέλος το "βαρύ πυροβολικό" είναι το "Star Wars: Darth Plagueis" του βραβευμένου James Luceno (για όποιον ασχολείται με τα βιβλια star wars θα γράψει το "Tarkin" απο την καινούρια σειρά), βιβλίο που απλά διαβάζω αργά γιατι είναι τόσο καλογραμμένο που θέλω να παίρνω τον χρόνο μου με κάθε ενότητα ωστε να αποροφήσω κάθε δυνατή λεπτομέρεια απο τον τρομερά ευθύ και ανάγλυφο τρόπο που γραφει. Το συνιστώ τόσο σε fans του Star Wars, όσο και σε fans της επιστημονικής φαντασίας γενικότερα. ^^

More
07 Aug 2014 13:05 #147723 by Μάρκος Ασκανιάν
Εμένα μου αρέσουν πολύ τα βιβλία επιστημονικής φαντασίας και γενικότερα φαντασίας αλλά δε λέω όχι και σε περιπέτειες, θρίλερ ή και δραματικά. Από μικρός θυμάμαι διάβαζα Ανατριχίλες και χαιρόμουν! Τώρα διαβάζω βιβλία του RA Salvatore, Game of Thrones, βιβλία που βασίζονται σε games όπως God of War, Assassin's Creed και Gears of War, βιβλία του Stephen King καθώς και του Dan Brown.

Adododo!!!

More
21 Oct 2015 16:25 - 21 Oct 2015 16:26 #169963 by Μάνος Γρυπάρης

Νίκος Ταγαράς - PsychoGamer
Διαγωνισμός: Χαρίζουμε 3 αντίτυπα του βιβλίου PsychoGamer από τον συγγραφέα Νίκο Ταγαρά.
2 αντίτυπα θα δοθούν σε όσους κάνουν reply σε αυτό το forum topic και γράψουν τα gaming βιβλία που έχουν διαβάσει και αν θέλουν τις εντυπώσεις τους (χωρίς spoiler). Αν δεν έχετε διαβάσει ποτέ gaming βιβλία απλά γράψτε "Δηλώνω συμμετοχή".

1 αντίτυπο θα κληρωθεί μόνο για τους πιο ενεργούς Users του GameWorld μέχρι και τώρα .

Καλή επιτυχία σε όλους!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 21 Oct 2015 16:26 by Μάνος Γρυπάρης.

More
21 Oct 2015 16:53 #169967 by Δημήτρης Αραμπατζής
Δηλώνω συμμετοχή

More
21 Oct 2015 17:17 #169975 by Tzortzis Sarris
Bioshock Rapture B)

More
21 Oct 2015 17:27 #169977 by Βασιλης Γαλανος
Δηλωνω και εγω συμμετοχη.
Τωρα απο gaming βιβλια δεν εχω διαβασει,αν και γενικα στην ζωη μου εχω διαβασει υπερβολικα πολλα βιβλια,τωρα τελευταια εχω αρχισει μεσω e-bay και σε μαγαζια να ξαχνω διαφορα σαν την σειρα comic Mass effect Foundation,το Bioshock:Rapture και τα βιβλια-prequel του Halo.Εχω διαβασει βεβαια μεταξυ αλων και ολα τα Harry Potter στα οποια εχουν βασιστει παιχνιδια αλλα δεν νομιζω οτι οριζονται ως gaming βιβλια.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
21 Oct 2015 18:34 #169979 by Θανάσης Λεσιώτης
Το μονο βιβλιο που εχω διαβασει,ειναι το gta v take your game further ( :p ) πολυ καλο ομως...εχει τα παντα,ακομα και τα μαγαζια που μπορεις να ληστεψεις,και τροπους να ξεφυγεις απο αστυνομια..καλη επιτυχια σε ολους!

More
21 Oct 2015 19:35 #169982 by GBouras
Δηλώνω και εγώ συμμετοχή.

More
21 Oct 2015 19:56 #169983 by Θεοχάρης Καρίνος
Δυστυχώς δεν έχω διαβάσει κανένα βιβλίο που να αφορά το gaming.... :(