- Thank you received: 931
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
aims wrote: Ωραια τα metro(ειδικα για εμας που εχουμε λατρεψει και τα παιχνιδια) και αναμενω το 2035..
Βεβαια οφειλουμε να ομολογησουμε πως σε καποια σημεια τα βιβλια αυτα ειναι κουραστικα και κανουν κοιλια.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Mario07 wrote: Για όποιον ενδιαφέρεται κυκλοφόρησε μεταφρασμένο στα ελληνικά το 2ο βιβλίο του The Witcher με όνομα "Το σπαθί του πεπρωμένου". Το έχω διαβάσει και από την αγγλική μετάφραση και πρόκειται για πολύ ωραίο βιβλίο. Πολύ καλό το γεγονός πως ήδη έχουν μεταφραστει τα 2 πρώτα, λογικά σιγά σιγά θα κυκλοφορήσουν και τα υπόλοιπα 6.
Mario07 wrote: Και εγώ είχα αρχήσει να απογοητεύμαι, γιατί πέρασαν σχεδόν 3 χρόνια από τότε που βγήκε το πρώτο και πίστευα ότι τα παράτησαν. Αλλά να που τελικά βγήκε και το δεύτερο. Στις αγγλικές μεταφράσεις το συγκεκριμένο το είχαν παραλείψει και πήγαν κατευθείαν στο 3ο (κανείς δεν ξέρει γιατί ) Άντε να δούμε... Το ενδιαφέρον είναι ότι είχε τύχη να μιλήσω με έναν από τους εκδότες. Μου είχε πει (και επιβεβαιώνεται και από το ίδιο το βιβλίο) πως ο μεταφραστής ξέρει πολωνικά και μεταφράζει το βιβλίο κατευθείαν απο το original. Επίσης μου είπε πως οι αγγλικές μεταφράσεις καθυστέρησαν τόσα χρόνια επειδή δεν άρεσε το αποτέλεσμα στον ίδιο τον Sapkowski, ενώ στα ελληνικά κάνουν καλύτερη δουλειά. Γενικώς μου είχε δώσει την εντύπωση ότι τα δουλεύουν πολύ πριν τα βγάλουν κάτι που είναι πολύ καλό. Α και μετά από την πολυλογία θα σου πρότεινα να διαβάσεις και το πρώτο είναι πολύ καλό .
Domine Non Es Dignus wrote: Δε γνωρίζω αν έχει ήδη αναφερθεί ή όχι αλλά σε κάθε περίπτωση κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και τσεκάρετε οτιδήποτε έχει γράψει ο Jo Nesbo.
Επίσης ο Ηγεμόνας του Μακιαβέλλι διώχνει εύκολα τη βαρεμάρα στο μετρό (διαβάζεται πολύ εύκολα και είναι μικρό σε μέγεθος = καλή τιμή).
Domine Non Es Dignus wrote: Δε γνωρίζω αν έχει ήδη αναφερθεί ή όχι αλλά σε κάθε περίπτωση κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και τσεκάρετε οτιδήποτε έχει γράψει ο Jo Nesbo.
Επίσης ο Ηγεμόνας του Μακιαβέλλι διώχνει εύκολα τη βαρεμάρα στο μετρό (διαβάζεται πολύ εύκολα και είναι μικρό σε μέγεθος = καλή τιμή).
Dovahkiin wrote: Το προηγούμενο διάστημα διάβασα δύο βιβλία του Λάβκραφτ, τα "Όνειρα στο Σπίτι της Μάγισσας" και "Ο Ίσκιος Πάνω από το Ίνσμουθ". Δεν είχε τύχει ποτέ να διαβάσω βιβλία του, αλλά με αφορμή το Bloodborne, αποφάσισα να διαβάσω και να γνωρίσω έναν αντίστοιχο σκοτεινό, μεταφυσικό κόσμο και τι καλύτερο από το να διαβάσω το δάσκαλο του τρόμου και του μεταφυσικού. Με εντυπωσίασαν οι πλούσιες περιγραφές του και η μεγάλη του φαντασία, αλλά... έως εκεί. Είναι λογικό που θεωρείται μετρ του είδους αυτού, προσωπικά όμως δεν είχε να μου προσφέρει κάτι. Είχα αγοράσει άλλο ένα του Λάβκραφτ, αλλά θα το διαβάσω άλλη φορά.