Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σπαζοκεφαλιές...

More
18 Dec 2006 20:06 #24048 by Μάνος Νικολόπουλος
Οταν βρεθουμε στο προαυλιο θα ορισουμε τον ανθρωπο κλειδι.Ας πουμε οτι ειμαι εγω...:
Καθε φορα που θα μπαινει καποιος και θα πετυχει τη λαμπα σβηστη θα την αναψει.Αυτο θα συμβει ΜΟΝΟ την πρωτη φορα που θα τη βρει σβηστη..Αν ξαναμπει και την βρει σβηστη δεν κανει τιποτα.Αν μπει και την βρει αναμμενη παλι δεν κανει τιποτα,απλα περιμενει την πρωτη φορα που θα την πετυχει σβηστη για να την αναψει.
Οταν θα μπω εγω:
Αν την πετυχω σβηστη, δεν κανω τιποτα.Αν την πετυχω αναμμενη την σβηνω και μετραω στο μυαλο μου ''1''.(οτι εχει περασει ενας που την βρηκε σβηστη για πρωτη φορα και την αναψε).Οταν φυγω λοιπον απο τη Σαλα η λαμπα ειναι σβηστη και περιμενει τον επομενο που θα την πετυχει για πρωτη φορα να τη αναψει,για να ξαναερθω εγω μετα και να την ξανασβησω και να μετρησω ''2''.
Επαναλαμβανω τη διαδικασια και με το που φτασω στο ''99'',τοτε θα εχουν περασει σιγουρα ολοι απο μια φορα τουλαχιστον..(το 99 υποδηλωνει οτι το ''100'' ειμαι εγω)..Αρα με το που σβησω τη λαμπα 99 φορες, τοτε ολα λυθηκαν...Ε?Σαν ακολουθια ειναι απλα με περιεργες παραμετρους...Ε??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Dec 2006 00:12 #24067 by Hektor
Σωστη σκεψη, αλλα προυποθετεις οτι θα σε βαλουν μεσα 100 φορες... Αν μπει καοιος αλλος 100 ή αν μπει ο καθενας απο μια? Αν παρουμε ως προυποθεση πως η διαδικασια ειναι αιεναη μεχρι να βρεθει καποιος-κλειδι να δωσει την λυση, τοτε εισαι σωστος, αλλα δενομιζω οτι παει ετσι...

Παω για το κορνερ...!

More
19 Dec 2006 00:39 #24068 by Μάνος Νικολόπουλος
Δεν προυποθετω οτι θα μπω 100 φορες...σιγουρα θα μπω παραπανω απο τους αλλους(θα υπαρξουν και φορες που δεν θα μετρησω τιποτα)...Δηλαδη μεχρι να μετρησω 99 δεν λεω τιποτα...και σιγουρα η διαδικασια ειναι μαλλον αεναη γιατι πολυ απλα μιλαμε για γριφο και οχι πραγματικοτητα,,,μπορει να μεινουμε

More
19 Dec 2006 12:37 #24079 by Kostas Giagias
Σωστότατος ο sir_nikolo...

O "Αρχηγός" μόνο μετράει και μετράει σβησίματα της λάμπας...

Ακριβώς όπως το είπε...

Οσο για το πόσες φορές μπήκε ο καθε ένας μέχρι να γίνει είναι άγνωστο...

Αυτό γιατί κάποιος μπορεί να έχει μπει και 40 φορές αλλά ακόμα να μην έχει μετρηθεί λόγο ότι έβρησκε ήδη αναμένη την λάμπα...

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
19 Dec 2006 13:27 #24081 by Μάνος Νικολόπουλος
Παρτε αλλον ενα γριφο (λιγο πιο ευκολο απο τα τελευταια 2 πιστευω..):

Ένας πλούσιος συλλέκτης έργων τέχνης είχε προγραμματίσει ένα αεροπορικό ταξίδι στο εξωτερικό για μια σημαντική δημοπρασία. Το πρωί της ίδιας μέρας όμως και λίγες ώρες πριν αναχωρήσει, τον παίρνει στο τηλέφωνο ο νυχτοφύλακάς του και του λέει πως το περασμένο βράδυ είχε δει ένα πολύ άσχημο όνειρο: Η πτήση θα έπεφτε και όλοι οι επιβάτες θα έβγαιναν από μέσα νεκροί. Ο συλλέκτης προσπάθησε να τον καθησυχάσει αλλά αυτός ήταν τόσο επίμονος ότι το όνειρο έμοιαζε πολύ αληθινό, που τελικά τον έπεισε να ακυρώσει την πτήση του. Και πράγματι λίγες ώρες αργότερα η συγκεκριμένη πτήση συνετρίβη με τραγική συνέπεια για όλους τους επιβαίνοντες. Αναστατωμένος ο συλλέκτης παίρνει αμέσως τον νυχτοφύλακά του τηλέφωνο και του λέει πως τον ευχαριστεί πολύ γιατί του έσωσε τη ζωή, αλλά δυστυχώς πρέπει να τον απολύσει!!

More
19 Dec 2006 13:39 #24082 by Kostas Giagias
Απλά γιατί έβλεπε όνειρο εν ώρα εργασίας.... !!!!

Κοιμόταν πάνω στην δουλειά του ως νυκτοφύλακας...

Hellenic Racing Team

More
19 Dec 2006 13:54 #24084 by Μάνος Νικολόπουλος
σωστος.......κανα αλλο καλο εχουμε?Μου αρεσε αυτο με τους φυλακισμενους...

More
19 Dec 2006 15:05 #24089 by Νικολής Ασημάκης
Ένα απ'το βιβλίο μαθηματικών μου! ( 1η Γυμνασίου )

Από 10 σακιά λίρες το ένα περιέχει κάλπικες που ζυγίζουν 7 γραμ. η μια αντί 8 γραμ.
Μπορείτε με μια μόνο ζύγιση να βρείτε ποιο σακί περιέχει τις κάλπικες λίρες;

Υ.Γ. Παρόλο που ξέρω την απάντηση, όποιος τη βρει να μου εξηγήσει τον τρόπο γιατί μπερδεύτηκα. :?  :oops:

More
19 Dec 2006 15:10 #24090 by Kostas Giagias
bazeis
1 apo to 1o saki
2 apo to 2o saki
3 apo to 3o saki
4 apo to 4o saki
5 apo to 5o saki
6 apo to 6o saki
7 apo to 7o saki
8 apo to 8o saki
9 apo to 9o saki
10 apo to 10o saki

αν όλες ήταν οκ δλδ 8 γραμμαρια θα είχες συνολικό βάρος 55 * 8 =440 γρ.

Κάνεις την μέτρηση. αυτή θα σου δώσει από 430-439 γρ

αν δώσει 430 σημαίνει 10 κάλπικες αρα και στο 10ο σακι

Hellenic Racing Team

More
19 Dec 2006 15:28 #24092 by Νικολής Ασημάκης
Ποιος θα βάλει το επόμενο;