Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Όνειρα-Ονειροκρίτης

More
23 Nov 2020 10:33 - 24 Nov 2020 05:36 #241454 by Lyla H Ketchum

Blood Prince wrote: Είδα όνειρο πως ήμουν σαν τον Kratos και είχα μαμήσει στο ξύλο ένα τεράστιο ανθρωποειδές σηκωνοντάς το text to speech και χτυπώντας το στο πάτωμα συνεχής φορές

Είχα ένα όνειρο που πετούσα στην Αυστραλία με το αυτοκίνητό μου!
Last edit: 24 Nov 2020 05:36 by Lyla H Ketchum.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Nov 2020 14:47 - 23 Nov 2020 14:48 #241455 by Blood Prince

LylaKetchum wrote:

Blood Prince wrote: Είδα όνειρο πως ήμουν σαν τον Kratos και είχα μαμήσει στο ξύλο ένα τεράστιο ανθρωποειδές σηκωνοντάς το και χτυπώντας το στο πάτωμα συνεχής φορές

Είχα ένα όνειρο που πετούσα στην Αυστραλία με το αυτοκίνητό μου!

Ωραίο Ονειρο.Μάλλον θα είδες Harry Potter πρόσφατα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Attachments:
Last edit: 23 Nov 2020 14:48 by Blood Prince.

More
10 Dec 2020 09:03 #242108 by Blood Prince
Είδα έντονο όνειρο πως έπαιζα Fifa 19 Champions League στο PS4 και ήταν αναβαθμισμένο με patch σε όλα στα πρότυπα του Fifa 21 για PS4 αλλά όχι το roster και φυσικά δεν είχε τα χαρακτηριστικά next gen.

Επίσης είδα πως είχε bugs και εμφανίζονταν και γυναίκες παίκτριες στο roster και μάλιστα ο αγώνας λόγω bug δεν έγινε αλλά είδα τελικό σκόρ 6-6 με 8-7 τα πέναλτι. (δεν θυμάμαι ακριβώς :P )

Επίσης υπήρχαν δηλώσεις προπονητή και Manager στο τέλος του μάτς.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
04 Jan 2021 16:54 #244106 by Blood Prince
Είδα όνειρο πως ένα μαύρο πέπλο σκέπασε σαν σύννεφο τον ουρανό. Στην συνέχεια μπορούσα να διακρίνω πως το πέπλο αυτό σχημάτιζε ένα πρόσωπο με κουκούλα σαν την Leydia Pyromancer του Dark Souls 2.

[IMG

Peter Baylish

More
05 Jan 2021 10:59 #244124 by Μάνος Γρυπάρης
Νομίζω ότι είχα δει κι εγώ τον Oliver Kahn στον ύπνο μου πριν χρόνια.
Καλά τι κάνει ο τυπάς? Μας τρολάρει όλους και μας επισκέπτεται?
Σημείωση δεν είμαι καν fan του Γερμανικού ποδοσφαίρου, ίσως επειδή τον φοβόμουν σαν τερματοφύλακα. Σε θρίλερ θα έπαιζε άνετα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
09 Apr 2021 11:32 #249106 by Blood Prince
Χθές κοιμήθηκα του καλού καιρού γιατί δεν είχα κοιμηθεί στις προηγούμενες μέρες και είδα κάποια όνειρα.

Δύο από αυτά είναι τα εξής :

Το ένα ήταν ένα σκύλος ο οποίος λυσσομανούσε με αγριάδα σε μια ασφαλτωμένη περιοχή κοντά σε συρματόπλεγμα  και εγώ ξέροντας πως ονειρεύομαι πήγα να τον φτύσω και τότε ξύπνησα.

Μετά αποκοιμήθηκα και είδα ένα άλλο όνειρο πως παρακολουθούσα αυτή που μπλόκαρα και η οποία έβαλε status στο προφίλ το πως είναι παντρεμένη με το που την μπλόκαρα, αλλά και την έπεφτε σε κάποιον.

[IMG

Peter Baylish

More
09 Apr 2021 15:42 #249125 by Απόστολος Μητσακούλης
Έχω δει στον ύπνο μου ότι είμαι έξω στη γειτονιά που μένω και με κυνηγάνε ζομπι του resident evil μέχρι που μπαίνω σε ένα τζιπ.

More
28 Apr 2021 16:01 #250110 by Blood Prince
Χθές είδα όνειρο πως συνάντησα τον Daniel Radcliffe και την Emma Watson.Τους εξέφρασα τον θαυμασμό μου γι'αυτούς και τους ζήτησα να βγούμε φωτογραφία στα αγγλικά προφανώς.Ομως μου είπαν πως έχουν δουλειά,άλλη φορά.

[IMG

Peter Baylish

More
30 Apr 2021 14:48 #250162 by Blood Prince
Τώρα ξύπνησα 14:30

Είδα πολλά αλλά αυτό που θυμάμαι είναι πως είχα βγεί έξω με την παρέα και ξαφνικά έγινε κάτι που δεν θυμάμαι και ήταν εξωγήινοι και έβλεπα το χαρακτηριστικό εξωγήινο διαστημόπλοιο.

Ενα άλλο που θυμάμαι είναι πως έπαιζα Call of Duty και οδηγούσα ένα όχημα στην θάλασσα και τα κύματα τεράστια, και προσπαθούσα να βάλω ένα μικρότερο όχημα σε μεγαλύτερο όχημα.Δεν ξέρω αν όντως υπάρχει σε Call of Duty αλλά μια θάλασσα με τεράστια κύματα θα μπορούσε να υπάρχει. 

[IMG

Peter Baylish

More
30 Apr 2021 16:09 #250179 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Εγώ πάλι είδα προχθές ότι πολεμουσαμε τους κακούς με την παρέα του Cloud και όλα τα καλά παιδιά από το Final Fantasy VII Remake!