Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Όνειρα-Ονειροκρίτης

More
13 Oct 2006 10:31 #20923 by Σπύρος Κλαουδάτος
To ειχα παθει με το Dynasty Warriors 2 οταν πρωτοπηρα το PS2 και επαιζα ολη την ημερα, κυριολεκτικα. Πολεμουσα φαινεται και μεσα στον υπνο μου φωναζα "Juan Shao!!! Juan Shao!!!!" Eνας απο τους δικους ηρθε και με ξυπνησε γιατι φωναζα αρκετα και με ρωτησε "Παιδακι μου εισαι καλα?". Εγω απαντησα, "Ναι εχω τον Juan Shao"

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jan 2007 20:41 - 24 Jan 2007 09:13 #25512 by Μάνος Γρυπάρης
Το απόλυτο site:
www.oneirokritis.gr

Ψάξτε αλφαβητικά και βρείτε οτιδήποτε είδατε στον ύπνο σας, για να δείτε και την ερμηνεία του.

Επίσης εντύπωση μου έκανε ο τρόπους που αναφέρονται τα γεγονότα στο:
www.astro.gr/general/dreams

(Στις περισσότερες ερμηνείες: Μην βγείτε έξω, μην πάτε ταξίδι, μην κολυμπήσετε, μην οδηγήσετε κτλ. κτλ. Επίσης ότι δείτε στον ύπνο σας ισχύει το αντίθετο! Μάλλον γιατί από όσα κάνουμε, στον ύπνο μας βλέπουμε αυτό που λείπει)

Το ακούτε εκεί πέρα στην εκπομπή Game Over?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 24 Jan 2007 09:13 by Μάνος Γρυπάρης.

More
15 Jan 2007 01:45 #25537 by Ανδρέας Γρυπάρης

Soulseeker\ wrote: Xax . Den tha elega oti einai thema RPG .Genikos egw vlepw game oneira an ligo prin paw gia upno exw liwsei gia kapoies wres ena paixnidi h genikos an ekeinh thn hmera paizw sunexeia ena paixnidi. Alles fores evlepa maxes kai taktikes apo total war,alles fores epeza ston upno mou unreal , alles Dota kai warcraft ktl :P

Μου φαίνεται ότι έχεις ενσωματώσει και το PC μέσα σου..

Εμένα πολλές φορές μου έχει τύχει να χειρίζομαι τον υπολογιστή στον ύπνο μου.. με βάση το gaming. Δεν θα ξεχάσω με τίποτα το πόσες ώρες είχα λιώσει παλιά στο Unreal Tournament 1.. και μετά σκότωνα και στον ύπνο μου, και χωρίς να φτάνει μόνο αυτό.. έπαιζα και την πίστα του σχολείου μου(δημοτικό τότε).Απόλαυση! Με εντυπωσίασε η πίστα αλλά δεν γνώριζα να χειρίζομαι τον Unreal editor :( .
Μετά είχαν βγει τα πόκεμον και έβλεπα ότι έπιανα πόκεμον(από την pokemon red τότε) Άλλη πώρωση!.
Σήμερα.. όχι τίποτα σπουδαίο αλλά πριν μήνες είχα δει ένα πράμα σαν περιπέτεια.. ότι πήγα σε άλλη διάσταση και έβλεπα τα πάντα 3D+(παρόμοια γραφικά και με το happy feet), πεντακάθαρα νερά, φύση, τοπίο.. κάτι που δεν βρίσκεις εύκολα στην πόλη.Από εκεί καταλαβαίνεις πόσο παράσιτο είναι ο άνθρωπος μπροστά στην φύση. Πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

More
05 Oct 2017 19:48 #206498 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Σήμερα το χάραμα είδα στον ύπνο μου ότι έπαιζα ένα παιχνίδι όπου έλεγχα την Senua(δεν έχω παίξει το Hellblade: Senua's Sacrifice πάντως) σε προοπτική τρίτου προσώπου και το παιχνίδι ήταν σε στυλ Silent Hill. Είχα μαζί μου και μια φίλη της Senua η οποία ήταν μια Γιαπωνέζα μαθήτρια με κοντό μαύρο μαλλί, γαλάζιο μπουφάν και φούστα. Σε κάτι σκοτεινά σκουριασμένα δωμάτια έψαχνα για κάτι με φακό. Υπήρχαν και διάλογοι που επέλεγα τι θα πω αλλά δε θυμάμαι τι έλεγαν ούτε κάτι περισσότερο. Σίγουρα έγιναν πολλά αλλά τα ξέχασα μόλις ξύπνησα. :P

More
05 Oct 2017 20:59 #206500 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ είδα ότι ένας παππούς μου χάραξε το αμάξι με το μηχανάκι του καθώς πήγαινε να με προσπεράσει και μετά τον πήρα στο κυνήγι. Σήμερα δεν ήθελα να οδηγήσω για κανένα λόγο!
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
20 Nov 2017 12:00 #208546 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα το βράδυ ότι ήμουν το "Μάτι" του Σάουρον και παρατηρούσα από το Μπάραντ-ντουρ τη Μέση-Γη πηγαίνοντας πέρα δώθε το βλέμμα μου. Ε με έπιασε ένας φόβος και μια ζαλάδα μέσα στο όνειρο γιατί έχω τρομερή υψοφοβία :p Ξύπνησα το πρωί και με πονούσαν τα μάτια, ζαλιζόμουν και έχω ακόμη πονοκέφαλο! Πρέπει να αλλάξω μαξιλάρια μάλλον!
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
06 Aug 2019 14:35 #226104 by Blood Prince
Χθές όταν κοιμήθηκα είδα πως έπαιζα το παιχνίδι Vampyr.

Ισως το αγόραζα αλλά αυτή την στιγμή είναι πολύ ακριβό και θα περιμένω να πέσει η τιμή.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
29 Aug 2019 11:23 #226447 by Blood Prince
Είδα όνειρο πως περπατούσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο οποίο γινόταν ρεαλιστική αναπαράσταση του περιβάλλοντος των Dark Souls σαν να παίζω με PSVR και ακόμα καλύτερα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
03 Jun 2020 13:07 #235096 by Blood Prince
Είδα έντονο όνειρο πως έπαιζα Last of Us Part 2.

Οσο είμαι ξύπνιος δεν παίζω Videogames εδώ και καιρό,τουλάχιστον έπαιξα στο όνειρο.

[IMG

Peter Baylish

More
03 Jun 2020 15:53 #235110 by Ηλιας
Εγω αν και δεν πιστευω στα ονειρα, ειδα εχθες πως ειχα παει σε ενα στριπτιτζαδικο και μας σερβιρε ποτο η μαιρη μηλαρεση και μετα μεταμορφωθηκε στον τραμπ και μας κυνηγαγε γιατι ειμασταν παρεα με εναν μαυρο φιλο μας και παλιο συμμαθητη.

Τι να σημαινει αυτο;