Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Όνειρα-Ονειροκρίτης

More
03 Sep 2005 14:20 - 01 Aug 2007 08:22 #2137 by Μάνος Γρυπάρης
Ίσως να είναι χαζό το topic που άνοιξα αλλά ίσως και σε κάποιους να φανεί ενδιαφέρον. Τι θα λέγατε εδώ να καταγράφουμε κάθε φορά τα όνειρά μας, κυρίως αυτά που έχουν να κάνουν με Games. Γιατί επειδή είμαστε Gamers συχνά πυκνά βλέπουμε διάφορα περίεργα.

Τα απόλυτα sites:
Ονειροκρίτης - Pathfinder
www.oneirokritis.gr

www.pinelies.com/oneirokritisr

Ψάξτε αλφαβητικά και βρείτε οτιδήποτε είδατε στον ύπνο σας, για να δείτε και την ερμηνεία του.

Επίσης εντύπωση μου έκανε ο τρόπους που αναφέρονται τα γεγονότα στο:
www.astro.gr/general/dreams

(Στις περισσότερες ερμηνείες: Μην βγείτε έξω, μην πάτε ταξίδι, μην κολυμπήσετε, μην οδηγήσετε κτλ. κτλ. Επίσης ότι δείτε στον ύπνο σας ισχύει το αντίθετο! Μάλλον γιατί από όσα κάνουμε, στον ύπνο μας βλέπουμε αυτό που λείπει)

Το ακούτε εκεί πέρα στην εκπομπή Game Over?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 01 Aug 2007 08:22 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Sep 2005 15:29 #2139 by Σταύρος
Xax . Den tha elega oti einai thema RPG .Genikos egw vlepw game oneira an ligo prin paw gia upno exw liwsei gia kapoies wres ena paixnidi h genikos an ekeinh thn hmera paizw sunexeia ena paixnidi. Alles fores evlepa maxes kai taktikes apo total war,alles fores epeza ston upno mou unreal , alles Dota kai warcraft ktl :P

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
03 Sep 2005 17:11 #2143 by a Guest
Replied by a Guest on topic Όνειρα-Ονειροκρίτης
Tha ithela na kerdisw to CPL tournament sto CS... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

More
04 Sep 2005 00:34 #2160 by Μιχάλης Πλατάρης
Εγω παιδια ειχα φανταστει οτι ημουν μεσα σε ενα παιχνιδι ηλεκτρονικο σαν το Fifa Street και μπορουμε να παιζουμε σε ολη τη γειτονια μου ποδοσφαιρο,να εχει ο καθενας το ειδικο του κολπο, να μπαινουμε μεσα στα σπιτια και να τα κανουμε ανω κατω με την μπαλα,να κανουμε οτι κανουμε και στην πραγματικοτητα και αυτο να ειναι σε παιχνιδι...Φοβερο!!!

More
04 Sep 2005 12:14 #2180 by Μπάμπης Κάιδος
Ego pio mikros, eixa porothei me to proto mou RPG, se vathmo pou eixa ftasei na to vlepo ston ipno mou. Milame gia to Fallout, pragmatika evlepa oloklires istories (fisika oxi panta me noima) ston kosmo tou pexnidiou... Milame omos gia megali porosi me to paxnidi...

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
09 Sep 2005 02:16 - 09 Sep 2005 23:35 #2528 by a Guest
Replied by a Guest on topic Όνειρα-Ονειροκρίτης
Μάνο,και ο Lovecraft κάπως έτσι ξεκίνησε την καριέρα του και έγινε μέτρ στη χώρο της λογοτεχνείας τρόμου!
Λές να είναι τυχαίο,ή ξεκίνησες ήδη το promotion; :p
Last edit: 09 Sep 2005 23:35 by a Guest.

More
09 Sep 2005 11:25 #2551 by Τάσος Γεωργίου
μια απ' τα ίδια με τον mvp. έβλεπα στον ύπνο μου ιστορίες απ' το BG. αν και σήμερα σπάνια βλέπω όνειρα σχετικά με games. εκτός και άν έχω φάει μια μέρα ολόκληρη παίζοντας κάποιο game, οπότε με κυνηγάει και στον ύπνο μου... :lol: :lol:

More
14 Oct 2005 19:48 #4002 by Γιώργος Γκούμας
Παιδια μαλλον πρεπει να κοψουμε τα πολλα παιχνιδια μου φαινεται.....Εγω καμια φορα βλεπω να σηκωνω καμια κουπα αλλα τιποτα το ιδιαιτερο......Ο Μπαμπης εβλεπε ταινια ολοκοληρη στον υπνο του μου φαινεται.... :twisted:

More
15 Oct 2005 00:05 #4010 by dimitris

Dimitris wrote: Tha ithela na kerdisw to CPL tournament sto CS... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

poios dn tha to ithele ...............

More
13 Oct 2006 08:17 #20917 by Αλέξανδρος Κυπριωτάκης
AUCH!!!intense gameplay damage!

Το σκηνικο γνωστο..καθοσαστε να παιξετε στο σπιτακι σας ενα νεο game που μολης εγκαταστησατε και η ωρα ειναι 8 το βραδυ(ας φερουμε το civ4 σαν παραδειγμα).Καθος παιζετε,απο φυσικη αναγκη θα πρεπει να πατε τουαλετα.Στην προσπαθεια να φτασετε κατι δεν παει καλα και ζαλιζεστε.Το ματι σας θα προσεξει καπου ενα ρολογακι που αναγραφει την ωρα 8 το πρωϊ.''Ουπς''λετε.''Δεν πειραζει μωρε.ας ειναι..''
Το βιολι αυτο θα συνεχιστει για ακομη 3 βραδια..
Μετα απο μια νυχτερινη εξοδο και ενω θα επρεπε να νιωθετε ξενιαστος και να χαλαρωνετε στο κρεβατακι σας,στον υπνο σας εισβαλουν μουσκετοφοροι και κατι καταπελτες που με γραφικα του game σας και εχουν label εθνικοτητας κατι ορνιθοσκαλισματα.Ξερετε πολυ καλα οτι προσπαθητε να τους αποθησετε και πως οταν ξυπνισετε θα φυγουν.Ανοιγετε τα ματια σας με μια απιστευτη ζαλαδα.Ξανακλεινετε και βλεπετε ξανα το game μπροστα σας.Αυτο δυστιχος θα σας ταλεπορει για αρκετες ωρες και δεν θα ξεκουραστητε καν.
Καπος ετσι την επαθα και την παθαινω με διαφορα παιχνιδια οπως Mount & Blade,Oblivion,civ series,και αρκετα αλλα.Το αισθημα ειναι απλος απαισιο και αρρωστενεις ασχημα!μου εχει τυχει να εχω και ψευδεσθησεις στον ξυπνιο μου.Σας εχει τυχει ποτε?Δεν θελω να δυσφημισω κανενα παιχνιδι αλλα για την απομενη εβδομαδα λεω να μην παιξω τιποτα και να πιασω κανενα βιβλιο για θεραπεια.

"Οι Κρητικοί κλέφτες": Κάθε Παρασκευή 16:00-17:00 στον Games Radio