Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Θα συμφωνήσω μαζί σου στη δεύτερη παράγραφο. Πολλοί φαίνονται να λένε μπαρούφες μετά από near-death καταστάσεις (σταμάτησε η καρδιά για 10 δεύτερα κλπ). Περισσότερο θεωρώ κι εγώ ότι είναι μια χημική αντίδραση του εγκεφάλου. Το είπε άλλωστε και ο House (btw, είναι η δεύτερη φορά που τον επικαλούμαι ως πηγή στο φόρουμ αυτό).Prince of Persia 30 wrote: Εγώ πιστεύω πως μετά-θάνατον δεν υπάρχει απολύτως τίποτα.
Οι διάφορες μεταθανάτιες εμπειρίες εφόσον έχουν συμβεί στα αλήθεια στον ασθενή και δεν τις εκφράζει για την δημοσιότητα και την εξαπάτηση ορισμένων θρήσκων ας πούμε είναι λόγω των παραισθήσεων που προκαλεί ο εγκέφαλος όταν βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση.
Domine Non Es Dignus wrote: Έτσι κι αλλιώς η σύγχρονη επιστήμη παίζει να μας κάνει να ζούμε αρκετά παραπάνω (200-300 χρόνια) οπότε θα έπρεπε να μας απασχολεί ακόμα λιγότερο (το τι γίνεται μετά, όχι ο θάνατος itself).
Flame13Gr wrote: Δεν έχω δει κάποιον νεκρό να επιστρέφει πίσω. Λίγο δύσκολο να υπάρχει κάτι άλλο. Η Μετεμψύχωση και η ανάληψη ψυχών όλα αυτά είναι θεωρίες κάποιων θρησκειών που "πατούν" πάνω στον φόβο του θανάτου.
Εμένα δεν με πείθουν.
Κάποιους όμως μπορεί, γιατί δεν μπορούν να ζήσουν αλλιώς. Και είναι σεβαστό.