Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυναίκα Gamer

More
10 Jan 2014 17:07 #138929 by Χριστιάνα Θάνου
www.facebook.com/groups/AmazonsGaming
Αυτη ειναι μια ομαδα στο facebook οπου μαζευομαστε ολες οι γυναικες που ασχολουμαστε λιγο η πολυ με τα video games.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jan 2014 22:33 #138943 by Παντελής Δασκαλέλος

Glamorous wrote: www.facebook.com/groups/AmazonsGaming
Αυτη ειναι μια ομαδα στο facebook οπου μαζευομαστε ολες οι γυναικες που ασχολουμαστε λιγο η πολυ με τα video games.

Μπορώ να μπω και εγώ στο group να σας τρολλάρω λιγάκι; :wink:

More
10 Jan 2014 22:53 #138944 by Σταύρος Δήμου
Κάποτε όταν έπαιζα Quake Live συνάντησα μια γυναίκα (προς μεγάλη μου έκπληξη,μιας και είν απ τα πιο hardcore arena fps) και όχι μόνο αυτό,ήταν και Ελληνίδα! (ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη!) :o
Δεν θυμάμαι nickname.

More
10 Jan 2014 23:26 #138946 by ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΗ
Από αυτά που διαβάζω από μερικούς καταλαβαίνω οτι έχουν την αίσθηση οτι το gaming είναι καθαρά αντρική υπόθεση, αποψή τους δεν λέω, αλλά ίσως θα έπρεπε να ανοίξουν λίγο περισσότερο τα μάτια τους!!

More
11 Jan 2014 01:09 #138957 by Alex Filos
Replied by Alex Filos on topic Γυναίκα Gamer
Ένα blogpost που διάβασα πριν κάποιο καιρό και νομίζω έχει πολύ ενδιαφέρον:
cake-pie.com/women-gamers-gaslamp-games-forums-are-amazing/931/

More
19 Jan 2014 18:56 #139337 by Αλέξανδρος Καλοστύπης
Ναι, θα είχε πολύ ενδιαφέρον να γνώριζα μια κοπέλα gamer.

More
19 Jan 2014 21:43 #139341 by Κώστας Αθαν
Το καλυτερο χαβαδελικι γινεται οταν μετεχουν στα games και κοπελες. Και δεν αναφερομαι μονο στα buzz κτλ... Απο οτι διαβασα απο τα παραπανω ποστ πρεπει να θεωρουμε ενας απο τους τυχερους γιατι στο χωριο μου(στο νομο πιεριας) απο πιτσιρικια που ημασταν, αγορια και κοριτσια παιζαμε απο ποκεμον στα gb οταν ηταν η εποχη τους μεχρι τεικεν στα psp αργοτερα :P
Παντως πρεπει να παραδεχτω οτι σε καποιες φασεις πανω στα "συγχρονα" games οι κοπελες στροφαρουν καλυτερα :)
Κλεινοντας να πω οτι το τριπτυχο anime-manga-games κραταει πιο ευκολα τις κοπελες στο χωρο νομιζω :P

[center:gfcn7s2j] [/center:gfcn7s2j]

More
05 May 2014 17:29 #144217 by Μάρκος Ασκανιάν
Το gaming είναι για όλους! Δυστυχώς ελάχιστες κοπέλες που έχω γνωρίσει παίζουν και τις περισσότερες φορές όταν γίνεται συζήτηση γι'αυτό το θέμα ακούω το πολύ σπαστικό ''Παιδάκι είμαι να παίζω;'' ή το περίφημο "Είναι χάσιμο χρόνου''.
Fuck δηλαδή. :( Εγώ όσες φορές προσπάθησα να φέρω σ'επαφή το gaming με κοπέλες τα κατάφερνα και γελάγαμε γιατί πάντα υπάρχει θέμα με τα controls και το gameplay!!! Game on και τα μυαλά στο blender!!! :P :P :P :P

Adododo!!!

More
26 Feb 2015 13:00 - 26 Feb 2015 13:11 #157260 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Κάνω ένα resurrect σε αυτό το θέμα γιατί φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, χεχεχε B)

Τον τελευταίο χρόνο έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες που παίζουν video games και οι περισσότερες είχαν ένα κοινό παράγοντα. Τα anime.
Σχεδόν όλες βλέπανε anime κατα κύριο λόγο, και, ε, παίζανε και κανα video game που και που.
Από την εμπειρία μου, πιστεύω πως στην Ελλάδα οι περισσότερες κοπέλες gamer, είναι κάπως έτσι. Εντάξει, πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις, δεν ειμαι απόλυτος. :lol:

Κάτι που ξέχασα να προσθέσω. όταν βρίσκεις gaming παρέα και υπάρχει και μία γυναίκα μέσα, είναι ότι καλύτερο!
Last edit: 26 Feb 2015 13:11 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος.

More
26 Feb 2015 18:13 #157280 by Δήμητρα
Replied by Δήμητρα on topic Γυναίκα Gamer
Εγω είμαι η εξαίρεση :P