Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυναίκα Gamer

More
05 Jul 2013 09:53 #127513 by Χριστιάνα Θάνου
Ανοίγω αυτό το topic για να μιλήσουμε για γυναίκες gamers. Προσοχή, δεν μιλάω για το είδος που βαρέθηκε το Sims και άρχισε να παίζει League of Legends :lol: αλλά για πραγματικές game fans. Εδώ μπορείτε να μιλήσετε για όσες γνωρίζετε από τον χώρο του Gaming και της τεχνολογίας και θεωρείτε αξιόλογες.
Θα ξεκινήσω με ένα λιγάκι χιουμοριστικό άρθρο που έγραψα τον προηγούμενο μήνα.
Gamer Girlfriend: Hot or Not?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jul 2013 11:04 #127516 by Νικόλας Μπάντρας
γνώμες πάνω άρθρο που έχεις γράψει: όλα τα αρνητικά -πέρα από τον παράγοντα της εμφάνισης ο οποίος είναι καθαρά υποκειμενικός- αναφέρονται σε άτομα που είναι είτε χαζά, είτε εθισμένα. χαρακτηριστικά τα οποία προσωπικά θα με απομάκρυναν από το οποιοδήποτε θηλυκό gamer ή μη.

όσων αφορά γενικά τις γυναίκες gamer..... δεν ξέρω καμία ^_^

More
05 Jul 2013 22:06 #127563 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Η γυναίκα gamer είναι ένας αστικός μύθος, σαν τους κροκόδειλους στους υπονόμους και τις απαγωγές απο εξωγήινους. Η παρεξήγηση συνήθως προέρχεται απο MMO'S στα οποία άντρες φτιάχνουν θυλικούς χαρακτήρες ή, σε ακραίες περιπτώσεις, παχύσαρκους gamers, τους οποίους μερικοί μπορεί να περάσουν για γυναίκες λόγο του μεγάλλου στήθους. Οί γυναίκες δεν έχουν το γονίδιο του gaming συνεπώς δεν μπορούν να απολαύσουν ένα παιχνίδι, άρα είναι αδύνατον να είναι gamers

XD XD XD

More
05 Jul 2013 22:35 #127564 by Βάσια Μαρίνη
Εγω ειμαι gamer γιατι παιζω οπως και μερικες φιλες μου και η Χριστιανα που εχω δει εδω.Δεν θα ειστε καλα που λετε οτι δεν υπαρχουν!Τοση ασεβεια πια?

More
05 Jul 2013 22:39 #127566 by Χριστιάνα Θάνου
Το ότι μπαίνουν σε ένα game site που υπήρχαν και ακόμα υπάρχουν γυναίκες συντάκτριες και λένε σε άρθρο μου ότι δεν υπάρχουν γυναίκες gamers ή σημαίνει ότι είναι τελείως ασεβείς ή ότι θέλουν να προκαλέσουν. Άστους Βάσια...

More
05 Jul 2013 22:42 #127567 by Tasos Belinos
Replied by Tasos Belinos on topic Γυναίκα Gamer
Καλα ρε είστε με τα καλα σας?Λετε σε κειμενο της Χριστιανας οτι δεν υπαρχουν γυναικες gamers?Και η Χριστιανα τι ειναι,διακοσμιτικη???Μην μασατε κοριτσια εγω εχω φιλες gamers και πιστεψτε με ειναι καλυτερες γιατι δεν βριζουν και συγκεντρονονται στο παιχνιδι.

More
05 Jul 2013 23:09 #127571 by Παναγιώτης Σεντουκάς
That was too successful O.o

http://t1ak.roblox.com/e06f966893de43c57bd202d339fca7af

Πραγματικά είναι λίγο ντροπιαστικό να βλέπω τέτοιες αντιδράσεις για ένα σχόλιο που φαίνεται καθαρά ότι έγινε για πλάκα. Σόρυ αλλά πρέπει να δουλέψετε με τα κόμπλεξ σας.....

More
06 Jul 2013 01:39 #127575 by Νικόλας Μπάντρας

AlexKillah539 wrote: TotallyRad και Devilhunter εχετε ακουστα το καλυτερα να μασας παρα να μιλας?Ε και εσεις καλυτερα απλως να διαβαζετε παρα να λετε μπουρδες παλιοκομπλεξικοι (σορυ κιολας)

Πώς το "όσων αφορά γενικά τις γυναίκες gamer..... δεν ξέρω καμία ^_^" είναι κομπλεξικό?

Πέρα από κάθε πλάκα, δεν μπορώ να φανταστώ μία κοπέλα που να είναι σε θέση να ανεχτεί την κατάσταση που επικρατεί σε μία παρέα αρσενικών gamer. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε σε σπίτι φίλου και να μην παίξουμε κάτι ηλεκτρονικό με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.... Βασικά δεν ξέρω καν πως θα συμπεριφερόμουν σε μία τέτοια κοπέλα. Όταν την νικάς την ξεφτιλίζεις όπως τα αρσενικά της παρέας σου? Δεν ξέρω κοπέλες που να ανέχονταν τον τρόπο που μιλάμε μεταξύ μας όταν παίζουμε....

More
06 Jul 2013 05:06 #127590 by Μιχάλης Χαραλαμπάκης
Ηθελα να σχολιασω στο αρθρο αλλα ξεχαστηκα οποτε καλυτερα εδω στο forum μιας και ανοιχτηκε topic. Γυναικες gamers δεν εχει πολλες η χωρα μας εγω γνωριζω δυο προσωπικα με τις οποιες κανουμε παρεα γιατι εχουμε και αρκετα κοινα. Νορμαλ ατομα. Στο εξωτερικο η κατασταση ειναι καλυτερη απλα εδω ειμαστε κλασικα πολυ πισω.

Totally_Rad wrote: όλα τα αρνητικά -πέρα από τον παράγοντα της εμφάνισης ο οποίος είναι καθαρά υποκειμενικός- αναφέρονται σε άτομα που είναι είτε χαζά, είτε εθισμένα. χαρακτηριστικά τα οποία προσωπικά θα με απομάκρυναν από το οποιοδήποτε θηλυκό gamer ή μη.

Δε νομιζω. Ειδικα το πρωτο και το δευτερο δηλαδη εμφανιση (συνηθως καθονται αρα εχουν κιλακια) και οτι μιλαει με πολλους αντρες ειναι στανταρ χαρακτηριστικα τους.

Devilhunter_PS wrote: Η γυναίκα gamer είναι ένας αστικός μύθος, σαν τους κροκόδειλους στους υπονόμους και τις απαγωγές απο εξωγήινους. Η παρεξήγηση συνήθως προέρχεται απο MMO'S στα οποία άντρες φτιάχνουν θυλικούς χαρακτήρες ή, σε ακραίες περιπτώσεις, παχύσαρκους gamers, τους οποίους μερικοί μπορεί να περάσουν για γυναίκες λόγο του μεγάλλου στήθους. Οί γυναίκες δεν έχουν το γονίδιο του gaming συνεπώς δεν μπορούν να απολαύσουν ένα παιχνίδι, άρα είναι αδύνατον να είναι gamers

XD XD XD

Καπου ειχε ξανασυζητηθει αυτο το θεμα. Εψαχνα κανα τεταρτο τελικα το βρηκα. Οκ δεν μου εξηγεις και μενα πως γινεται βαση στοιχειων οι gamers να ειναι κατα 47% γυναικες?
www.theesa.com/facts/pdfs/ESA_EF_2012.pdf

Αρα αυτο που λες για γονιδιο δεν παιζει. Οπως εγραψα και στην αρχη εχω δυο φιλες gamers. Η μια εχει καλη εμφανιση και στο σχολειο ημασταν μαζι η αλλη απλα fail. Αλλα η ασχολια δεν εχει καμια σχεση με την εμφανιση. Και το οτι δεν γνωριζεις γυναικες gamers...βασικα...εχεις φιλες? Just asking. :roll:

Πραγματικά είναι λίγο ντροπιαστικό να βλέπω τέτοιες αντιδράσεις για ένα σχόλιο που φαίνεται καθαρά ότι έγινε για πλάκα. Σόρυ αλλά πρέπει να δουλέψετε με τα κόμπλεξ σας.....

Μηπως εβγαλες πρωτος κομπλεξ απεναντι στις γυναικες? Λεμε τωρα. Γιατι οπως βλεπω προσβαλεις γυναικες του forum συν οσους εχουν φιλες gamers σαν εμενα. Ζουν αναμεσα μας. Απλα ειναι συνηθως κατω των 25 και θα αργησει η γενια τους να μεγαλωσει.

More
06 Jul 2013 05:13 #127592 by Μιχάλης Χαραλαμπάκης

Totally_Rad wrote: Βασικά δεν ξέρω καν πως θα συμπεριφερόμουν σε μία τέτοια κοπέλα. Όταν την νικάς την ξεφτιλίζεις όπως τα αρσενικά της παρέας σου? Δεν ξέρω κοπέλες που να ανέχονταν τον τρόπο που μιλάμε μεταξύ μας όταν παίζουμε....

Εγω οταν την νικαω την παιζω κανονικα. Χωρις ελεος. Και δεν εχουνε και προβλημα.