Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Πώς το "όσων αφορά γενικά τις γυναίκες gamer..... δεν ξέρω καμία " είναι κομπλεξικό?AlexKillah539 wrote: TotallyRad και Devilhunter εχετε ακουστα το καλυτερα να μασας παρα να μιλας?Ε και εσεις καλυτερα απλως να διαβαζετε παρα να λετε μπουρδες παλιοκομπλεξικοι (σορυ κιολας)
Δε νομιζω. Ειδικα το πρωτο και το δευτερο δηλαδη εμφανιση (συνηθως καθονται αρα εχουν κιλακια) και οτι μιλαει με πολλους αντρες ειναι στανταρ χαρακτηριστικα τους.Totally_Rad wrote: όλα τα αρνητικά -πέρα από τον παράγοντα της εμφάνισης ο οποίος είναι καθαρά υποκειμενικός- αναφέρονται σε άτομα που είναι είτε χαζά, είτε εθισμένα. χαρακτηριστικά τα οποία προσωπικά θα με απομάκρυναν από το οποιοδήποτε θηλυκό gamer ή μη.
Καπου ειχε ξανασυζητηθει αυτο το θεμα. Εψαχνα κανα τεταρτο τελικα το βρηκα. Οκ δεν μου εξηγεις και μενα πως γινεται βαση στοιχειων οι gamers να ειναι κατα 47% γυναικες?Devilhunter_PS wrote: Η γυναίκα gamer είναι ένας αστικός μύθος, σαν τους κροκόδειλους στους υπονόμους και τις απαγωγές απο εξωγήινους. Η παρεξήγηση συνήθως προέρχεται απο MMO'S στα οποία άντρες φτιάχνουν θυλικούς χαρακτήρες ή, σε ακραίες περιπτώσεις, παχύσαρκους gamers, τους οποίους μερικοί μπορεί να περάσουν για γυναίκες λόγο του μεγάλλου στήθους. Οί γυναίκες δεν έχουν το γονίδιο του gaming συνεπώς δεν μπορούν να απολαύσουν ένα παιχνίδι, άρα είναι αδύνατον να είναι gamers
Μηπως εβγαλες πρωτος κομπλεξ απεναντι στις γυναικες? Λεμε τωρα. Γιατι οπως βλεπω προσβαλεις γυναικες του forum συν οσους εχουν φιλες gamers σαν εμενα. Ζουν αναμεσα μας. Απλα ειναι συνηθως κατω των 25 και θα αργησει η γενια τους να μεγαλωσει.Πραγματικά είναι λίγο ντροπιαστικό να βλέπω τέτοιες αντιδράσεις για ένα σχόλιο που φαίνεται καθαρά ότι έγινε για πλάκα. Σόρυ αλλά πρέπει να δουλέψετε με τα κόμπλεξ σας.....
Εγω οταν την νικαω την παιζω κανονικα. Χωρις ελεος. Και δεν εχουνε και προβλημα.Totally_Rad wrote: Βασικά δεν ξέρω καν πως θα συμπεριφερόμουν σε μία τέτοια κοπέλα. Όταν την νικάς την ξεφτιλίζεις όπως τα αρσενικά της παρέας σου? Δεν ξέρω κοπέλες που να ανέχονταν τον τρόπο που μιλάμε μεταξύ μας όταν παίζουμε....