Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυναίκα Gamer

More
06 Jul 2013 05:56 #127595 by kokos2
Replied by kokos2 on topic Γυναίκα Gamer
Ειναι πολυ ωραιο μια γυναικα να ειναι gamer...Βεβαια εγω ασχολουμαι κυριως με αθλητικοπαιχνιδα οποταν ευκολα μπορει μια γυναικα gamer να μου "βαλει γυαλια"...

Στην ζωη μου ειχα σχεση με δυο φανατικες γυναικες gamer που επαιζαν τα παντα ολα και γουσταρα τρελλα...

edit..Και οι δυο ηταν κουκλαρες... :D

Oσες γυναικες ασχολουνται με gaming μπραβο τους..Θα ηθελα να εβλεπα πολλες γυναικες σ ενα gaming forum επειδη το gaming δεν πρεπει να ειναι αποκλειστικοτητα των αντρων..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jul 2013 10:37 #127600 by Χριστιάνα Θάνου
Digimike δεν ξέρεις πόσο συμφωνώ μαζί σου!

More
06 Jul 2013 11:49 #127607 by Βασίλης Καλφούντζος
Δεν έχει τόση σημασία το γένος όσο το αν σου αρέσει το gaming. Οι άντρες έχουμε μία γενική έφεση στο gaming γιατί κλασσικά κυκλοφορεί η αίσθηση ότι το gaming είναι γένους αρσενικού (βλ. θέση διευθυντή σε εταιρεία, ιδιοκτήτης εταιρείας κ.α). Αυτό βέβαια φυσικά και δεν ισχύει μιας και έχει αποδειχθεί πολλές φορές. Όσο για το ότι οι γυναίκες δεν αντέχουν τα καντήλια και την πίεση γύρω τους, πιστέψτε με δεν ισχύει γιατί τόσο με την κοπελιά μου όσο και με φίλες μου όταν παίζουμε οι ίδιες παναγίες φεύγουν. Το εντυπωσιακό είναι ότι από αυτές φεύγουν χειρότερα.

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]

More
06 Jul 2013 12:34 #127608 by Νίκος Τριανταφύλλης
Εγω να πω κ το αλλο? Δν υπαρχουν τοσες gaming γυναικες για του λογου οτι μερικες σκεφτονται οτι οι αντρες που ασχολουντε με αυτα τους θεωρουν ανωριμους επειδη δν γνωριζουν τι εστι gaming και νομιζουν οτι απασχολει κατι το οποιο αφορα παιδακια !

More
06 Jul 2013 12:41 #127609 by Μιχάλης Χαραλαμπάκης

Nicko wrote: Εγω να πω κ το αλλο? Δν υπαρχουν τοσες gaming γυναικες για του λογου οτι μερικες σκεφτονται οτι οι αντρες που ασχολουντε με αυτα τους θεωρουν ανωριμους επειδη δν γνωριζουν τι εστι gaming και νομιζουν οτι απασχολει κατι το οποιο αφορα παιδακια !

Βασικα εδω που ζουμε στη μπανανια εχουν ολες taboo. Πιστευουν οτι θα τους κακοχαρακτηρισουν οι φιλες τους. Αμα ομως π.χ. η Χριστιανα εχει μια παρεα με φιλες που παιζουν games αντιστοιχα αυτο θα διαδιδεται ωστε να μπουν και οι αλλες στο κολπο και να πουνε "κατσε εδω ολες παιζουνε και δεν θα παιξω εγω? θα παιξω και θα γινω καλυτερη".

Ασε που αν ασχοληθουν θα γνωρισουν για πλακα αντρες αφου θα μπορουν να τους πιανουν πρωτες την κουβεντα για να τους ρωτησουν κτλ.

More
06 Jul 2013 13:16 #127616 by Νικόλας Μπάντρας

DigiMike wrote: Δε νομιζω. Ειδικα το πρωτο και το δευτερο δηλαδη εμφανιση (συνηθως καθονται αρα εχουν κιλακια) και οτι μιλαει με πολλους αντρες ειναι στανταρ χαρακτηριστικα τους.

Παρερμήνευσες το σχόλιό μου. Δεν είπα ότι δεν ισχύουν αυτά που έγραψε η Χριστιάνα. Είπα ότι αν σε γράφει για να λιώσει είναι εθισμένη, ενώ αν σου νευριάσει που της συμπεριφέρθηκες σαν άλλο άτομο της guilt τότε είναι χαζή. Αν πληγωθεί ο εγωισμός σου επειδή σε νικάει τότε είσαι χαζός, και αν ξενερώσεις που μιλάει με πολλά αρσενικά τότε είσαι ζηλιάρης (χαζός).

DigiMike wrote: Καπου ειχε ξανασυζητηθει αυτο το θεμα. Εψαχνα κανα τεταρτο τελικα το βρηκα. Οκ δεν μου εξηγεις και μενα πως γινεται βαση στοιχειων οι gamers να ειναι κατα 47% γυναικες?
www.theesa.com/facts/pdfs/ESA_EF_2012.pdf

Αυτά τα στατιστικά πως βγαίνουν όμως? Πέρα από το είναι από το αμέρικα, το gaming σε κινητά και browsers θεωρείται gaming. Βέβαια σε κινητό μπορείς να παίξεις και παιχνιδάρες αλλά φοβάμαι ότι αυτό δεν συμβαίνει....

More
06 Jul 2013 18:58 #127645 by Μάνος Γρυπάρης
Το link που έδωσε ο Digimike είναι απ' ότι βλέπω από την entertainment software association, έναν έγκυρο αμερικάνικο οργανισμό που διεξάγει έρευνες στην αγορά της ψυχαγωγίας. Περισσότερα εδώ:
www.theesa.com/about/index.asp

Αυτά είναι τα νούμερα, καθώς διάφορες έρευνες που έχουν γίνει έβγαζαν αποτελέσματα γύρω στο 45-52% γυναίκες gamers σε παγκόσμια κλίμακα (μόνο μια φορά είχαν βγει 52% αν θυμάμαι καλά και μάλιστα σε έρευνα που αφορούσε μόνο την Αμερική).

Είμαστε περίπου μισοί-μισοί καθώς σκεφτείτε και τις γυναίκες gamers της Ασίας (καθότι οι γυναίκες είναι περισσότερες στον πλανήτη). Για περισσότερα ίσως ψάξουμε μια πιο πρόσφατη έρευνα και γράψουμε κανένα άρθρο.

Edit: 45% των gamers στην Αμερική είναι γυναίκες. Βρήκα την φετινή έρευνα:
www.theesa.com/facts/pdfs/ESA_EF_2013.pdf

Αφορά δείγμα περυσινής χρονιάς.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 Jul 2013 05:43 #129187 by John Danilo
Replied by John Danilo on topic Γυναίκα Gamer

Nicko wrote: Εγω να πω κ το αλλο? Δν υπαρχουν τοσες gaming γυναικες για του λογου οτι μερικες σκεφτονται οτι οι αντρες που ασχολουντε με αυτα τους θεωρουν ανωριμους επειδη δν γνωριζουν τι εστι gaming και νομιζουν οτι απασχολει κατι το οποιο αφορα παιδακια !

Nicko να ξερες μονο το ποσο συμφωνω μαζι σου.... :D

More
26 Jul 2013 05:46 #129188 by John Danilo
Replied by John Danilo on topic Γυναίκα Gamer
Ανιπαρκτο ειδος στα μεροι μου δυστιχος... :(

Γιαυτο και χριζει τεραστιο respect η γυναικα gamer για μενα... :)

More
26 Jul 2013 10:49 #129195 by Jorgo Jrg
Replied by Jorgo Jrg on topic Γυναίκα Gamer
ψαξτε στο lolking filio ειναι κοριτσι και ειναι πολυ καλη στο Lol και πιστευω πως και σε αλλα games θα ειναι καλη