Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Βασικα εδω που ζουμε στη μπανανια εχουν ολες taboo. Πιστευουν οτι θα τους κακοχαρακτηρισουν οι φιλες τους. Αμα ομως π.χ. η Χριστιανα εχει μια παρεα με φιλες που παιζουν games αντιστοιχα αυτο θα διαδιδεται ωστε να μπουν και οι αλλες στο κολπο και να πουνε "κατσε εδω ολες παιζουνε και δεν θα παιξω εγω? θα παιξω και θα γινω καλυτερη".Nicko wrote: Εγω να πω κ το αλλο? Δν υπαρχουν τοσες gaming γυναικες για του λογου οτι μερικες σκεφτονται οτι οι αντρες που ασχολουντε με αυτα τους θεωρουν ανωριμους επειδη δν γνωριζουν τι εστι gaming και νομιζουν οτι απασχολει κατι το οποιο αφορα παιδακια !
Παρερμήνευσες το σχόλιό μου. Δεν είπα ότι δεν ισχύουν αυτά που έγραψε η Χριστιάνα. Είπα ότι αν σε γράφει για να λιώσει είναι εθισμένη, ενώ αν σου νευριάσει που της συμπεριφέρθηκες σαν άλλο άτομο της guilt τότε είναι χαζή. Αν πληγωθεί ο εγωισμός σου επειδή σε νικάει τότε είσαι χαζός, και αν ξενερώσεις που μιλάει με πολλά αρσενικά τότε είσαι ζηλιάρης (χαζός).DigiMike wrote: Δε νομιζω. Ειδικα το πρωτο και το δευτερο δηλαδη εμφανιση (συνηθως καθονται αρα εχουν κιλακια) και οτι μιλαει με πολλους αντρες ειναι στανταρ χαρακτηριστικα τους.
Αυτά τα στατιστικά πως βγαίνουν όμως? Πέρα από το είναι από το αμέρικα, το gaming σε κινητά και browsers θεωρείται gaming. Βέβαια σε κινητό μπορείς να παίξεις και παιχνιδάρες αλλά φοβάμαι ότι αυτό δεν συμβαίνει....DigiMike wrote: Καπου ειχε ξανασυζητηθει αυτο το θεμα. Εψαχνα κανα τεταρτο τελικα το βρηκα. Οκ δεν μου εξηγεις και μενα πως γινεται βαση στοιχειων οι gamers να ειναι κατα 47% γυναικες?
www.theesa.com/facts/pdfs/ESA_EF_2012.pdf
Nicko wrote: Εγω να πω κ το αλλο? Δν υπαρχουν τοσες gaming γυναικες για του λογου οτι μερικες σκεφτονται οτι οι αντρες που ασχολουντε με αυτα τους θεωρουν ανωριμους επειδη δν γνωριζουν τι εστι gaming και νομιζουν οτι απασχολει κατι το οποιο αφορα παιδακια !