Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Εκλογές 2012: Τι θα ψηφίσετε?

Poll: Τι θα ψηφίσετε στις φετινές εκλογές? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

ΝΔ
No votes 0%
Πασόκ
No votes 0%
Σύριζα
7 20%
ΚΚΕ
1 2.9%
Δημοκρατική Αριστερά
2 5.7%
Ανεξάρτητοι Έλληνες
4 11.4%
Οικολόγοι Πράσινοι
No votes 0%
Λαός
3 8.6%
Χρυσή Αυγή
2 5.7%
Κοινωνική Συμφωνία
No votes 0%
Δημοκρατική Συμμαχία
No votes 0%
Ανταρσύα
No votes 0%
ΕΠΑΜ (ΟΧΙ)
2 5.7%
Κόμμα Πειρατών Ελλάδας
5 14.3%
Δράση-Φιλελεύθερη Συμμαχία
No votes 0%
Ένωση Κεντρώων
2 5.7%
Παναθηναϊκό Κίνημα
No votes 0%
Δημιουργία ξανά
1 2.9%
Δεν έχω αποφασίσει ακόμα
2 5.7%
Λευκό
4 11.4%
Αποχή
No votes 0%
Total number of voters: 3
Only registered users can participate to this poll
More
07 May 2012 05:05 #107527 by Μάνος Γρυπάρης
Τελικά αποτελέσματα

Η χώρα δεν κυβερνείται ούτε από τους μνημονιακούς (100 έδρες, με τις 50 "δώρο" 150) ούτε από τους αντιμνημονιακούς. Εκτός κι αν συννενέσουν Τσίπρας-Καμμένος-Κουβέλης-ΚΚΕ, πράγμα δύσκολο γιατί έχουν ιδεολογικές διαφορές. Αλλά όταν πάρει εντολή ο Τσίπρας τίποτα δεν είναι αδύνατο. Κρίμα που δε μπήκαν οι Οικολόγοι στη Βουλή γιατί με ένα 3% έστω θα είχαμε άλλο ένα αντιμνημονιακό κόμμα μέσα.

[youtube:1di230kk]
[/youtube:1di230kk]

Αν ο Σαμαράς ζητήσει δεύτερες εκλογές, εκεί ακόμα και οι Πασόκοι θα ψηφίζουνε Σύριζα για να μη βγει ο Αντωνάκης. Ο Σύριζα έχει στο χέρι της εκλογές του Ιουνίου, ειδικά με το 40% αποχή που διάβασα (βγάλε πεθαμένους και όσους Έλληνες μετανάστευσαν).

Καιρός να φεύγουν οι κλέφτες. Η μάλλον καλύτερα να μπουν φυλακή και να δημευθούν οι περιουσίες τους. Σειρά έχουν ο Παπανδρέου και ο Παπακωνσταντίνου. Να και κάτι καλό που μας έφερε το μνημόνιο, έστω και καθυστερημένα.

[youtube:1di230kk]
[/youtube:1di230kk]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 May 2012 08:09 #107528 by Αντώνης Παπαθανασίου
Θερμά συγχαρητήρια στους πελάτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ακόμα θερμότερα όμως σε όσους ψήφισαν αυτούς:

jungle-report.blogspot.com/2012/ ... -post.html
jungle-report.blogspot.com/2012/05/2.html

More
07 May 2012 09:26 #107529 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ρε Future και κάθε Future, τι σε πείραξε ακριβώς; Το οτι τους εκανε καψόνι; Και πολύ λίγα τους έκανε! Δηλαδή από εκεί που δεν θέλανε ούτε καν να του πάρουν συνεντευξη και τον πέταγαν από τα κανάλια, τώρα που ηθελαν τηλεθέαση θα τους την χάριζε ετσι; Έξω! Μια από τις μεγαλύτερες νικες χτες ήταν αυτη της Χρυσής Αυγής γιατι πέταξε πίσω στο κατεστημένο όλη τη λάσπη που της ρίχνουν. Ειδικά, με τα σχολια που άφησε το κατα χάρηκα γιατι επιτέλους για μια φορα υπήρξε καποιος που ξεμπρόστιασε στον αέρα τους κωλοδημοσιογράφους της σιωπής.

Και για όσους πάνε να βγάλουν συμπεράσματα τυπου "Φασίστα Χρυσαυγίτη" καταρχήν θα ήθελα να σκεφτείτε ποιοι ειναι οι φασίστες που αποφάσιζαν χωρις τον ξενοδόχο όλα αυτα τα χρόνια και δεύτερον ψήφισα Καμμένο

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
07 May 2012 09:41 #107530 by Αντώνης Παπαθανασίου
BigBoss προσωπικά δεν με απασχολεί αυτό. Άλλωστε λόγω της όποιας μπασταρδεμένης ιδεολογίας τους τα ίδια θα κάνανε ασχέτως της αντιμετώπισής τους από τα κανάλια.

Το τι κρύβεται από πίσω είναι που με τρομάζει :)

More
07 May 2012 10:21 #107531 by Νικολής Ασημάκης
Και ο Χίτλερ ανέβηκε στην εξουσία με σύνθημα "Έξω οι ξένοι, δουλειές σε Γερμανούς" κλπ κλπ και είδαμε που κατέληξε η ιστορία μετεκλογικά.

More
07 May 2012 10:42 #107532 by spartan117
η χρυση αυγη δεν ηθελε να βγει στην τηλεοραση. Τις εχανε γινει προτασεις αλλα αυτοι δεν δεχονταν. Μην λεμε οτι θελουμε.

More
07 May 2012 10:51 #107533 by Νίκος Tριανταφύλλης
Oχι απο που το συμπερανες αυτο? Εδω μιλαγανε γιαυτην χωρις να ειναι παρουσα δν τους εδιναν ποτε ευκαιρια να μιλησουν!

More
07 May 2012 11:01 #107534 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Είναι κάπως μπερδεμένες οι απόψεις μου για να τις αποτυπώσω σωστα αλλά θα προσπαθήσω. Δεν στηρίζω την Χρυσή Αυγή αλλά συγκεκριμένες, μονο πράξεις και ιδεολογίες της. Γενικά είναι ακραίοι, πολύ ακραίοι και αυτό τους κάνει επικίνδυνους. Μηπως όμως έχουμε ανάγκη από κατι τέτοιο; Δε ξέρω.

Όπως εδειξε και ο ακπε υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν μια πλευρα της ΧΑ που πολλοι ψηφοφόροι της δεν γνωρίζουν. Σίγουρα αυτο βοηθησε να πάρουν θεση στη Βουλη και προσωπικα δεν με χαλάει καθόλου. Θέλω να δω τι εχουν να πουν κι αυτοί. Μπορει να εχουμε λάθος αποψη για αυτους μπορει ομως να επιβεβαίωθουμε και να μην τους ξαναψηφισει κανεις ξανά. Το μονο σίγουρο είναι οτι οι λόγοι τους είναι τοσο πατριωτικοι και θα ταρακούνησουν αρκετο κόσμο.

Προσωπικα μισώ την τηλεόραση. Αν μου δίνονταν η δυνατότητα κάνω κακο σε κάποιον μεταξυ Παπανδρέου και τους δημοσιογράφους της τηλεόρασης θα επελεγα το δεύτερον. Τοσο ψέμα, τόση κατευθυνόμενη "ενημέρωση".... Είναι για εμενα οι νούμερο ενα υπεύθυνοι για την κατασταση που επικρατει σήμερα.

@σπαρταν όχι, ηθελαν να βγουν. Μαλιστα μια φορα που πήγε στον αλφα ο μιχαλολιάκος δεν του εκαναν καμια ερωτηση και τον αφησαν να μιλαει μονο του.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
07 May 2012 11:28 #107535 by Αντώνης Παπαθανασίου
Εγώ πάλι απορώ πως γίνεται να διαφημίζονται ως πατριώτες και εθνικιστές από τη μία, να υμνούν οτιδήποτε χιτλερικό και ναζιστικό από την άλλη.

Από τα άκρα πάντα έχουμε ανάγκη, σαφώς πρέπει να υπάρχει αντίλογος. Το κακό είναι ότι το συγκεκριμένο άκρο όχι μόνο είναι κατά του αντιλόγου, αλλά είναι και υπέρ της επιβολής της οποιασδήποτε ιδέας τους. Τόσο ξύλο ρίξανε σε αριστερούς το σαββατοκύριακο σε περιστατικά που δεν νομίζω πως ήταν μεμονωμένα.

Εδώ κόντεψαν να σκοτώσουν άνθρωπο στο Φάληρο που μοίραζε αριστερά φυλλάδια.

Δεν έχω πρόβλημα με κανένα άκρο, όσο αυτό τουλάχιστον ακολουθεί τις ιδέες και τις ελευθερίες της δημοκρατίας. Το "because fuck you, that's why" είναι αυτό που με ξενερώνει.

Όπως και να'χει, συντόνισα την τηλεόραση της Βουλής στα πρώτα τρία κανάλια. Θα πέσει πολύ "κάτι". Τώρα, γέλιο θα είναι αυτό, κλάμα θα είναι, θα δείξει.

More
07 May 2012 11:31 #107536 by spartan117
συμφωνα με την ποπη τσαπανιδου μια απο τις πιο αξοπιστες δημοσιογραφους της χωρας μας ειχαν στειλει προσκληση αλλα η χρυση αυγη δεν δεχτεται. Προφανως δεν ηξεραν τι να πουν. το μονο που ξερουν ειναι να βαρανε κοσμο.