Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Εκλογές 2012: Τι θα ψηφίσετε?

Poll: Τι θα ψηφίσετε στις φετινές εκλογές? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

ΝΔ
No votes 0%
Πασόκ
No votes 0%
Σύριζα
7 20%
ΚΚΕ
1 2.9%
Δημοκρατική Αριστερά
2 5.7%
Ανεξάρτητοι Έλληνες
4 11.4%
Οικολόγοι Πράσινοι
No votes 0%
Λαός
3 8.6%
Χρυσή Αυγή
2 5.7%
Κοινωνική Συμφωνία
No votes 0%
Δημοκρατική Συμμαχία
No votes 0%
Ανταρσύα
No votes 0%
ΕΠΑΜ (ΟΧΙ)
2 5.7%
Κόμμα Πειρατών Ελλάδας
5 14.3%
Δράση-Φιλελεύθερη Συμμαχία
No votes 0%
Ένωση Κεντρώων
2 5.7%
Παναθηναϊκό Κίνημα
No votes 0%
Δημιουργία ξανά
1 2.9%
Δεν έχω αποφασίσει ακόμα
2 5.7%
Λευκό
4 11.4%
Αποχή
No votes 0%
Total number of voters: 3
Only registered users can participate to this poll
More
03 May 2012 18:26 #107424 by Γιάννης Σφηνιάς
Προσωπικά δεν θα πάω να ψηφίσω για οικονομικούς λόγους (50 ευρώ πήγαινε-έλα δεν τα δίνω με όλο το συμπάθιο), αλλά αν πήγαινα θα ψήφιζα πειρατές. Έχω απογοητευτεί όπως και όλοι με το σύστημα και επιτέλους έχει έρθει ο καιρός να σπάσει αυτός ο δικομματισμός.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 May 2012 19:19 #107429 by Σπύρος Τζανετάτος
Θα ψήφιζα Οικολόγους αλλά διώξανε τον Καφετζόπουλο.Ηθελε να τον προτεινουν για δημαρχο του ριξανε ακυρο και γινανε βιδες.
Τεσπα....αληθεια ποιος ψηφισε Λεβεντη? Τον ψηφιζα παλια :-P

More
03 May 2012 23:28 #107439 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Είμαι μεταξύ Σύριζα, Πρόεδρο (Λεβέντη) και Ανταρσύα

More
04 May 2012 02:20 #107446 by Αντώνης Παπαθανασίου
Είμαι μεταξύ Καμμένου και Πειρατών.

[youtube:36tjjkxb]
[/youtube:36tjjkxb]

Εντωμεταξύ όχι Χρυσή Αυγή ρε παιδιά... πραγματικά θα ψηφίζατε έναν άνθρωπο που αναφερόμενος στην σφαγή του Διστόμου είπε σε μέσες άκρες "καλά μας κάνανε αφού τους προκαλέσαμε";

Ο θαυμασμός στους ναζί δεν σταματά ούτε και στις αναφορές για τα εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού και τις σφαγές αμάχων στην Κατοχή. Ο κατοχικός πρωθυπουργός και συνεργάτης των Γερμανών Γ. Τσολάκογλου χαρακτηρίζεται ως ο στρατηγός που «προσπάθησε μια έντιμη ειρήνη», οι ταγματασφαλίτες και οι χίτες (τάγματα Χ) που οπλίστηκαν από τους Γερμανούς για να αντιμετωπίσουν τους αντιστασιακούς αναφέρονται ως «ένδοξοι μαχητές».

Ακόμα και για τη σφαγή αμάχων στο Δίστομο και στα Καλάβρυτα ο Ν. Μιχαλολιάκος τον Ιούνιο του 1991 γράφει χωρίς -όπως αναφέρει- να δικαιολογεί τις πράξεις των Γερμανών: «Κατακτητές ήσαν οι Γερμανοί, πόλεμο είχαμε, ήσαν επόμενο να συμβούν όλα αυτά». Η ευθύνη για τα «αντίποινα» των Γερμανών -όπως καταγράφονται- αποδίδεται στον ΕΛΑΣ που «δολοφονούσε πού και πού κανέναν Γερμανό στρατιώτη, με αντικειμενικό σκοπό να παρασύρουν τα στρατεύματα κατοχής σε πράξεις αντιποίνων για να οδηγήσουν τον λαό στο πλευρό τους»!

Ο άνθρωπος είναι επκίνδυνος...

More
04 May 2012 14:23 #107463 by Μιχάλης Χαραλαμπάκης
Δείτε εδώ

Αν βγάλουμε τους παππούδες που δεν εχουν Internet πόνο να πιάσει πια η ΝΔ την Κυριακή? Και αν θα πανε ολοι να ψηφίσουν γιατί εμένα παππούς-γιαγιά βαριούνται να βγουν απ το σπίτι.

Πειρατές FTW

[youtube:oaltkasm]
[/youtube:oaltkasm]

Έτσι όπως έχουμε σκορπίσει μόνο κυβερνήσεις συνεργασίας θα έχει η Ελλάδα πλέον.

ΥΓ. Έχουνε μπει οι ψηφοφόροι του Λαός και μποικοτάρουν το γκάλοπ ή μου φαίνεται? :roll:

More
05 May 2012 01:46 #107471 by Ανδρέας Γρυπάρης
akpe, μη μπαίνεις στο κόπο να postάρεις αν δεν έχεις πηγή/link, έχω βρεθεί σε πολλές συγκεντρώσεις τους και ξέρω ποιοι είναι.

FuTuRe wrote: Προσωπικά δεν θα πάω να ψηφίσω για οικονομικούς λόγους (50 ευρώ πήγαινε-έλα δεν τα δίνω με όλο το συμπάθιο), αλλά αν πήγαινα θα ψήφιζα πειρατές. Έχω απογοητευτεί όπως και όλοι με το σύστημα και επιτέλους έχει έρθει ο καιρός να σπάσει αυτός ο δικομματισμός.

ΜΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΓΙΑ 50 Ευρώ; που άλλος τραβιέται από Σέρρες - Κρήτη για να μπορεί να ψηφίσει και αλλάζει 3 μέσα μεταφοράς ; :roll:
Θες δηλαδή να αφήνεις άλλους να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚοι και ΝΔκράτες στη θέση σου ; :bduh: το ΑΝΕΧΕΣΑΙ δηλαδή αυτό;
Ότι χειρότερο έχω διαβάσει ΠΟΤΕ σε ελληνικό forum είναι το post σου.
Χίλιες φορές να άκουγα ότι είσαι ΣΥΡΙΖΑ η ΠΑΣΟΚος παρά αυτό το χάλι :armata very angry:

παιδιά μη περιμένετε πρόοδο αν έχετε τέτοιες ιδεολογίες, ΞΕΧΑΣΤΕ το, αλλά αν για κρήσιμες στοιγμές δεν πάτε να ψηφίσετε, κακό στον εαυτό σας κάνετε. Η αποχή είναι θετική ψήφος σε δικοματισμό όπως και να έχει.

[youtube:3k70ceqf]
[/youtube:3k70ceqf]

More
05 May 2012 08:01 #107472 by Αντώνης Παπαθανασίου

Pokemon wrote: akpe, μη μπαίνεις στο κόπο να postάρεις αν δεν έχεις πηγή/link, έχω βρεθεί σε πολλές συγκεντρώσεις τους και ξέρω ποιοι είναι.

Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ", Άρθρο "ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ, Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ" [Ιουλ. 1991]

Bonus fail:

Αν το βρείς πουθενά ρίχτου μια ματιά, έχει ένα σωρό άλλα μαργαριτάρια μέσα ;)

Pokemon wrote: Η αποχή είναι θετική ψήφος σε δικοματισμό όπως και να έχει.

Κοίτα για το 50ρικο δεν εκφέρω άποψη διότι ξέρω ακριβώς πως είναι να μην έχεις ούτε αυτό.

Αλλά το όλο θέμα του "δεν ψηφίζω από αντίδραση" που ακούω συνέχεια είναι επιεικώς γελοίο. Σαν την Μουτσάτσου που από τη μια θέλει να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό, από την άλλη δεν θα έρθει να ψηφίσει "από αντίδραση στο σύστημα".

Και πως θα αλλάξει το σύστημα βρε ζώον; Από μόνο του;

](*,)

More
05 May 2012 14:38 #107475 by Ανδρέας Γρυπάρης
θα πάω Δευτέρα στην έκδοση να το δω, αλλά μέχρι τώρα έχω πετύχει 8 πλαστογραφίες από άλλα τεύχη που έχουν κάνει οι μΠΑτΣΟΚοι ](*,)
το photoshop πάει σύνεφο τις τελευταίες μέρες και προσπαθούν να περάσουν ότι θέλουν :evil:

More
05 May 2012 17:49 #107478 by Γιάννης Σφηνιάς

Pokemon wrote:

FuTuRe wrote: Προσωπικά δεν θα πάω να ψηφίσω για οικονομικούς λόγους (50 ευρώ πήγαινε-έλα δεν τα δίνω με όλο το συμπάθιο), αλλά αν πήγαινα θα ψήφιζα πειρατές. Έχω απογοητευτεί όπως και όλοι με το σύστημα και επιτέλους έχει έρθει ο καιρός να σπάσει αυτός ο δικομματισμός.

ΜΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΓΙΑ 50 Ευρώ; που άλλος τραβιέται από Σέρρες - Κρήτη για να μπορεί να ψηφίσει και αλλάζει 3 μέσα μεταφοράς ; :roll:
Θες δηλαδή να αφήνεις άλλους να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚοι και ΝΔκράτες στη θέση σου ; :bduh: το ΑΝΕΧΕΣΑΙ δηλαδή αυτό;
Ότι χειρότερο έχω διαβάσει ΠΟΤΕ σε ελληνικό forum είναι το post σου.
Χίλιες φορές να άκουγα ότι είσαι ΣΥΡΙΖΑ η ΠΑΣΟΚος παρά αυτό το χάλι :armata very angry:

Πιο πάνω λες ότι ψάχνεις δουλειά εδώ και ενάμιση χρόνο και λες ότι σκέφτομαι τα 50 ευρώ; Αν είχα τα λεφτά θα κατέβαινα στη Κρήτη να ψηφίσω αλλά δούλευα όλο το πάσχα για να μπορέσω να τα καταφέρω μόνος μου μιας και δεν βρίσκω δουλειά στην Αθήνα και θα μείνω πολύ πίσω τώρα αν δώσω 50+ ευρώ σε ένα ταξίδι. Δεν το κάνω από αντίδραση (στην προηγούμενες εκλογές είχα κατέβει και είχα κάτσει και στην εφορευτική) απλά για τους παραπάνω λόγους μου είναι λίγο δύσκολο. Αν σου φαίνεται τόσο περίεργο, τι να πω...

More
05 May 2012 18:39 #107480 by Ανδρέας Γρυπάρης
φυσικά και μου φαίνεται παράλογο, ειδικά για 50Ευρώ! όσο ΧΑΛΙΑ δηλαδή να ήμουν οικονομικά, ακόμη και να στερούμουν τροφή κάποιες μέρες θα πήγαινα να ψηφίσω. Ας πεινάσω ΣΗΜΕΡΑ για να έχω να φάω ΑΥΡΙΟ, η έστω να νιώθω κύριος του εαυτού μου. Τιμώ το τόπο και τη πατρίδα, για όνομα :armata NO:
το να μη ψηφίσεις δε φέρνει άφεση αμαρτιών, ούτε σου δίνει δικαίωμα αντίδρασης για το ότι γίνεται αργότερα. Χειρότερη κατάσταση σε φέρνει και εσένα και τους υπόλοιπους.