Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Εκλογές 2012: Τι θα ψηφίσετε?

Poll: Τι θα ψηφίσετε στις φετινές εκλογές? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

ΝΔ
No votes 0%
Πασόκ
No votes 0%
Σύριζα
7 20%
ΚΚΕ
1 2.9%
Δημοκρατική Αριστερά
2 5.7%
Ανεξάρτητοι Έλληνες
4 11.4%
Οικολόγοι Πράσινοι
No votes 0%
Λαός
3 8.6%
Χρυσή Αυγή
2 5.7%
Κοινωνική Συμφωνία
No votes 0%
Δημοκρατική Συμμαχία
No votes 0%
Ανταρσύα
No votes 0%
ΕΠΑΜ (ΟΧΙ)
2 5.7%
Κόμμα Πειρατών Ελλάδας
5 14.3%
Δράση-Φιλελεύθερη Συμμαχία
No votes 0%
Ένωση Κεντρώων
2 5.7%
Παναθηναϊκό Κίνημα
No votes 0%
Δημιουργία ξανά
1 2.9%
Δεν έχω αποφασίσει ακόμα
2 5.7%
Λευκό
4 11.4%
Αποχή
No votes 0%
Total number of voters: 3
Only registered users can participate to this poll
More
01 May 2012 21:59 #107365 by Γιώργος Ηλιάκης
Για να κάνουμε ένα γκάλοπ να δούμε.

Δείτε εδώ όλα τα κόμματα:
news247.gr/eidiseis/politiki/ekl ... 43802.html

Το κορυφαίο νομίζω είναι αυτό :mrgreen: :
33) Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.) (Μ. Τζαλαζίδης).

Πείτε άμα θέλετε και γιατί.Εγώ θα ψηφίσω Σύριζα γιατί το βλέπω ως τη μόνη σοβαρή αντιμνημονιακή πρόταση.Αρχικά το σκεφτόμουνα για Κουβέλη όμως άλλαξα επειδή κλείνει το μάτι στο Πασόκ.Συν ότι έχει τον Ψαριανό που δεν την παλεύει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 May 2012 23:37 #107374 by Μανώλης Παπαστεργιανός
Καμμένο δαγκωτό:
[youtube:1kvs72pf]
[/youtube:1kvs72pf]
Για να εκμεταλευτεί τα πετρέλαια και για να κλείσει φυλακή ολα τα λαμογια και να τους πάρει τις περιουσίες.Το υποσχεθηκε ας δούμε λοιπον τι θα κανει.

Βασικά όποιο αντιμνημονιακό κι αν ψηφίσουμε καλό θα είναι.Μακριά από Πασόκ-ΝΔ ότι κι αν γίνει!Μαύρισμα ξερό και μην πιστεύετε στα ψέματα για ακυβερνισίες!

More
01 May 2012 23:47 #107378 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Κόμμα Πειρατών Ελλάδας. Είναι πολύ συμπαθητικοί και συμφωνώ απόλυτα με το πρόγραμμά τους.

More
02 May 2012 00:23 #107381 by 1
Eγώ αν και δεν έχω αποφασίσει ακόμα, αυτό επέλεξα κιόλας εδώ, είμαι ανάμεσα σε Καμμένο, Σύριζα και Πειρατές. :P

Θέλω κάποιον που να νοιαστεί για την Ελλάδα πάνω απ'όλα. Ο Καμμένος φαίνεται να είναι τέτοια φάση αλλά με χαλάνε τα διάφορα χοντρά και ψιλο αναληθή που λέει.

Σύριζα από την άλλη το σκέφτομαι γιατί φαίνεται να πηγαίνει καλά και με πρόγραμμα υπέρ της Ελλάδος, αλλά με χαλάνε διάφορα άλλα όπως το αμαρτωλό του παρελθόν και η στάση του για το μεταναστευτικό.

Τέλος Πειρατές μάλλον στην προκειμένη περίπτωση δεν έχουν κάποιο νόημα, γιατί τα προβλήματα της χώρα είναι κάπως διαφορετικά και δεν θεωρώ πως έχει νόημα να ψηφίσω κόμμα που δεν θα μπει στην βουλή.

Όμως με τίποτα ψήφο στον δικομματισμό, στην αποχή και στο λευκό!

More
02 May 2012 03:32 #107386 by Ανδρέας Γρυπάρης
σίγουρα ΔΕΝ θα ψηφίσω : μΠΑτΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, *ΣΥΡΙΖΑ, *ΛΑΟΣ, ΔΜ. ΣΥΜ, ΔΜ. ΑΡ
οι αστερίσκοι πάνε στις μεγαλύτερες κωλοτούμπες, αλλάζουν γνώμες τη μία μέρα στην άλλη αν και μεταξύ Σύζιζα/ξύριζα σίγουρα και καλύτερα ΛΑΟΣ.

μεταξύ χρυσής αυγής και "ΟΧΙ" είμαι.

[youtube:3ueombk6]
[/youtube:3ueombk6]

[youtube:3ueombk6]
[/youtube:3ueombk6]

να κλείσω λέγοντας ότι στο κανάλι του youtube (ΣΥΡΙΖΑ), τα comments στα video είναι κλειστά, θέλουν έγκριση, μη πει κάποιος καμία αλλήθεια και τσούξει.
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ??
και μόνο που το ΛΑΟΣ έκανε αυτή τη μαγκιά και το έψαξε το θέμα ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ, ΑΞΙΟ. Δε το περίμενα τέτοιο πράμα και αξίζει την εμπιστοσύνη μας.
δεν φτάνει που μας κλέβουν, κοστίζουν αρκετά δίς το χρόνο που τα πληρώνουμε, να τους δώσουμε και κάρτα στο χέρι; όχι, ξύλο και αίμα θα πάρετε! ΟΥΣΤ! :minigun: :minigun: :chain:
1 λαθρομετανάστης που τους δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κάρτα = 1 άνεργος ΕΛΛΗΝΑΣ! :evil: :evil:
και ψάχνω δουλειά από τον Ιανουάριο του 2011 :evil: , και οχι, δεν θα φύγω από τη χώρα μου ΕΓΩ, για να βρείτε δουλειά ΕΣΕΙΣ εδώ, θα φύγετε η θα σφαγιαστείτε σε σούβλα ΕΣΕΙΣ για να ζησω εγώ πρίν είναι πολύ αργά και γίνετε σαπούνι στα ράφια των super market, για να πλένω τα χεράκια μου :twisted:

More
02 May 2012 12:06 #107387 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Καλά θα κάνεις Pokemon. Εγώ θα υποστηρίξω τον Καζάκη και το ΕΠΑΜ καθώς συμφωνώ με την κομμουνιστική πολιτική αλλά σε αντίθετη περίπτωση και η ΧΑ να έβγαινε δεν θα με πείραζε (ωστόσο δεν θα την ψηφίσω).

Ο Καμμένος και ο Τσίπρας με τις "ευρωπαϊκές-καπιταλιστικές" τους πολιτικές με τρομάζουν.

[youtube:2q67okno]
[/youtube:2q67okno]

More
02 May 2012 14:05 #107388 by Ανδρέας Γρυπάρης
Ο Καζάκης δεν είναι κουμμουνιστής, το έχει πει και ο ίδιος, ασκεί κεντρική πολιτική και είναι ανοιχτός σε όλα. Ο κουμμουνισμός είναι προς άκρο-αριστερά (με τη Παπαρήγα των τελευταίων 30 ετών), που σηκώνουν το αριστερό χέρι η κάποιες φορές και τα 2 αν προσέχεις σε συγκεντρώσεις που κάνουν. Βέβαια ιδιωτικοποίηση νερού, οσε κλπ είναι καταστροφική όπως και να έχει.

Στο thelab η Χρυσή αυγή είναι στο 13,33%, στο thegreekz όσο ήταν κάποτε ενεργό με downloads είχε ένα 30% (και 50 μέλη με καθημερινά post). Άμα ήταν και στη πράξη τα ποσοστά έτσι θα τους είχαν τινάξει τα πέταλα, θα την έτρωγε την αδέσποτη η τροϊκα πριν περάσει από τις πύλες τις βουλής.

More
02 May 2012 18:20 #107400 by Παναγιώτης Σαμικός
Ρε σεις όχι λευκό.Οποιος ψηφίσει λευκό ή άκυρο δίνει ψήφο σε όλους άρα και στους μνημονιακούς.

Και να δω ποιος χαζος θα ψηφισει ΝΔ-Πασοκ στο γκαλοπ μεχρι την Κυριακή.

More
03 May 2012 12:43 #107412 by Παναγιώτης Σεντουκάς
μάλλον για κόμμα Ελλήνων πειρατών με βλέπω. Στη χειρότερη είναι η ψήφος που δεν θες να πάει στα μεγάλα κόμματα.

More
03 May 2012 12:55 #107413 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Αν πάει σε πολύ μικρό δεν βοηθάτε πάντως.