Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Laptop: Γενική συζήτηση

More
29 Aug 2014 12:27 - 25 Nov 2015 22:45 #148819 by Βαγγέλης Καρίμαλης
TV Tuner σε Laptop
Καλημέρα,
επειδή πλέον ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι υπάρχει πρίζα για κεραία τηλεόρασης θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα σε όσους ξέρουν .

Αν αντί της μικρής κεραίας συνδέσω το tv tuner με την κεραία της ταράτσας θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή θα παίρνει σήμα κανονικά;
Επίσης έχετε κάποιο να προτείνετε; Με ενδιαφέρει να υποστηρίζει τα ψηφιακά και να έχει ραδιόφωνο, αν υποστηρίζει και hd ακόμα καλύτερα.
Ευχαριστώ όσους βοηθήσουν.
Last edit: 25 Nov 2015 22:45 by Nikos Georgopoulos.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Aug 2014 18:19 #148839 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν θα εχεις προβλημα. Δες εδω μερικα:
www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologist...hybPcjbHiTZT_ulmCRnRoCcBPw_wcB

Αν παρεις κατι απο το εξωτερικο μην ξεχνας οτι πρεπει να κανει σε ευρωπαικη (PAL) τηλεοραση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Nov 2014 12:37 #152535 by Γιάννης Ρέμας
λοιπον χτες εκλεισα την οθονη του laptop για να μπει σε αναμονη αλλα οταν σηκωσα την οθονη ενω φαινοταν να λειτουργει το laptop η οθονη δεν εδειχνε τιποτα, αυτο ισχυει εως και τωρα τι λετε να φταιει να πω επισης πως οταν το ανοιγω ακουγονται ηχοι αλλα δεν λειτουργει η οθονη sorry για το μνμ αλλα ειναι απο το κινητο

More
25 Nov 2014 14:15 - 25 Nov 2014 14:16 #152599 by Αντώνης Μπομπότης
Αν κλείσεις όλα τα φώτα και τα παράθυρα του δωματίου σου (οσο το δυνατόν σκοτεινότερα δηλαδή), μήπως φαίνεται έστω κάτι αχνά στο βάθος; Αν ναι, τότε είσαι για inverter.
Θεωρώ οτι έχεις ήδη κάνει κάποια επανεκκίνηση...Αν λοιπόν μετά την επανεκκίνηση, δε φαίνεται τίποτα, δοκίμασε μια εξωτερική οθόνη απο την έξοδο που έχει στα πλάγια. Αν δουλεύει κανονικά η εξωτερική, τότε πιθανότατα ή κόπηκε η καλωδιοταινία της οθόνης του λάπτοπ ή κάηκε η λάμπα της. Αν δε δείχνει ούτε η εξωτερική οθόνη, τότε είσαι για κάρτα γραφικών.
Last edit: 25 Nov 2014 14:16 by Αντώνης Μπομπότης.

More
25 Nov 2014 19:47 #152604 by Γιάννης Ρέμας
κάτι άλλο είναι, την ώρα που περίμενα να ρθει ένας τεχνικός να το πάρει κατά λάθος το άνοιξα (ευτυχώς) και είδα για λίγο την οθόνη να τρεμοπαίζει την κούνησα 5-6 φορές και έφτιαξε βέβαια που και που με το κούνημα ξανά χαλάει, ο τεχνικός μου είπε πρέπει να έχει πάθει κάποια ζημιά ένα καλώδιο, θα δω πως θα πάει τις επόμενες μέρες και άμα χαλάει συχνά θα το πάω για επισκευή

More
26 Nov 2014 15:43 - 25 Nov 2015 22:48 #152620 by Αντώνης Μπομπότης
Ναι. Πιθανότατα έχει θέμα η καλωδιοταινία της οθόνης όπως είπα και παραπάνω. Κάποια στιγμή θια στο ξανακάνει αν ανοιγοκλείνεις το καπάκι. Είναι πολύ συνηθισμένο πρόβλημα στα laptop που ανοιγοκλείνει το καπάκι τους τακτικά.
Last edit: 25 Nov 2015 22:48 by Nikos Georgopoulos.

More
04 Aug 2015 17:11 #166916 by Βαγγέλης Καρίμαλης
Καλησπέρα σε όλους, έχω ένα πρόβλημα με το laptop το οποίο δεν ξέρω καν πως να το googlaro μήπως και το λύσω.
Το laptop από κάτω έχει τέσσερα πλαστικά ποδαράκια, λαστιχένια για την ακρίβεια.
Τα δύο από τα τέσσερα έχουν βγει. Το ένα το έχω χάσει κιόλας.
Το αποτέλεσμα είναι να γλιστράει όταν το έχω σε κάποια επιφάνεια η οποία δεν είναι επίπεδη.
Δεν ξέρω όμως πως λέγονται για να ψάξω να αγοράσω καινούρια. Μπορείτε να βοηθήσετε;

More
04 Aug 2015 20:26 - 05 Aug 2015 09:35 #166925 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Δίχως να ξέρω πως ακριβώς λέγονται ,έγραψα στο ebay Latpop stand και έβγαλε κάτι ανάλογα .τσέκαρε αν σου κάνει κάτι από εκεί.

δες το σε αναζητηση απο χαμηλότερη τιμη σε μεγαλύτερη γιατί δεν κάνουν πάνω από 1 ευρώ -δολάριο.
Last edit: 05 Aug 2015 09:35 by Δημήτρης Βουρβαχάκης.

More
05 Aug 2015 01:23 #166956 by Marios Ntallaris
Λοιπόν από ότι είδα αυτό που ψάχνεις λέγεται απλά feet googlαρε laptop feet και έχει αρκετά και στο amazon. Επίσης βρήκα και αυτή την σελίδα άμα σου κάνει
laptop-feet.com/

More
06 Sep 2015 18:35 #168432 by Βαγγέλης Καρίμαλης
Καταρχάς ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις.
Αυτό που λέει ο Ntallaris εννοώ. Με έσωσες αδερφέ γιατί έχουν φύγει τα 2 από τα 4, και το Laptop και την παραμικρή κλίση να έχει εκεί που το ακουμπάω είναι έτοιμο να φύγει. Έχει φύγει αρκετές φορές αλλά το έχω πιάσει.
Να στε καλά!