Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Δεν αλλάζει κάτι, και πάλι τα ίδια προβλήματα θα του παρουσιάζει!Manos wrote: Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συνδέσεις πληκτρολόγιο, ποντίκι και μια οθόνη πάνω απ' το laptop και να το δουλεύει σαν desktop.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Alcatraz wrote: Ένα είναι σίγουρο, δεν μπορείς να το κάνεις desktop. Και γενικά πολλά μέρη ενός laptop είναι αναπόσπαστα. Άντε να μπορείς να αλλάξεις κανέναν επεξεργαστή, αυτά. Πάρε cooler όπως είπε και ο Μάνος.
Alcatraz wrote: Λοιπόν, Boss ρώτησα έναν τεχνικό και μου είπε πως γίνετε αυτή η μετατροπή. Μου είπε επίσης ότι γίνετε να φτιάξει αυτό το πρόβλημα που σου παρουσιάζει ώστε να μην το κάνεις desktop.
Αν λες να σου φτιάξει το πρόβλημα που έχει το laptop, τότε δεν μπορούσε να μου πει εκείνη την ώρα... αλλά θα κοστίζει είπε γύρω στα 60€. Θα τον ρωτήσω αύριο και θα σου πω, αν ενδιαφέρεσε.BigBoss wrote:
Alcatraz wrote: Λοιπόν, Boss ρώτησα έναν τεχνικό και μου είπε πως γίνετε αυτή η μετατροπή. Μου είπε επίσης ότι γίνετε να φτιάξει αυτό το πρόβλημα που σου παρουσιάζει ώστε να μην το κάνεις desktop.
Και με τι τρόπο αν επιτρέπεται;