Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Laptop: Γενική συζήτηση

More
02 May 2011 15:39 #92745 by Ιβάν

Manos wrote: Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συνδέσεις πληκτρολόγιο, ποντίκι και μια οθόνη πάνω απ' το laptop και να το δουλεύει σαν desktop.

Δεν αλλάζει κάτι, και πάλι τα ίδια προβλήματα θα του παρουσιάζει!

Ένα είναι σίγουρο, δεν μπορείς να το κάνεις desktop. Και γενικά πολλά μέρη ενός laptop είναι αναπόσπαστα. Άντε να μπορείς να αλλάξεις κανέναν επεξεργαστή, αυτά. Πάρε cooler όπως είπε και ο Μάνος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 May 2011 21:48 #92760 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Alcatraz wrote: Ένα είναι σίγουρο, δεν μπορείς να το κάνεις desktop. Και γενικά πολλά μέρη ενός laptop είναι αναπόσπαστα. Άντε να μπορείς να αλλάξεις κανέναν επεξεργαστή, αυτά. Πάρε cooler όπως είπε και ο Μάνος.

Ενα ειναι το σιγουρο, οτι γίνεται. Το εχω δει σε εικονες, απλα θελει πολύ modding. Προβληματα δεν θα εχει γιατι τα παρουσιαζει μονο οταν ζεσταίνεται. Αν του βαλω ανεμιστηρα κανονικης CPU και μεγαλώσει και ο χωρος δεν θα ζεσταινεται άρα δεν θα κολαει.

Cooler έβαλα και ουτε ενα βαθμο κατω δεν πήγε ](*,)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
03 May 2011 22:15 #92802 by Ιβάν
Λοιπόν, Boss ρώτησα έναν τεχνικό και μου είπε πως γίνετε αυτή η μετατροπή. Μου είπε επίσης ότι γίνετε να φτιάξει αυτό το πρόβλημα που σου παρουσιάζει ώστε να μην το κάνεις desktop.

More
03 May 2011 22:54 #92804 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Alcatraz wrote: Λοιπόν, Boss ρώτησα έναν τεχνικό και μου είπε πως γίνετε αυτή η μετατροπή. Μου είπε επίσης ότι γίνετε να φτιάξει αυτό το πρόβλημα που σου παρουσιάζει ώστε να μην το κάνεις desktop.

Και με τι τρόπο αν επιτρέπεται;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
03 May 2011 23:07 #92805 by Ιβάν

BigBoss wrote:

Alcatraz wrote: Λοιπόν, Boss ρώτησα έναν τεχνικό και μου είπε πως γίνετε αυτή η μετατροπή. Μου είπε επίσης ότι γίνετε να φτιάξει αυτό το πρόβλημα που σου παρουσιάζει ώστε να μην το κάνεις desktop.

Και με τι τρόπο αν επιτρέπεται;

Αν λες να σου φτιάξει το πρόβλημα που έχει το laptop, τότε δεν μπορούσε να μου πει εκείνη την ώρα... αλλά θα κοστίζει είπε γύρω στα 60€. Θα τον ρωτήσω αύριο και θα σου πω, αν ενδιαφέρεσε.

More
04 May 2011 00:48 #92807 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Okay.

Εντίτιον: Χαχα. Εκτός από εδώ, είχα ρωτήσει και ένα φίλο μου για να μου βρει ατομο που να ξερει να κανει αυτη τη δουλεια και οντως ήξερε ενα τύπο. Παει εχτες και του λέει τι ήθελα και του απαντάει ο τύπος: "Μήπως ξέρες καποιον Ιβάν; Με είχε ρωτήσει ακριβως τα ιδια πραγματα με εσενα!"

LOL :mrgreen:
Ενημερωτικα λεω και για τους υπολοιπους, η μετατροπη απο laptop σε desktop κοστιζει γυρω στα 100 ευρώ. Βεβαια δεν ξερω αν συμπεριλαμβανονται και τα εξαρτηματα μεσα στην τιμη ή ειναι μονο η εργασια. Οταν το μαθω θα σας πω.

Επισης αν Ivan ρωτησες για το αλλο με τα 60 ευρω, πες μου ακριβως τι θα κανει γιατί εμενα ο φιλος μου ειπε πως απλως θα αλλαξει τον εσωτερικό ανεμιστηρα (αν και μαλλον δεν το καταλαβε καλα).

More
05 May 2011 22:48 #92856 by Ιβάν
Πρώτα απ'όλα δεν θα το κάνει ο Κώστας αλλά ένας φίλος του που ασχολείται με αυτά. Και δεύτερον δεν ξέρω τι ακριβώς θα κάνει, είναι δική του πατέντα αυτό. Θέλεις?

More
14 Jan 2012 14:30 - 25 Nov 2015 22:22 #103813 by Βασίλης Σπετσιέρης
Δύο εκδόσεις Windows σε ένα laptop
Γεια σας.Έχω ένα laptop με δύο σκληρούς δίσκους,150 και 145 gb.Ο ένας που λέγεται Vista(C:), έχει ενσωματωμένα τα vista (έτσι ήταν όταν τον πήρα) και ο δεύτερος με τα 145 gb,λέγεται Data(E:) και ήταν άδειος όταν πρωτομπήκα στο pc.Τον χρησιμοποιώ ως αποθήκη αλλά επειδή μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με τα Vista και θέλω να αποφύγω το format,σκεφτόμουν αν γίνεται να φτιάξω δυο διαφορετικούς χρήστες,όπου ο ένας θα μπαίνει στο Vista(C:) και ο άλλος στο Data(Ε:) με άλλα windows (τα 7).Kάτι τέτοιο είναι εφικτό?
Last edit: 25 Nov 2015 22:22 by Nikos Georgopoulos.

More
14 Jan 2012 15:39 #103815 by Γιάννης Σφηνιάς
Απ' ότι κατάλαβα θες να κάνει double boot. Γίνεται, απλά κάνε εγκατάσταση τα windows 7 στον άλλον σκληρό και κάθε φορά που θα ανοίγει το PC σου θα σε ρωτάει ποιο λειτουργικό να ανοίξει.

More
14 Jan 2012 18:46 #103821 by spyroskoun
Καλη φαση τα 2 λειτουργικα

ηλεκτρονικο τσιγαρο
ηλεκτρονικο τσιγαρο χονδρικη