- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Ρε συ διάβασες πιο πάνω τι λέω?Freak wrote: Μπορει το PC gaming να μην πεθανει, απλα απο ενα σημεια και επειτα θα βλεπουμε 0 exclusives και αθλια ports απο κονσολες, τα οποια απαιτουν λιγα χρηματα και δεν τους νοιαζει αν θα τα χακαρουν γιατι δεν θα εχουν επενδυσει πολλα σε αυτα.
Δυχτυχως η αληθεια ειναι αυτη.
profitis wrote: Μαλιστα, το συγκεκριμένο δεν το γνώριζα. Ο κύριος λόγος δηλαδή που οι εταιρείες τους συμφέρει να πουλάνε κονσόλες έστω και με μια μικρη ζημια οπως έχει γινει πολλες φορες μεχρι τώρα (δεν ξέρω με το PS3 πλέον τι γινεται αλλα λογικα θα εχει πέσει πολυ το κόστος παραγωγής του!)
Φίλε ποτέ δεν το είχα σκεφτεί έτσι... έχεις απόλυτο δικιο... όμως εγω σκεφτηκα και κατι αλλο...Panteiakos wrote: Νομίζω οτι όσο η πολιτική της microsoft αλλά και άλλων hardware εταιριών είναι να υπάρχει και pc gaming κ console gaming δεν υπάρχει θέμα θανάτου του pc gaming. Έχουν αποδεκτεί το γεγονός οτι και οι 2 αυτοί τρόποι ψηφιακής διασκέδασης αποφέρουν περισσότερα χρήματα απο αυτά που θα έμπαιναν στην αγορά video games αν χάνονταν ολοκληρωτικά ο ένας απο τους 2.
Είναι τυχαίο το γεγονός οτι ο xbox δεν έχει mouse? Θα ήταν δύσκολο να γίνει? Εχω διαβάσει δηλώσεις (νομίζω το είπε και ο Κουτσούμπας στην εκπομπή) οτι η msoft συνειδητά διαχωρίζει το xbox απο το pc και η μη ύπαρξη mouse στο 360 είναι επιλογή που εξυπηρετεί αυτο ακριβώς το πράγμα. Console gaming = controller οπότε μη ζητάτε mouse.
Το pc gaming έχει και άλλα έσοδα. Για παράδειγμα οι εταιρίες που κάνουν κάρτες γραφικών δεν θα είχαν τα ίδια έσοδα ακόμη και αν το pc gaming έσβηνε ολοκληρωτικά γιατί μέσα στα 7-10 χρόνια ζωής της κονσόλας ο pc gamer θα αλλάξει minimum 2 φορές κάρτα γραφικών. Επομένως δεν υπάρχει τουλάχιστον τώρα θέμα για το pc gaming. Το αντίθετο μάλιστα έχει ακουστεί οτι εταιρίες hardware θα χρηματοδοτήσουν pc games.
Δηλαδή... σου βγάζει αύριο η msoft ενα περιφερειακό mouse και σου βγάζει 10 ΜΜΟ και 10 strategy παιχνιδάρες.. Τότε θα πεθάνει το pc? Τότε πιθανόν η κρίση να είναι καταστρεπτική γιατί αρκετοί (ειδικά αυτοι που παίζουν original και όχι πειρατικά) να μεταφερθούν στο console gaming..Απλά δεν τους συμφέρει και δεν θα γίνει αν όχι ποτε τουλάχιστον όχι άμμεσα. Για αρκετά χρόνια ακόμη θα υπάρχει ο pc gamer και ο console gamer (και σαφώς ο τα παίζω όλα ή ο καρακαμμένος gamer). Δυσκολεύομαι να δεκτώ οτι σε ένα κοντινό μέλλον ο μέσος console gamer θα αποδεχτεί μια upgrade-able κονσόλα με κάρτα γραφικών κτλ.. Και δεν ενοοώ νέες εκδόσεις μιλάω για next gen consoles που θα μπορείς να βάλεις σε 2-3 χρόνια πιο δυνατή κάρτα γραφικών η επεξεργαστή π.χ.
Έδωσες ένα πολύ πετυχημένο παράδειγμα... για τους σκληρούς... πριν 10 χρόνια...περ.ιμενε κανείς πως μία κονσόλα θα μπορούσε να αποκτήσει σκληρό δίσκο...???? ΟΧΙ!!!!... Άλλη μια τρανή απόδειξη για το τι έρχεται...Panteiakos wrote: Τα πληκτρολόγια δεν είναι θέμα καθώς π.χ απο όσο ξέρω όλα τα usb πληκτρολόγια λειτουργούνε στο xbox 360. Και το ποντίκι για το play3 ξέρω οτι υπάρχει αλλά για κάποιο λόγο δεν προβλήθηκε και τόσο.
Όσο για αυτό που είπαμε δηλαδή της κονσόλες ικανές για αναβάθμιση για να δούμε. Πέρα του σκληρού το θεωρώ κάπως δύσκολο τουλάχιστον για τώρα. Στις κονσόλες άλλωστε όταν προσπάθησαν να κάνουν κάτι τέτοι ( x32, Sega cd ) με το Megadrive άπετυχαν.